Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Κοίτα Sonic.. θα μπορούσε ίσως να τελειώσει εδώ το GOT..
αλλά έχουμε να δούμε και άλλες καλές φάσεις! :cool:

Άσε που ο King μπορεί να μην παθαίνει κάτι με την φωτιά! :cool:

Και να τέλειωνε με αυτό που είπα, τι έγινε; :p Εδώ έρχεται φράνσαϊζ με διάφορα, όπως μας έβαλες για τα 5 spinoffs! ;)
----------------
Και ήθελα να σε ρωτήσω.. γιατί εξαφανίστηκες.. με τέτοιο χαμό που γινόταν εδώ.. :p

Η απόλυτη προδοσία στο ίντερνετ του ερημίτη. :p
(Το γκρίνιαξα στη Γιάφκα χθες-προχθες με των πιο φρέσκων GOT-Star Wars ευτραπέλων εικόνων).

Last edited:
Αν σου πω οτι εχω την εντυπωση οτι οι απεθαντοι δεν μπορουν να κολυμπησουν; Ουτε εξαιρεση για τον NightKing. Και να βουτουσε να ζωντανεψει τον δρακο, νομιζω ουτε αυτος ουτε ο δρακος θα εβγαιναν απο την λιμνη.

Σκεψου οτι οταν εσπασε ο παγος ακομη και ο nightKing περιμενε. Σκεψου οτι για να περασουν απο το τοιχος θα πανε εκει που ειναι παγωμενη η θαλασσα. Αν μπορουσαν να κολυμπησουν γιατι να περιμεναν τον χειμωνα;

Παντως οι εικασιες γιατι δεν εκανε ενα ντου εκει στον nightKing να τελειωνει εκει το θεμα μου θυμισαν αυτο:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Αν σου πω οτι εχω την εντυπωση οτι οι απεθαντοι δεν μπορουν να κολυμπησουν; Ουτε εξαιρεση για τον NightKing. Και να βουτουσε να ζωντανεψει τον δρακο, νομιζω ουτε αυτος ουτε ο δρακος θα εβγαιναν απο την λιμνη.

Σκεψου οτι οταν εσπασε ο παγος ακομη και ο nightKing περιμενε. Σκεψου οτι για να περασουν απο το τοιχος θα πανε εκει που ειναι παγωμενη η θαλασσα. Αν μπορουσαν να κολυμπησουν γιατι να περιμεναν τον χειμωνα;

Χμμ, σε μια σκηνή δεν βγήκαν μέσα από τα νερά κάτι walkers και τράβαγαν τον κοκκινοτρίχη;
Εκτός κι αν ήταν ρηχά τα νερά εκεί, στη νησίδα του Jon και σίας, δηλαδή μορφολογίας της λίμνης ζήτημα.
Γενικώς δεν επιμένω, γιατί είναι πολλές οι λεπτομέρειες σε διάφορα και η επανάληψη προβολής μάλλον αναγκαία!

(Χα, πες τα για το Lord! Όπου το συζήτησα τότε, όλοι κατάλαβαν ότι παίζει κάτι περίεργο και ξενέρωναν μόνο που το σκέφτονταν!
Κι εγώ που το είπα...:damnyou: :p)

Οπως την ειδα τη σκηνη δεν βγηκαν μεσα απο το νερο αλλα ειχαν πεσει μεσα σε τρυπα και προσπαθουσαν να το πιασουν. Οταν τους ξεφυγε ο κοκκινοτριχης δεν βγηκαν αλλα "παλευαν" μεσα στην τρυπα να κρατηθουν.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Οπως την ειδα τη σκηνη δεν βγηκαν μεσα απο το νερο αλλα ειχαν πεσει μεσα σε τρυπα και προσπαθουσαν να το πιασουν. Οταν τους ξεφυγε ο κοκκινοτριχης δεν βγηκαν αλλα "παλευαν" μεσα στην τρυπα να κρατηθουν.

Χμμ, λες; Θα το δω κάποια στιγμή.

(Τότε το ζήτημα με τις αλυσίδες και ποιος τις πέρασε είναι ηθελημένη "αστοχία" παραγωγής: να φανεί ότι ο δράκος είναι πλέον με τους κακούς, αλλά και να κλείσει δυνατά το επεισόδιο.

Εδώ που τα λέμε αν βούταγε ο King (που δεν είναι ένας απλός walker), μπορεί να ήθελε κανένα 10λεπτο παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο, γεμάτο εφέ, και που ίσως θα ανέβαζε το κόστος της παραγωγής και τον χρόνο για να γυρίσουν την σεκάνς.
Ποιος ξέρει, όμως, στα σίγουρα;
Πρέπει να απαγάγουμε κάποιον σε κρίσιμο τεχνικό πόστο από την παραγωγή και να του αποσπάσουμε τις πληροφορίες με βασανιστήρια και γαλιφιές ταυτόχρονα!
t1559.gif

:laugh:

Ναι ρε παιδιά, χώρια που η ανέλκυση του δράκου δεν έγινε μετά από 5 λεπτά. Μπορεί να πήρε μία εβδομάδα. Δε σημαίνει ότι επειδή το έδειξαν στο καπάκι έγινε κιόλας

Και γιατί δεν την έπεσε με τα ακόντια ο king στην παρέα που είχαν περικυκλώσει; Δηλαδή τα ζόμπι δεν έχουν καθόλου πυροβολικό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λίγο αφελής μάλλον η ερώτηση, αλλά... αφού οι νεκροί δεν μπορούν να περάσουν το Τείχος, τότε τι φοβόμαστε τόσο καιρό;
Επίσης, πώς θα πέρναγαν το νεκρό-αιχμάλωτο από το Τείχος;

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

ελα ντε...
εδω πετυχε το δρακο εν πτηση...δε θα μπορουσε να περασει σουβλακι τους αλλους που ηταν εγκλοβησμενοι στο νησακι?
σιγουρα οι παραγωγοι έδωσαν μεγαλη βαρύτητα στην γρήγορη εξέλιξη των γεγονότων και παρελειψαν να συνδεσουν με λογικη ροη ολα τα επιμέρους γεγονοτα που λογο του δαιδαλώδους του θεματος ηταν παρα πολλα , ετσι ενω στους υπολοιπους κυκλους αυτα ηταν προσεγμένα και τσεκαρισμένα απο τον Μαρτιν ωστε να δημιουργούν μια φανταστικη μεν αλλα αρτια δομημένη ιστορια και συμπαν οπου ολα ηταν αλληλένδετα και δεν αναιρούσε το ενα το αλλο ,στην παρουσα φαση υπαρχουν αντιφάσεις και αντικρουομενες ενέργειες χάριν της γρηγορης εξεληξης.
τα καταπίνουμε γιατι μας αρεσει ετσι και αλλιως. αρκει να μην το παραχεσουμε στο τελος..

Λίγο αφελής μάλλον η ερώτηση, αλλά... αφού οι νεκροί δεν μπορούν να περάσουν το Τείχος, τότε τι φοβόμαστε τόσο καιρό;
Επίσης, πώς θα πέρναγαν το νεκρό-αιχμάλωτο από το Τείχος;
Δεν θα περασουν το τειχος, θα το παρακαμψουν. Ο αιχμαλωτος ουτε αυτος θα παει απο το τειχος στο kingslanding αλλα μεσω θαλασσας οπως εδειξε. Δεν τον περασν απο το τειχος απο την αλλη πλευρα αλλα παραλιακα απο το eastwatch. Απο εκει δηλαδη που θελουν να περασουν οι νεκροι. Εκει που τελειωνει το τειχος και συναντα θαλασσα.

Aπ'ότι έχω καταλάβει, δεν μπορούν να περάσουν το τείχος ακόμα και με τις πύλες ανοιχτές (τουλάχιστον οι κοινοί walkers). Γι'αυτό και θέλουν να το παρακάμψουν απο τα πλάγια στο Eastwatch όπου θα παγώσει η θάλασσα.

Πάντως - για να κλείσω κι εγώ το θέμα "χρόνου" - στην κινηματογράφο και στην τηλεόραση υπάρχουν ωραίες τεχνικές που δείχνουν το πέρασμα του χρόνου ή της ώρας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στο 6ο έκαναν όλα τα καταπληκτικά fx για την αληθοφάνεια των σκηνών και δεν αφιέρωσαν 1 λεπτό να καλύψουν την χρονική λεπτομέρεια και να πείσουν τον θεατή. Γι'αυτό και όλα τα παράπονα παντού για βιασύνη και προχειρότητα. Και τελευταία το κάνουν όλο και πιο συχνά - ενώ είναι κάτι που δεν θέλει ούτε πολύ τηλεοπτικό χρόνο, ούτε χρήμα.

Τελικά αυτό το ότι το τείχος έχει μάγια που δεν αφήνουν τους νεκρούς να περάσουν..
έχει αναφερθεί στην σειρά.. ?? ή το λέμε από τα βιβλία ??

Η σκηνή που λέτε όντως παίζει εδώ και μέρες.. από την αρχή της σεζόν..

Αλλά γιατί εγώ έχω την εντύπωση πλέον ότι κάτι άλλο θα γίνει.. :cool:
Και τώρα που το σκέφτομαι.. θα μπορούσε από μία άποψη αυτό που πιθανώς θα γίνει.. να σπάει ίσως τα μάγια.. :cool:

θα δούμε όμως!

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι.. εάν τα μάγια υποτίθετε κάνουν όλη την δουλειά.. γιατί το τείχος είναι τόσο ψηλό ?? :p

Last edited:
Λοιπόν.. διαβάζω μία άποψη.. ότι αφού πέρασε το τείχος ο Bran τώρα μπορούν και οι νεκροί..

Χμμ.. ίσως θέλει λίγο ανάλυση αυτό..

Οπότε να θεωρήσουμε ότι τα μάγια έχουν πέσει..
και το μόνο εμπόδιο τώρα είναι το τείχος ??
:cool:

Υπάρχουν "θεωρίες" εδώ και καιρό ότι ο Bran θα είναι το κλειδί να περάσουν οι νεκροί το τείχος..
Δεν τις θυμάμαι καλά..

Και λένε τώρα.. ότι αφού πέρασε ο Bran το τείχος, τώρα μπορούν και οι νεκροί..

Όποιος θυμάται περισσότερα ας μας πει..

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι.. εάν τα μάγια υποτίθετε κάνουν όλη την δουλειά.. γιατί το τείχος είναι τόσο ψηλό ?? :p

Οπότε εάν ισχύει αυτό που λένε ότι ίσως έσπασαν τα μάγια.. το ύψος του τείχους είναι η 2η δικλείδα ασφαλείας.. :cool:

Απλά κοιτάμε να περάσει η ώρα μέχρι να βγει το φινάλε!! :p

Και εγώ ξεχνιέμαι να μην ρίξω κανά spoiler! :p

Μιλάμε.. δεν έχω όρεξη να δω τίποτα άλλο μέχρι να βγει το φινάλε!! :cool:

Δεν εχουμε και κανενα leak...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν περνάει ο χρόνος, κατεβάστε το απο τον Κροάτη ρε παιδιά. Σε 720 (δεν άκουσα για 1080) όμως με hardcoded αγγλικούς υπότιτλους.
Εγώ λέω να μην ξαναμπώ εδώ μέχρι την Κυριακή το βράδυ γιατί μπορεί να αρχίσουν απρόσεκτα spoilers, τα "απ'έξω-απ'έξω", οι κωδικοποιημένες φράσεις, το κλείσιμο του ματιού, κλπ, αλλά που βγάζουν νόημα για όσους παρακολουθούμε την σειρά, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα... :)