Το πιο θεϊκό ποδοσφαιρικό σχόλιο για την κατάσταση στο Game of Thrones :
Έλα μωρέ με την άμπαλη την Ντάνι, το'να τ'άλλο, ξέρω εγώ... Ήτανε εκεί στ' ανατολικά με τους Ντοθρακέους, βήτα εθνική, κέρδαγε την Καλλιθέα, κέρδαγε το ψόφιο το Αιγάλεω, μόλις ανέβηκε άλφα εθνική, ήρθε η Σέρσι, καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0! Αλλά βέβαια, με τέτοια παλτά που πήρε στην ομάδα, πως να κερδίσει; Μου πήρε τους άλλους τους Γκρεζόι... ρε ποιοι Γκρεζόι και γκρίζοι λύκοι και πράσινα άλογα; Ολόκληρος στόλος μπροστά τους να πούμε, χαμπάρι δεν πήρανε! Που να πας τώρα με τη Γιάρα και το Λαλάκη; Ενώ ο μπάρμπας τους ωραίος, αέρινος, μπουκαδόρος από τους λίγους να πούμε! Μάθε μπαλίτσα τώρα! Που πήγες εκεί μου πήρες παίκτες από το Μαρόκο να πούμε, τα φίδια της ερήμου και οι σκορπιοί της Γκουαδαλαχάρα... Δεν κάνουν αυτοί, δεν μπορούν. Πήρες και για προπονητή το νάνο, τι να σου κάνει ο Σαλπιγγίδης τώρα; Κάτι τέτοιοι είναι για βήτα εθνική. Επειδή την περίμενε την επίθεση απ' τα αριστερά, μόλις του βγήκαν οι άλλοι απ' τα δεξιά έχασε το τόπι και το γύρευε να πούμε. Δεν είχε βάλει δεξί μπακ και έφαγε 2 γκολάκια μέχρι να καταλάβει τι γίνεται! Απέλαση ρε! Έχεις τρεις παικταράδες που πετάνε φωτιές και τους έχεις να σκουπίζουν τον πάγκο; Έγκλημα!
Ενώ βλέπεις τη Σέρσι, ωραία, χαλύβδινη πίσω, στημένη γερά, έχει αμολήσει τους στρατηγούς της, παίζει ωραία μπαλίτσα το κορίτσι να πούμε. Ξαφνικές αντεπιθέσεις, γρήγορα η μπάλα μπροστά, πάρ'το ένα γκολ, πάρε και τ'άλλο, γειά σας! Αντίο σας! Χαιρετίσματα! Ορεβουάρ να πούμε! Τώρα θα μου πεις έχει λεφτά. Έχει βάλει χορηγό στη φανέλα τους Μπραβαίους τους τραπεζίτες. Ε βέβαια! Που θα πάνε τα λεφτά Ντάνι μου; Που να στα δώσουν οι τραπεζίτες όταν βλέπουν ότι παίζει αμυντικό χαφ ο Λαλάκης;
Έχει κι αυτό το παλτό, το Γιάννη το Χιονιά, όχι ότι έχω κάτι με το παλικάρι. Χαλκέντερος είναι, το λέει η καρδιά του, αλλά δεν μπορεί το παλικάρι. Όλο λάθη κάνει να πούμε. Μου πήγε ταξιδάκι στο νότο και φοράει ακόμα την προβιά της αρκούδας; Τι 'ναι ρε αυτοί; Εεε, φσσστ, Γιαννάκη, βάλε καμιά σαγιονάρα ρε, καλοκαίριασε, 40 βαθμούς έχει όξω. Εντάξει, καλό παιδί είσαι, δε λέω, αλλά άμα είσαι καλό παιδί να σε κεράσουμε μια πάστα! Κι εντάξει, να σε βάλω να παίξεις, αλλά πες μου υπευθύνως: τι θέση παίζεις; Μια σε βλέπω φύλακα του τείχους, λέω αυτός κάνει για τέρμα. Μια σε βλέπω λορντ κομαντατούρ, λέω δεν μπορεί, αυτός σέντρα μπακ είναι. Μια σε βλέπω κινγκινδενόρθ, λέω μπας και είναι δεκάρι που παίζει μέχρι πίσω, στιλ Μπέκινπάουντερ, Μπεκεμπάουερ, πες τον κι έτσι, και δεν το'χω καταλάβει τόσο καιρό;
Έτσι, όπως το πας, δεν κερδάς κυρά Ντάνι μου ούτε τον Εορδαϊκό. Μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα.
Πηγή BIC στο Oneman.gr