Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πιστεύω ότι το μυστικό είναι η οικογενειακή της κατάσταση. ότι ο Ράεγκαρ την παντρεύτηκε (οι Targaryen μπορούσαν να έχουν δυο συζύγους) άρα ο Snow δεν είναι νόθος, αλλά ο νόμιμος κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου.

Πέραν τούτου, αν προσέξατε όλοι έχουν μυστικά από τον Σνοου, και η Σάνσα το ίδιο. Το "you know nothing Jon Snow" πρέπει να το γράψει στο οικόσημό του!

Μήπως φοβόταν ότι θα πάθαινε κάποιο κακό ο Ρομπερτ? ή το παιδί?

Μην είχε ήδη προκύψει το προξενιό Robert - Cercei?

Οπότε θα κινδύνευε το παιδί?

Γιατί...
τι σκατά μυστικό ήταν αυτό που είπε στον αδερφό της?
Ότι την πήδηξε ο απαγωγέας της? Σιγά!
Αυτό θα υποθέτονταν από όλους.

Πιστεύω ότι το μυστικό είναι η οικογενειακή της κατάσταση. ότι ο Ράεγκαρ την παντρεύτηκε (οι Targaryen μπορούσαν να έχουν δυο συζύγους) άρα ο Snow δεν είναι νόθος, αλλά ο νόμιμος κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου.

Πέραν τούτου, αν προσέξατε όλοι έχουν μυστικά από τον Σνοου, και η Σάνσα το ίδιο. Το "you know nothing Jon Snow" πρέπει να το γράψει στο οικόσημό του!

Τελικά βρήκαμε και το νεο μισητό προσωπο της σειρας, τον Μικροδακτυλο...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα περισσότερα από αυτά δεν τα έγραψε ο Μάρτιν, είναι των σεναριογράφων της σειράς.

Nαι αλλα η βασικη δομη του σεναριου ειναι μονον του Μαρτιν. Αυτος ειναι υπευθυνος για τις εξελιξεις, οι λεπτομερειες μονον γραφονται απο αλλους.

OMG Τρομερό επεισόδιο το 10. Θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη για την απίστευτη σκηνοθεσία και την καταπληκτική μουσική. Γενικά ο 6ος κύκλος απλά εξαιρετικός. Τα δύο τελευταία επεισόδια κινηματογραφικού επιπέδου.

Παιδιά, δεν ξέρω αν ειπώθηκε πουθενά, το βάζω σε εικόνα:
13516559_1737252313211604_588965765502679537_n.jpg
Λέτε ο Μάρτιν να είπε στους σεναριογράφους κάποια..."πραγματάκια"...που εμείς δεν θα σκεφτόμασταν;
13494922_10157227643145393_5727165202103071203_n.jpg

:hmmmm2:
:laugh:

Θα περιμένω τα βιβλία για να μάθω την "αλήθεια" στο GoT...
Υπάρχουν νομίζω σημαντικοί χαρακτήρες στα βιβλία όπου στη σειρά δεν έχουν εμφανιστεί καν...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω μονο τον χοντρούλη δεν εχω τοποθετήσει καπου στη σκακιέρα.Που ,πως και ποιον θα βοηθησουν οι γνώσεις του ...

Θα περιμένω τα βιβλία για να μάθω την "αλήθεια" στο GoT...
Υπάρχουν νομίζω σημαντικοί χαρακτήρες στα βιβλία όπου στη σειρά δεν έχουν εμφανιστεί καν...
Και γω θα ήθελα να μάθω απο τα βιβλία
Αλλα φοβάμαι οτι ειδικά για το 7ο θα περιμένουμε παααααααααρα πολύ
Φαντάσου αυτούς που ξεκίνησαν να διαβάζουν το 1ο βιβλίο το 1996!!!!

Nαι αλλα η βασικη δομη του σεναριου ειναι μονον του Μαρτιν. Αυτος ειναι υπευθυνος για τις εξελιξεις, οι λεπτομερειες μονον γραφονται απο αλλους.

Oxi akrivos. Apo tin perasmeni saison oi senariografoi tis seiras epapsan na akolouthoun ta vivlia kai ekanan megales allages gia paradigma
sta vivlia
O Tyrion de synantise pote tin Kaleeshi, einai melos enos misthoforikou somatos pou poliorkei tin Mereen kai gkomenizetai me mia gynaika nano. H Kaleeshi exei fygei, alla ti Mereen kyvernaei o Sir Baristan Selmi pou zei kai vasilevei. Opos kai o Stanis Baratheon, pou exei piasei aixmaloto ton Theon Greyjoy kai tin aderfi tou. H Sansa einai akoma sto Vale kai o Littlefinger tin proxenevei se ena nearo pou tha einai o klironomos tou Vale otan me to kalo ta kakarosei ekeino to axonefto mixiariko.

klp. klp.