Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Αυτά που λέμε, κι άλλα τόσα ίσως! :a0210:

Μόλις σκέφτηκα το εξής, αλλά δεν ξέρω αν είναι σε λάθος βάση σε σχέση με το τι ξέρουμε ότι θα συμβεί:

Παίζει να γίνει καμία στρατιωτική αναμέτρηση στο Neck και να προκύψει κάτι που να ταιριάζει με την προφητεία;

Π.χ. Στο Μάκβεθ, ο ήρωας δεν θα έχανε ποτέ παρά μόνο όταν το δάσος θα κινούνταν για να του επιτεθεί.
Οι πιο πολλοί νομίσαν ότι το νόημα ήταν ότι "ποτέ δεν θα χάσει". Έλα που σε μιά αναμέτρηση οι αντίπαλοι ντύθηκαν με καμουφλάζ κλαδιά κτλ και όρμησαν, και ήταν τόσοι πολλοί ώστε έμοιαζε το δάσος να κινείται.
Και ο Μακβεθ έχασε.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε ενώπιον της κατάρας των προφητειών και του λεπτού σημείου του πού ακριβώς σταματάει η μεταφορά (ή η παρομοίωση) και που αρχίζει η ρεαλιστικότητα.

Φαντάζομαι ότι όταν έρθει η ώρα να μάθουμε, θα πρόκειται για κάτι εντελώς "μέσα στα μάτια μας", και απροσδόκητο στην απλότητά του.

------
Να αρχίσουμε να ανησυχούμε για συμπαθείς χαρακτήρες, όπως της κοπελιάς από τα Νησιά της Άρκτου;
:p
b046ff2d0e83ba7fad64556910f5f48f.jpg

Exactly!Η προφητεία μιλάει για "μικρό αδερφό", δε λέει τίνος είναι αδερφός. Μπορεί να είναι ο Theon, ο Jon, η και ο Bran. Η γιατί όχι, ο Sandor Clegane...

Exactly!Η προφητεία μιλάει για "μικρό αδερφό", δε λέει τίνος είναι αδερφός. Μπορεί να είναι ο Theon, ο Jon, η και ο Bran. Η γιατί όχι, ο Sandor Clegane...

Ου να μου χαθεί ο παλιάνθρωπος, ο Μάρτιν! :laugh:
Δεν φτάνει που το κάνει δύσκολο, με χέρια και με τέτοια, πετάει και κάτι Valonqar και άντε βρείτε το!
Αυτή τη στιγμή το τζόκερ είναι πιο εύκολο! :p

------
Aν τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, και σε καθέ σεζόν πρέπει να πεθαίνει και ένας χαικλασάτος ή εστεμμένος, ποιανού να είναι η σειρά στην 7, άραγε;
21b33b9d928ec437dd82ebc7bbeeb2a4--game-of-thrones-king-game-of-thrones-tumblr.jpg

Αλλού πάει το μυαλό, βέβαια, όχι στον Jon... :flute:

(το σχολιάκι στον Joffrey, με σκoτώνει... :laugh:
Φανταστείτε τι θα χαν να σύρουν στον Ράμσεϊ... :argh: )

Που να δείτε την Arya να "δείχνει πόδι" in Blue Carpet! :laugh:

http://www.farfarawaysite.com/section/events/gallery20/gallery.htm

* Είπα να αλλάξω avatar για κανα 2 μήνες.. :p

Η Άρια προσπαθεί να είναι... "killer" στο χαλί ε; :laugh:
d3c243882a98308a13bc22fb9709cd4264242f15c15229d8e920bf831f8c99c6.jpg

Εμ, δουλειά της είναι! :p

Blue08, blue στο άβαταρ ο κύριος Knight King, Blue carpet, πολύ blue γενικώς!
Καλορίζικο!

eAKsvsn.jpg
youll-regret-this-day-friend-im-not-your-friend-buddy-19399995.png
:rolleyes:

Χαχαχα.. ναι μόλις είδα και το μπλε χαλί είπα να αλλάξω και εγώ για λίγο !! :laugh:

Πασαρέλα στο χαλί! ;)
lPGhkCb.jpg

-------------------
Μιας και σήμερα στριφογυρίζει η σκέψη για τη φράση:
"the valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you",

θα μπορούσε, άραγε, ο μικρός αυτός αδερφός να την πνίξει για να μην υπομείνει εκείνη κάποια βαρύτερη μοίρα,
παραμένοντας ζωντανή ή ηττημένη ή αιχμάλωτη ή ποιος ξέρει τι άλλο; Κάτι σαν φιλευσπλαχνία, τρόπον τινά.

Αυτά από το θέμα.

(Πάω να δω τώρα αν κέρδισα το Τζόκερ, το 'χω για πιο ευκολάκι :p).

Ου να μου χαθεί ο παλιάνθρωπος, ο Μάρτιν! :laugh:
Δεν φτάνει που το κάνει δύσκολο, με χέρια και με τέτοια, πετάει και κάτι Valonqar και άντε βρείτε το!
Αυτή τη στιγμή το τζόκερ είναι πιο εύκολο! :p

------
Aν τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, και σε καθέ σεζόν πρέπει να πεθαίνει και ένας χαικλασάτος ή εστεμμένος, ποιανού να είναι η σειρά στην 7, άραγε;
21b33b9d928ec437dd82ebc7bbeeb2a4--game-of-thrones-king-game-of-thrones-tumblr.jpg

Αλλού πάει το μυαλό, βέβαια, όχι στον Jon... :flute:

(το σχολιάκι στον Joffrey, με σκoτώνει... :laugh:
Φανταστείτε τι θα χαν να σύρουν στον Ράμσεϊ... :argh: )

Αυτή τη φορά δεν πιστεύω να καθαρίσουν τον Γιάννη τον Χιώνη. Αν την κάνει κάποιος ηγεμόνας πρόωρα θα είναι η Cersei, ή ο νταλικέρης από τα ξερονήσια. Την Καλίσι δε θα τολμήσουν να την πειράξουν (φαντάζομαι, για όλα τους έχω ικανούς).

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

.
Σκέψη δικιά μου οτι θα τον πιάσει ο Γκρειτζοι ως δωρο στην Σερσει και κάπως με κάποιον τροπο θα ξεφύγει και θα σκοτώσει την Σερσει .

To δωρο στην Σερσει βλεπω να ειναι ο θανατος καποιου δρακου.....

Αυτή τη φορά δεν πιστεύω να καθαρίσουν τον Γιάννη τον Χιώνη. Αν την κάνει κάποιος ηγεμόνας πρόωρα θα είναι η Cersei, ή ο νταλικέρης από τα ξερονήσια. Την Καλίσι δε θα τολμήσουν να την πειράξουν (φαντάζομαι, για όλα τους έχω ικανούς).

Κι εγώ την ίδια συνισταμένη βγάζω. Από τους συγκεκριμένους χαρακτήρες έως ότι είναι ικανοί για όλα...

Μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε άνετα ότι στην 8η σεζόν ο King που θα πεθάνει θα είναι ο Night King.

(χε χε χε, νταλικέρης απ' τα ξερονήσια :laugh: )

Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να έκανε δώρο τίποτα Brightroar ξίφος, αλλά μάλλον δεν είναι πια αρκετό ισχυρό ως εντύπωση, ιδίως στις τωρινές συνθήκες.

Μετά σκέφτηκα το Dragonbinder...

Ίσως ο νταλικέρης απ' τα νησιά ( :p ) να έχει όντως ρεαλιστικές πιθανότητες να ξεμοναχιάσει κανέναν δράκο...!

Κι εγώ την ίδια συνισταμένη βγάζω. Από τους συγκεκριμένους χαρακτήρες έως ότι είναι ικανοί για όλα...

Μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε άνετα ότι στην 8η σεζόν ο King που θα πεθάνει θα είναι ο Night King.

Μην το δένεις κόμπο. Αυτούς εδώ τους έχω ικανούς να βάζουν το Night King να σκοτώνει τους πάντες, να φέρνει το Χειμώνα σε όλο το Westeros και στην τελευταία σκηνή να ατενίζει πέρα από τη Narrow Sea, προς το Έσος...

Μην το δένεις κόμπο. Αυτούς εδώ τους έχω ικανούς να βάζουν το Night King να σκοτώνει τους πάντες, να φέρνει το Χειμώνα σε όλο το Westeros και στην τελευταία σκηνή να ατενίζει πέρα από τη Narrow Sea, προς το Έσος...

Φαντάσου, δηλαδή, πλάκα (ή κατάντια -όπως το πάρει κανείς!).

Να το τελειώσουν έτσι ακριβώς και να ακολουθήσει μετά άλλη μία σειρά όπου τίποτα σκόρπιοι τελευταίοι επιζώντες να αρχίζουν να συναντιούνται και να ζουν κάτι αλά Walking Dead στο Westeros για να επιβιώσουν... :p
Και παράλληλα, το τι άλλο συμβαίνει στο Έσος κτλ κτλ

(Στο τέλος βλέπω να τους σκοτώνουν όλους και όλα, να ησυχάσουμε πια! :laugh: )
------------------

Θα μου άρεσε να δω ένα τέλος όπου νικάει το καλό. Ο Μάρτιν για κάτι τέτοιο με προδιαθέτει. Το τι θα κάνουν αυτοί, βέβαια, ο θεός και η ψυχή τους!

τρολιά :p
Μπορεί ο Night King να είναι καλό παιδί
tumblr_npa5i6HyZG1rghka1o1_500.jpg
και να τον έχουμε παρεξηγήσει...!
143a1fd438227bc765b6fd0a05afbba4.jpg

Είχε πει σε συνέντευξη ο Μάρτιν ότι το τέλος του GOT, στα βιβλία, θα είναι γλυκόπικρο. Αλλά και με τις δικές του διαθέσεις, ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει!
Γλυκόπικρο με ποια έννοια; Όποιον χαρακτήρα αρχίζουμε να συμπαθούμε, εκείνος τον ξεκάνει! Με τη δική του έννοια ή τη δική μας;

(τρολιά) :p
422bbc132c4378460c169a68c5d33431--fear-game-night-king.jpg

Πάντως αυτό είναι το ιδιαίτερο της περίστασης που μου αρέσει. Έχουμε μια σειρά που έτρεξε σύμφωνα με τα βιβλία, άρχισε να διαφοροποιείται και τώρα τρέχει μπροστά και με το τι τους έχει πει ο Μάρτιν και με το τι έχουν κατά νου ως σύγχρονη τηλεοπτική παραγωγή. Αυτό δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί.
Έχουν και το φορτίο να κάνουν να σταθεί η σειρά πειστικά μόνη της (ίσως με κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις, ώστε όταν βγουν τα βιβλία να έχουν κι εκείνα το σασπένς τους για να πουλήσουν και να μην έχουν υποστεί βαρύτατα spoilers*), και να μην αποδειχθεί κατώτερη από την εκδοχή του Μάρτιν.

(Καλά, αυτό ίσως και να μην τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ πια, γιατί θα έχει τελειώσει πλέον η σειρά και μπορεί να στραφούν κατευθείαν σε καμιά ταινία ή καμιά άλλη σειρά από τα πάμπολλα που έχει στο υλικό του ο Μάρτιν. Το καινούριο να έρθει κατευθείαν μετά το παλιό και αμέσως να στρέψει αλλού την προσοχή του κοινού).

*Απ' την άλλη μπορεί να δούμε στα βιβλία ό,τι σημαντικά γεγονότα θα δούμε και στη σειρά... Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα γραπτά κείμενα και θα είναι σαν να διαβάζουμε ένα παράλληλο σύμπαν καταστάσεων. Για παράδειγμα, ο Τζέημι μόνο στο Κινγκς Λάντινγκ δεν είναι πια και όχι μάλιστα μόνος του. Ποιος ξέρει τι έχει, γενικώς, κατά νου ο ίδιος ο δημιουργός... ;)

Έχω την αίσθηση ότι αυτή η κατάσταση είναι must για σεναριογράφους/παραγωγούς/σκηνοθέτες να τη μελετήσουν. Θα μπορούσε να είναι ένα σταθερό σημείο αναφοράς, κάτι σαν εγχειρίδιο δράσης για κάτι που τώρα συμβαίνει στην πράξη και μπορεί να ξανασυμβεί στο μέλλον με κάτι άλλο. Νομίζω ότι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την HBO αυτή τη στιγμή γράφουν ιστορία για όσους εμπλέκονται σε τέτοιους χώρους.
Ίσως ακόμα και για υπερμεγαθήρια, σαν την Ντίσνεϋ, που παίζουν μόνο με δοκιμασμένα δεδομένα και όχι με καινοτομίες. Κάποτε μπορεί να βρεθούν σε κάποια αντίστοιχη κατάσταση και θα έχουν πού να στηρίξουν αποφάσεις τους.

Ναι είμαι καλό παιδί.. :cool:
Δεν φταίω εγώ εάν έγινα έτσι.. :p

Και εγώ πάντως σκέφτομαι για τον Tyrion, που είπε ο songless_bird ...
Ένας δράκος νεκρός.. και τι έγινε ?? :p

* Θα τον κάνω και αυτόν ζόμπι!! :p

Και μάλιστα όπως λέει η περιγραφή του 2ου..

η Dany.. περιμένει επισκέπτη..

Ποιον άραγε ?? :cool:

SDCC 2017: Το μέλλον του Game of Thrones σε νέο trailer
Οι συμμαχίες αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.
http://gr.ign.com/sdcc-2017/44532/news/sdcc-2017-to-mellon-tou-game-of-thrones-se-neo-trailer

Νέες σκηνές από τα επεισόδια του Game of Thrones και μία συνάντηση που βάζει το νερό στο αυλάκι
http://roxx.gr/2017/07/22/game-of-thrones-episodes-to-come/

Είναι για τα 2 επόμενα λένε το Trailer..

Ωρε μανα μου......αρχισε να μαδιεται η μαργαριτα.....
Σε ενα επεισοδιο σκουπισαν τους Ντορν και τα φιδια σκουπισαν και τους Γκρειτζου.....αυτο ηταν τελικα το δωρο του θειου στην Σερσει....κατεστρεψε ολο τον στολο.

Αυτο που δεν καταλαβαν ηταν αν μεσα ηταν και ο στρατος των Ταιρελ......

Βεβαια ειναι και ο Ταρλυ που δεν ξερουμε ακομα που θα γειρει την πλαστιγγα.

Αυτά είναι!
Ανέβασε στροφές η σεζόν!! - 9 / 10 !! :music-smiley-005:

Λέγαμε... λέγαμε... για τον Euron.. (άλλος τρελλός μας βγήκε!)
.. τα πράγματα ήταν απλά.. :p

Θα επιστρέψει τώρα..

με δωράκια..
Ένα καμμένο στόλο..
Την Ellaria και μία κόρη.. (RIP Colleen Wing)
και την Yara ..

Μπράβο στην..

Melisandre!!

Έστρωσε το χαλί! ;)

Last edited:
Νομίζω κάθε επεισόδιο αυτή την σεζόν θα είναι super!!!
Ένα από τα καλά των λίγων επεισοδίων της σεζόν...

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk