Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Καθεστε και συζητατε για τον χρονο σε μια σειρα φαντασιας?
Και φαντασιας να μην ηταν ειναι ακυρη η συζητηση...

Υποτιθεται κιολας οτι καποια πραγματα γινονται παραλληλα...
Οσο οι αλλοι τραβανε προς βορρα ο Gendry τρεχει νοτια μεχρι να περασει η μερα πανω στον βραχο και να γινει η μαχη ανετα προλαβαινε η Dany...

Απλά κοιτάμε να περάσει η ώρα μέχρι να βγει το φινάλε!! :p

Και εγώ ξεχνιέμαι να μην ρίξω κανά spoiler! :p

Μιλάμε.. δεν έχω όρεξη να δω τίποτα άλλο μέχρι να βγει το φινάλε!! :cool:

Απλά κοιτάμε να περάσει η ώρα μέχρι να βγει το φινάλε!!

Και εγώ ξεχνιέμαι να μην ρίξω κανά spoiler!

Μιλάμε.. δεν έχω όρεξη να δω τίποτα άλλο μέχρι να βγει το φινάλε!! :cool:
Δεν εχουμε και κανενα leak...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και έχω εκφράσει και άλλη φορά την αντίθεσή μου για τις αλλαγές που έγιναν σε σχέση με τα βιβλία, η σειρά εξακολουθεί να μου αρέσει. Φαίνονται όμως ρηχοί οι διάλογοι τη φετινοί σεζόν και θυμίζουν περισσότεροι ταινία που πρέπει να προχωρήσει γρήγορα. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει -και έχει εκφραστεί και από άλλους- είναι ο διακτινισμός ατόμων και στρατών σε κάθε επεισόδιο. Πραγματικά εκεί έχει χαθεί η μπάλα. Οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί και νομίζεις πως όλα γίνονται σε ακτίνα πχ 20 χλμ.

Σεναριακά επίσης, πολύ αδύνατη η επιχείρηση κομάντο για να πάρουν έναν undead. Ας πήγαινε o Jamie με Tyrion καβάλα σε ένα δράκο.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλα έχω την εντύπωση ότι δεν αναφέρει πουθενά χρονικά διαστήματα. Η μια μάχη με την άλλη μπορεί να είναι εβδομάδες η ακόμα μήνες μακριά. Απλά έκοψαν πολύ μπλα μπλα...

ειναι λογικο αν γινονται χρονικα αλματα. αυτο που ξενισε κατα τη γνωμη μου ειναι οτι στο χρονικο αυτο αλμα δεν περασε μια αλλη /αλλες σκηνες που να δικαιολογουν το χρονικο περασμα. στη μια σκηνη δειχνει τον αλλο να ξεκιναει να τρεχει και στην επομενη σχεδον σκηνη τον δειχνει να εχει φτασει 100χλμ μακρυα. και στην επομενη σκηνη να εχει διανύσει η αλλη με το δρακο 2.000 km ....και το κορακι χωρις να εχει αναφερθει καθολου αλλα 1000. δηλαδη Μο Fara/Usain Bolt(Gendry )- Kοραξ - δρακος/dany γραψανε 5.000km σε 2 σκηνες.
αυτο ξένισε.

Μην τρελαίνεστε με τις αποστάσεις. Στην πρώτη σεζόν έκαναν κάτι μήνες να πάνε με το κάρο στο winter filed από το kings landing. Τώρα υπάρχουν οι δράκοι όμως που μπορεί να πηγαίνουν με 600 700χλμ δηλαδή 50 και 10π φορές πιο γρήγορα. Οπότε μειώνονται οι αποστάσεις πάρα πολύ. Η Dany ήταν πολύ μακριά τώρα που πέρασε τη θάλασσα όλα είναι αρκετά πιο κοντά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Δε μπορώ......κλαίω :D

abzV4MB_700b_v3.jpg

Ευτυχώς που δεν σκέφτηκε ο κοκκινοτρίχης (ή κάποιος άλλος) να πει στην Ντάνι να κάψει επιτόπου τον Night King. Πήγε η κοπελιά, τους έσωσες (παρά τα τσαλίμια του Τζον :p ), ανέχτηκε και ο δράκος να τον καβαλήσουν κάτι άσχετοι -αν το έκανε και αυτό, εμείς δεν θα είχαμε και πολλά ακόμα να δούμε... Σε 2-3 επεισόδια θα όρμαγε στην Σέρσεϊ και θα ξεμέναμε από GOT! :laugh:

[Εσείς τι λέτε; Αν τις έλεγε κάποιος λίγο πριν την απογείωση ότι, τρώγοντας τον Night King, οι Walkers θα διαλυθούν, δεν θα δοκίμαζε; Ο δράκος τέζαρε κατά την απόδραση. Αν αντί για την απομάκρυνση η Ντάνυ όρμαγε με τους δράκους για τον Night King (παρά την όποια απώλεια με τα Javelins του Night King -μιλάμε για ολυμπιακούς αγώνες θεός ο τύπος!) δεν θα ολοκλήρωνε την επίθεση; )

Last edited:
Χάκερς απειλούν να διαρρεύσουν επεισόδιο του Got και ζητούν λύτρα.

http://www.huffingtonpost.gr/2017/0...o-epeisodio-game-of-thrones--_n_17799774.html

Ας ρωτήσουν την Ντίσνεϋ πώς αντέδρασε και συνεργάστηκε με το FBI όταν δέχτηκε ίδιες απειλές για τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

ο εξαφανισμενος γερο-bolton παει να παρει λιγη δημοσιότητα απο το got. pathetic......

Εγώ την συνάντηση των 7 την βρήκα πολύ Super!! :cool:

Οι 3 ψαχνόντουσαν.. κάτι θέλανε να κάνουν.. δεν ξέρανε πως..
σμίξανε με τον Jon, και είδαμε πολλά ωραία μεταξύ τους!

Στο ότι έγινε παρακάτω οι παραγωγοί φέρανε τα πράγματα όπως ήθελαν.. είχε αγωνία.. είχε θέαμα..
και θα έχουμε και καλές εξελίξεις στην συνέχεια για την 8η σεζόν!!

Η ιδέα για Ice Dragon ήταν επική!! :cool:

........

Κοίτα Sonic.. θα μπορούσε ίσως να τελειώσει εδώ το GOT..
αλλά έχουμε να δούμε και άλλες καλές φάσεις! :cool:

Άσε που ο King μπορεί να μην παθαίνει κάτι με την φωτιά! :cool:

Ευτυχώς που δεν σκέφτηκε ο κοκκινοτρίχης (ή κάποιος άλλος) να πει στην Ντάνι να κάψει επιτόπου τον Night King. Πήγε η κοπελιά, τους έσωσες (παρά τα τσαλίμια του Τζον :p ), ανέχτηκε και ο δράκος να τον καβαλήσουν κάτι άσχετοι -αν το έκανε και αυτό, εμείς δεν θα είχαμε και πολλά ακόμα να δούμε... Σε 2-3 επεισόδια θα όρμαγε στην Σέρσεϊ και θα ξεμέναμε από GOT! :laugh:

[Εσείς τι λέτε; Αν τις έλεγε κάποιος λίγο πριν την απογείωση ότι, τρώγοντας τον Night King, οι Walkers θα διαλυθούν, δεν θα δοκίμαζε; Ο δράκος τέζαρε κατά την απόδραση. Αν αντί για την απομάκρυνση η Ντάνυ όρμαγε με τους δράκους για τον Night King (παρά την όποια απώλεια με τα Javelins του Night King -μιλάμε για ολυμπιακούς αγώνες θεός ο τύπος!) δεν θα ολοκλήρωνε την επίθεση; )

Δεν καίγεται ο night king... Έχει κάποια προστασία. Αν δεις πέρασε για πλάκα μέσα από φλόγες που έσβηναν στην πορεία του

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αφού το αναφέρεις αυτό... Εγώ θεωρώ ότι ο John φέρει ευθύνη στην φάση με τους δράκους απομακρύθηκε αδικαιολόγητα και καθυστέρησε την Dany. Αν ανέβαινε από την αρχή στο Drogon ίσως να μην είχε χρόνο ο Night King να ρίξει ακόντιο.

Παντως για τις αποστασεις που διένυσε η Dani με τους δρακους... Αν δειτε σε καποιες σκηνες, οχι αυτες που κοβουν βολτες σε κυκλους, αλλα που πηγαινουν απλα ευθεια, μιλαμε οτι η ταχυτητα τους δικαιολογει μεγαλες αποστασεις σε ελαχιστο χρονο.
Δειτε πχ στην μαχη με τους Λανιστερ στο 3.22
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Και ειμαι σιγουρος οτι αν θελει παει και πιο γρηγορα .

Αφού το αναφέρεις αυτό... Εγώ θεωρώ ότι ο John φέρει ευθύνη στην φάση με τους δράκους απομακρύθηκε αδικαιολόγητα και καθυστέρησε την Dany. Αν ανέβαινε από την αρχή στο Drogon ίσως να μην είχε χρόνο ο Night King να ρίξει ακόντιο.

Και πες κι άλλα! Όχι μόνο τα "τσαλίμια" του Jon στο ζήτημα!

Βλέπω ότι όσο καιρό είχα να μπω, έχει το νήμα άλλες 30 σελίδες επιπλέον ( :worshippy: ) και ότι έχουν ειπωθεί πολλά ενδιαφέροντα για την πλοκή (συν ικασίες).

Η γενική μου αίσθηση τώρα είναι ότι προκύπτουν τέτοια ζητηματάκια περιπλοκών για σασπένς που θέλουν να προσθέσουν οι παραγωγοί στη σειρά (και πάντα πάνω σε ό,τι σημεία σταθμούς του επόμενου/επόμενων βιβλίων τούς έχει πει ο Μάρτιν για να συνεχίσουν τη σειρά).

Πάντως έχει τη γοητεία του και βλέπω το νήμα σε καμιά βδομάδα να έχει καμιά 50αριά ακόμα σελίδες! :2thumb22sup:

Και ήθελα να σε ρωτήσω.. γιατί εξαφανίστηκες.. με τέτοιο χαμό που γινόταν εδώ.. :p

Rhaegar-_Targaryen-is-_Jon-_Snows-father_2.jpg

Λοιπόν.. για διαβάστε αυτό.. μπορεί να σας χρειαστεί για το φινάλε! :cool:

* Είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση και με τον τίτλο του φινάλε..

Game of Thrones: 16 Things You Need To Know About Rhaegar Targaryen

http://screenrant.com/game-of-thrones-rhaegar-targaryen-jon-snow-facts-explained/

Last edited:
Δεν καίγεται ο night king... Έχει κάποια προστασία. Αν δεις πέρασε για πλάκα μέσα από φλόγες που έσβηναν στην πορεία του

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θυμάμαι ότι ήταν κάτι αποκαϊδια στο παγωμένο τοπίο, αλλά δεν επιμένω, θα πρέπει να το ξαναδώ γιατί δεν καλοθυμάμαι.
(Είδα 3 επεισόδια μαζί χθες!)

Μια απορία "στυλ" ας την πούμε, σχετικά με τον άφθαρτο Night King:

Θα σας άρεσε περισσότερο να βουτήξει μέσα στο νερό ο Night King (αν είναι άφθαρτος στο ζήτημα των νερών) και να ξυπνήσει τον δράκο του πάγου;

Οι καραβίσιες αλυσίδες και οι βουτηχτές είναι μία χρονοβόρα λεπτομέρεια για να εξηγηθεί, αν πρόκειται για κάτι πεζό όπως οτι Walkers βούτηξαν μέσα στα νερά να την περάσουν στον δράκο- και μέχρι, βέβαια, να φέρουν από κάπου τις αλυσίδες.

Αν βούταγε ο King (που θα καβαλήσει τον παγόδρακο), δεν θα ήταν πιο ποιητικό, πιο καλλιτεχνικό και αμέσως δεν θα προοικονομούσε μία ιδιαίτερη σχέση μιας και ο King θα εισήγαγε τον δράκο στον κόσμο των νεκρών, λες και τον γέννησε ή τον ξύπνησε;

:hmmmm: