Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Ωραίες οι θεωρίες αυτές... Η δεύτερη μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αλλά και πιο δύσκολο να εξηγηθεί στον "αδαή" θεατή

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ΥΓ. Ξεχάστε τον "μεγάλο χαρακτήρα" , δεν πρόκειται να εμφανιστεί (κάποιος άλλος εμφανίζεται στο 8 και είναι ζωντανός κάνοντας την επιστροφή αδύνατη).:p

To τέλος των θεωριών
Ουτε LadyStoneHard αφου ο Ντερικ ειναι ακομα ζωντανός
Ουτε Κλιγκενο-αναμέτρηση, βορα ο ενας νότο ο άλλος
Ουτε Αρυα Fightclub
Ουτε επιστροφη του Sirio

Άλλα περιμέναμε να δούμε.. και άλλα είδαμε!
Πάνε και οι θεωρίες.. πάνε και όλα! :cool:

Η ιστορία με την Arya φάνηκε κάπως ψεύτικη σε κάποια σημεία..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και το Imdb τελικά δεν είιναι σίγουρο για τα πρόσωπα που αναφέρει σε κάθε επεισόδιο..
Το ΗΒΟ μάλλον επίτυδες δεν τους δίνει όλες τις πληροφορίες..

Πάντως εγώ έπεσα κάπως μέσα όταν είχα γράψει ότι η Cersei...

μπορεί να την "πατήσει" σχετικά με την δίκη της..

.. αλλά να δούμε τι άλλο ετοιμάζει! :cool:

Last edited:
Και η σκηνή με τον Blackfish μου φάνηκε κάπως..
όταν ήταν να κρεμάσουν τον Tully αυτός έκανε "κουμάντο"..

και τώρα..

.. την έφαγε έτσι ??

Η σκηνή που η Waif..

κυνηγάει την Arya..

μου θύμισε την αντίστοιχη σκηνή στο Terminator!! :flipout:

Είχε το βλέμμα Terminator! :laugh:

Λοιπον...

Δεν ειναι τυχαιο που παει ο Σκυλος να κατουρησει στο ποταμι αφου την LS στα βιβλια την βρισκουν να επιπλεει, μην ξεχνατε εχουμε και 10ο επεισοδιο με 69 λεπτα αν το επομενο αναλωθει ολο στη μαχη των μπασταρδων...
Η Αρυα πιστευω πηγε στο Μπρααβος μονο και μονο για να μαθει την τεχνη και να γυρισει (εκτος κι αν εχουν αλλη γνωμη τα βιβλια)
Ο Εντμιουρ πιστευω οτι off the record δεν μας το εδειξαν οτι θα γινει Warden of the North μετα απο τη βοηθεια που θα προσφερει στη Sansa

Μερικές φορές νιώθω μεγάλος ......μπιπ (όλοι καταλάβατε τι θέλω να πω :p ) και πιστεύω ότι χάνω χρόνο από την ζωή μου, όπως σήμερα. Χάσαμε πόσο χρόνο για να μας δείξουν πως δεν μπορεί να απαρνηθεί την ταυτότητά της, την οικογένειά της κλπ κι όλα αυτά με τόση Αμερικανιά να ξεχειλίζει, η Δρακομάνα σκάει μύτη σε σκηνή βγαλμένη από τα πλέον Αμερικάνικα studio του Hollywood, ξαφνικά ο Σκύλος (έτσι απλά ρε φίλε...σενάριο.....τι ειναι τούτο πάλι;;;; ) βρίσκει παλιούς γνώριμους και φυσικά κάνουν κουβέντα για τους white walkers σαν να πίνουν φραπεδιά στο στέκι τους, στο kings landing πάλι θα έρθει ο από μηχανής Θεός για να λυτρώσει την βασιλική οικογένεια κι αν είναι να κρατήσουμε κάτι, την διπλωματία και οξυδέρκεια του σερ Τζέιμι.

Λάθος στροφή έχει πάρει η σειρά. Τi να την κάνεις την παραγωγή και τα λεφτά αν η σκηνοθεσία και το σενάριο υστερούν; Ας τα δώσει καλύτερα (η HBO) για την αναβίωση του carnivalle.

Μάλλον ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες απο την σειρά. Αυτό φάνηκε με τις θεωρίες που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα - και παρεμπιπτόντως, όλες ήταν κατα πολύ καλύτερες απο την σούπα που μας προσφέρθηκε στα τελευταία 2 επεισόδια. Υπάρχουν φανς εκεί έξω που θα έγραφαν καλύτερο σενάριο απο τους χρυσοπληρωμένους. Αντε να δούμε το τελευταίο επεισόδειο και να κρατήσουμε την αναπνοή μας με το καλό μέχρι του χρόνου πάλι :)

Με το να έχετε μεγάλες προσδοκίες ,χάνετε την απόλαυση της σειράς.Έχω περάσει και γω τη φαση και με άλλες σειρες.

σειρα φαντασιας ειναι ... τι περιμενες ?
Μάλλον ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες απο την σειρά. Αυτό φάνηκε με τις θεωρίες που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα - και παρεμπιπτόντως, όλες ήταν κατα πολύ καλύτερες απο την σούπα που μας προσφέρθηκε στα τελευταία 2 επεισόδια. Υπάρχουν φανς εκεί έξω που θα έγραφαν καλύτερο σενάριο απο τους χρυσοπληρωμένους. Αντε να δούμε το τελευταίο επεισόδειο και να κρατήσουμε την αναπνοή μας με το καλό μέχρι του χρόνου πάλι :)
Η σκηνή όπου η Μπριεν φεύγει με τον μικρό και ο διάλογος με τον μελανιχθύ είναι μία από τις χειρότερες που έχω δει, η μη σοβαρή υποστήριξη του σεναρίου για έναν χαρακτήρα που όλοι τον είχαμε πεθαμένο και ξαφνικά εμφανίζεται, δε νομίζω πως είναι μεγάλη προσδοκία, αλλά απαραίτητη ανάγκη για τον θεατή, την σκηνή που ξαφνικά σκάει μύτη η Δρακομάνα πόση ώρα την σκεφτόταν ο σεναριογράφος και πόση ώρα την δούλευε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης, για το δε κυνηγητό...ο John Woo (αν σκεφτούμε την επιτυχία του mision impossible...) καλύτερα θα την γύριζε.

To επεισόδιο όντως απογοήτευσε κάμποσους φανς.. εδώ στην Ελλάδα ιδίως όπως βλέπω..
γενικά έχει βαθμολογία 8.3 ...

Όντως επίσης οι φανς "γράφουν" κάποιες στιγμές πολύ καλύτερες σκηνές και θεωρίες απ' ότι τελικά βλέπουμε! :cool:

....

Καμιά θεωρία για το επόμενο ?? :p

Ελπίζω να μην μείνουμε μ*λ*κ*ς όπως ο Jon στην φωτογραφία στο trailer! :laugh:

Η περιγραφή που υπάρχει τώρα για το επόμενο..

As the Starks prepare to fight,
Davos loses something dear.
Ramsay plays a game.
Daenerys faces a choice.

http://www.imdb.com/title/tt4283088/?ref_=ttep_ep9

Για εμένα το επεισόδιο αυτό ήταν χειρότερο από το προηγούμενο και αυτό διότι οντως είχε δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ότι θα έχουμε εξελίξεις στο 8. Αλλά......... Δεν πειράζει, δεν περίμενα ότι θα το πω για το GOT αυτο, αλλά δύο επεισόδια μείνανε, υπομονή θα περάσει και αυτο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk