Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Oxi akrivos. Apo tin perasmeni saison oi senariografoi tis seiras epapsan na akolouthoun ta vivlia kai ekanan megales allages gia paradigma
sta vivlia
O Tyrion de synantise pote tin Kaleeshi, einai melos enos misthoforikou somatos pou poliorkei tin Mereen kai gkomenizetai me mia gynaika nano. H Kaleeshi exei fygei, alla ti Mereen kyvernaei o Sir Baristan Selmi pou zei kai vasilevei. Opos kai o Stanis Baratheon, pou exei piasei aixmaloto ton Theon Greyjoy kai tin aderfi tou. H Sansa einai akoma sto Vale kai o Littlefinger tin proxenevei se ena nearo pou tha einai o klironomos tou Vale otan me to kalo ta kakarosei ekeino to axonefto mixiariko.

klp. klp.

Α τέτοιο πράμα. Καμία σχέση...!

Μόνο εγώ πρόσεξα ότι μετά το Brexit,
φάγανε το 50% και βάλε των Άγγλων ηθοποιών σε 2 επεισόδια? Ειδικά στην δίκη, δώσανε ρέστα. :ADFADF1:

Διαβασε αλλη μια λεπτομερεια...

O Γιαννακης του Βορρα εχει ετεροθαλη αδερφο απο αλλη μανα οι οποιοι γονεις του ηταν νομιμα παντρεμενοι, αρα...?

¨ομως
Δεν ξερουμε πραγματικά αν ειναι Τανγκαριεν ή blackfire o Αιγκον και μάλλον γι αυτο δεν τον βάλανε και στη σειρα

Θα μου άρεσε η ιδέα -όταν κι εφόσον ο Μάρτιν τελειώσει τα βιβλία- να γύριζαν κάτι πιο πιστό με το στόρι του, γιατί η σειρά έχει ξεφύγει σε διάφορα σημεία σε παράλληλα επίπεδα.

Anyway, να βάλουμε κι ένα βιντεάκι με τη δουλειά των οπτικών εφέ στη σκηνή της μάχης του κλεισίματος της σεζόν.

https://vimeo.com/172374044

:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Θα μου άρεσε η ιδέα -όταν κι εφόσον ο Μάρτιν τελειώσει τα βιβλία- να γύριζαν κάτι πιο πιστό με το στόρι του, γιατί η σειρά έχει ξεφύγει σε διάφορα σημεία σε παράλληλα επίπεδα.

Anyway, να βάλουμε κι ένα βιντεάκι με τη δουλειά των οπτικών εφέ στη σκηνή της μάχης του κλεισίματος της σεζόν.

https://vimeo.com/172374044

:SFGSFGSF:
Αν γυρίζοταν κάτι πιο πιστο θα χρειάζονταν καμία 50αρια Χρόνια να ολοκληρωθεί...χαχα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι want to believe! :music-smiley-005:

Τελείως θεωρητικά, σκέφτηκα το εξής: (δεν ακολουθούν spoilers, απλά δεν θέλω να γεμίζω σελίδες ολόκληρες με μεγάλες εικόνες)

Θα μπορούσε κάποτε ο κύριος Τζάκσον,
όταν βγάλει σε καμιά δεκαριά ακόμα χρόνια καμιά τριλογία το Σιλμαρίλιον (το οποίο θα τον ζορίσει να το κάνει ταινία με τόσο πράμα μέσα)
jackson.jpg
να ρίξει και ένα βλέφαρο πιο δω
duel_game_of_thrones_x_lord_of_the_rings_by_murilo_araujo-d7gtmxi.jpg

μέχρι να τελείωνε ο κύκλος του Σιλμαρίλιον κάποτε -σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια από τώρα, πες-, δεν μπορεί, θα 'χε γράψει πια και το 8ο βιβλίο ο Μάρτιν...)
αφού τη βρίσκει με τις επικούρες, ο άνθρωπος, τι θα κάνει όταν ξεμείνει από Τόλκιν;
1681943-poster-1960-lord-of-the-rings-vs-game-of-thrones.jpg

;)
Αλήθεια, δεν μοιάζει κάπως με τον Μάρτιν στο νεώτερο;
jackson.jpg
:p

Το ένα και μοναδικό σχόλιο απο κάτω, το διαβάσατε ? Ολα τα λεφτά... lol

Ενα πολυ καλο βιντεακι με παραλληλισμούς

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άριστο και το τελευταίο επεισόδιο , και σκηνοθεσία και μουσική και ερμηνείες σε άλλο επίπεδο. 11/10

Quoted for truth! :grinning-smiley-043

Θεωρώ τα 2 τελευταία επεισόδια του 6ου κύκλου, τα καλύτερα, όχι απλώς της φετινής σεζόν, αλλά ολόκληρης της σειράς! :SFGSFGSF:

Quoted for truth! :grinning-smiley-043

Θεωρώ τα 2 τελευταία επεισόδια του 6ου κύκλου, τα καλύτερα, όχι απλώς της φετινής σεζόν, αλλά ολόκληρης της σειράς! :SFGSFGSF:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου.:worshippy:

Κοντη η μνημη σας για την μαχη με τους νεκρους του προηγουμενου κυκλου... Δειτε το μια φορα ξανα... Εγω το ειδα και θεωρω οτι μπαινει αναμεσα στα δυο τελευταια του κυκλου.
Η σιωπη της σκηνης που με ενα νευμα του Night King σηκωνονται οι νεκροι και τα βλεμματα του Snow και του King συναντιουνται δεν επαναλαμβανεται...