Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Elle_2.jpg

The Real Red Woman Speaks
As Melisandre drops a death prophecy that foreshadows even more twists on Game of Thrones,
Carice van Houten peers into the flames and makes some predictions of her own.

http://www.elle.com/culture/movies-...en-melisandre-death-prophecy-game-of-thrones/

Στο επόμενο..

- Dany : Πες μου τι νομίζεις.. θα είναι καλός για σύζυγος ??
- Δεν αντέχω να κοιμάμαι άλλο μόνη μου..

- Dany : Τι έπαθες πάλι και κοκκίνησες ?? Εδώ και μερικές μέρες συνέχεια χαζογελάς...
- Τι έκανες πάλι ???

:p

Είδες Sonic.. με πραγματικές φωτογραφίες.. φτιάχνεις τις καλύτερες ιστορίες!! :laugh:

Ρε με τον ανηψιο της ? Αν και οι Ταργκαρυεν νομιζω δεν το ειχαν σε τιποτα το θεμα της αιμομιξιας......μην κοιτατε που το καθιερωσαν και οι Λανιστερ στην ζουλα.....

Το πιο θεϊκό ποδοσφαιρικό σχόλιο για την κατάσταση στο Game of Thrones :

Έλα μωρέ με την άμπαλη την Ντάνι, το'να τ'άλλο, ξέρω εγώ... Ήτανε εκεί στ' ανατολικά με τους Ντοθρακέους, βήτα εθνική, κέρδαγε την Καλλιθέα, κέρδαγε το ψόφιο το Αιγάλεω, μόλις ανέβηκε άλφα εθνική, ήρθε η Σέρσι, καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0! Αλλά βέβαια, με τέτοια παλτά που πήρε στην ομάδα, πως να κερδίσει; Μου πήρε τους άλλους τους Γκρεζόι... ρε ποιοι Γκρεζόι και γκρίζοι λύκοι και πράσινα άλογα; Ολόκληρος στόλος μπροστά τους να πούμε, χαμπάρι δεν πήρανε! Που να πας τώρα με τη Γιάρα και το Λαλάκη; Ενώ ο μπάρμπας τους ωραίος, αέρινος, μπουκαδόρος από τους λίγους να πούμε! Μάθε μπαλίτσα τώρα! Που πήγες εκεί μου πήρες παίκτες από το Μαρόκο να πούμε, τα φίδια της ερήμου και οι σκορπιοί της Γκουαδαλαχάρα... Δεν κάνουν αυτοί, δεν μπορούν. Πήρες και για προπονητή το νάνο, τι να σου κάνει ο Σαλπιγγίδης τώρα; Κάτι τέτοιοι είναι για βήτα εθνική. Επειδή την περίμενε την επίθεση απ' τα αριστερά, μόλις του βγήκαν οι άλλοι απ' τα δεξιά έχασε το τόπι και το γύρευε να πούμε. Δεν είχε βάλει δεξί μπακ και έφαγε 2 γκολάκια μέχρι να καταλάβει τι γίνεται! Απέλαση ρε! Έχεις τρεις παικταράδες που πετάνε φωτιές και τους έχεις να σκουπίζουν τον πάγκο; Έγκλημα!
Ενώ βλέπεις τη Σέρσι, ωραία, χαλύβδινη πίσω, στημένη γερά, έχει αμολήσει τους στρατηγούς της, παίζει ωραία μπαλίτσα το κορίτσι να πούμε. Ξαφνικές αντεπιθέσεις, γρήγορα η μπάλα μπροστά, πάρ'το ένα γκολ, πάρε και τ'άλλο, γειά σας! Αντίο σας! Χαιρετίσματα! Ορεβουάρ να πούμε! Τώρα θα μου πεις έχει λεφτά. Έχει βάλει χορηγό στη φανέλα τους Μπραβαίους τους τραπεζίτες. Ε βέβαια! Που θα πάνε τα λεφτά Ντάνι μου; Που να στα δώσουν οι τραπεζίτες όταν βλέπουν ότι παίζει αμυντικό χαφ ο Λαλάκης;
Έχει κι αυτό το παλτό, το Γιάννη το Χιονιά, όχι ότι έχω κάτι με το παλικάρι. Χαλκέντερος είναι, το λέει η καρδιά του, αλλά δεν μπορεί το παλικάρι. Όλο λάθη κάνει να πούμε. Μου πήγε ταξιδάκι στο νότο και φοράει ακόμα την προβιά της αρκούδας; Τι 'ναι ρε αυτοί; Εεε, φσσστ, Γιαννάκη, βάλε καμιά σαγιονάρα ρε, καλοκαίριασε, 40 βαθμούς έχει όξω. Εντάξει, καλό παιδί είσαι, δε λέω, αλλά άμα είσαι καλό παιδί να σε κεράσουμε μια πάστα! Κι εντάξει, να σε βάλω να παίξεις, αλλά πες μου υπευθύνως: τι θέση παίζεις; Μια σε βλέπω φύλακα του τείχους, λέω αυτός κάνει για τέρμα. Μια σε βλέπω λορντ κομαντατούρ, λέω δεν μπορεί, αυτός σέντρα μπακ είναι. Μια σε βλέπω κινγκινδενόρθ, λέω μπας και είναι δεκάρι που παίζει μέχρι πίσω, στιλ Μπέκινπάουντερ, Μπεκεμπάουερ, πες τον κι έτσι, και δεν το'χω καταλάβει τόσο καιρό;
Έτσι, όπως το πας, δεν κερδάς κυρά Ντάνι μου ούτε τον Εορδαϊκό. Μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα.

Πηγή BIC στο Oneman.gr

Ρε με τον ανηψιο της ? Αν και οι Ταργκαρυεν νομιζω δεν το ειχαν σε τιποτα το θεμα της αιμομιξιας......μην κοιτατε που το καθιερωσαν και οι Λανιστερ στην ζουλα.....

Μπας και το ξέρουν.. ?? :p

Άσε που όλα τα review που διαβάζω μιλάνε για "ερωτική" ατμόσφαιρα.. :cool:

Το πιο θεϊκό ποδοσφαιρικό σχόλιο για την κατάσταση στο Game of Thrones :

Έλα μωρέ με την άμπαλη την Ντάνι, το'να τ'άλλο, ξέρω εγώ... Ήτανε εκεί στ' ανατολικά με τους Ντοθρακέους, βήτα εθνική, κέρδαγε την Καλλιθέα, κέρδαγε το ψόφιο το Αιγάλεω, μόλις ανέβηκε άλφα εθνική, ήρθε η Σέρσι, καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0! Αλλά βέβαια, με τέτοια παλτά που πήρε στην ομάδα, πως να κερδίσει; Μου πήρε τους άλλους τους Γκρεζόι... ρε ποιοι Γκρεζόι και γκρίζοι λύκοι και πράσινα άλογα; Ολόκληρος στόλος μπροστά τους να πούμε, χαμπάρι δεν πήρανε! Που να πας τώρα με τη Γιάρα και το Λαλάκη; Ενώ ο μπάρμπας τους ωραίος, αέρινος, μπουκαδόρος από τους λίγους να πούμε! Μάθε μπαλίτσα τώρα! Που πήγες εκεί μου πήρες παίκτες από το Μαρόκο να πούμε, τα φίδια της ερήμου και οι σκορπιοί της Γκουαδαλαχάρα... Δεν κάνουν αυτοί, δεν μπορούν. Πήρες και για προπονητή το νάνο, τι να σου κάνει ο Σαλπιγγίδης τώρα; Κάτι τέτοιοι είναι για βήτα εθνική. Επειδή την περίμενε την επίθεση απ' τα αριστερά, μόλις του βγήκαν οι άλλοι απ' τα δεξιά έχασε το τόπι και το γύρευε να πούμε. Δεν είχε βάλει δεξί μπακ και έφαγε 2 γκολάκια μέχρι να καταλάβει τι γίνεται! Απέλαση ρε! Έχεις τρεις παικταράδες που πετάνε φωτιές και τους έχεις να σκουπίζουν τον πάγκο; Έγκλημα!
Ενώ βλέπεις τη Σέρσι, ωραία, χαλύβδινη πίσω, στημένη γερά, έχει αμολήσει τους στρατηγούς της, παίζει ωραία μπαλίτσα το κορίτσι να πούμε. Ξαφνικές αντεπιθέσεις, γρήγορα η μπάλα μπροστά, πάρ'το ένα γκολ, πάρε και τ'άλλο, γειά σας! Αντίο σας! Χαιρετίσματα! Ορεβουάρ να πούμε! Τώρα θα μου πεις έχει λεφτά. Έχει βάλει χορηγό στη φανέλα τους Μπραβαίους τους τραπεζίτες. Ε βέβαια! Που θα πάνε τα λεφτά Ντάνι μου; Που να στα δώσουν οι τραπεζίτες όταν βλέπουν ότι παίζει αμυντικό χαφ ο Λαλάκης;
Έχει κι αυτό το παλτό, το Γιάννη το Χιονιά, όχι ότι έχω κάτι με το παλικάρι. Χαλκέντερος είναι, το λέει η καρδιά του, αλλά δεν μπορεί το παλικάρι. Όλο λάθη κάνει να πούμε. Μου πήγε ταξιδάκι στο νότο και φοράει ακόμα την προβιά της αρκούδας; Τι 'ναι ρε αυτοί; Εεε, φσσστ, Γιαννάκη, βάλε καμιά σαγιονάρα ρε, καλοκαίριασε, 40 βαθμούς έχει όξω. Εντάξει, καλό παιδί είσαι, δε λέω, αλλά άμα είσαι καλό παιδί να σε κεράσουμε μια πάστα! Κι εντάξει, να σε βάλω να παίξεις, αλλά πες μου υπευθύνως: τι θέση παίζεις; Μια σε βλέπω φύλακα του τείχους, λέω αυτός κάνει για τέρμα. Μια σε βλέπω λορντ κομαντατούρ, λέω δεν μπορεί, αυτός σέντρα μπακ είναι. Μια σε βλέπω κινγκινδενόρθ, λέω μπας και είναι δεκάρι που παίζει μέχρι πίσω, στιλ Μπέκινπάουντερ, Μπεκεμπάουερ, πες τον κι έτσι, και δεν το'χω καταλάβει τόσο καιρό;
Έτσι, όπως το πας, δεν κερδάς κυρά Ντάνι μου ούτε τον Εορδαϊκό. Μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα.

Πηγή BIC στο Oneman.gr
Κλαίω! Κυριολεκτικά όμως κλαίω από τα γέλια!

Sent from my D6503 using Tapatalk

:flipout:x3

Πω ρε φίλε, γκαβώθηκα!
33-jokes-only-game-of-thrones-fans-will-understand-2-24957-1402606893-8_dblbig.jpg
Άσε που ετοιμάζουν να παίξω λάθος στο στοίχημα τα προγνωστικά, μας έσωσε ο ΒΙC! :worshippy:
methode%2Fsundaytimes%2Fprodmigration%2Fweb%2Fbin%2Fe8bcf236-b048-4327-b65e-086e51c6935e.jpg
:laugh:
-----------------------
Στο επόμενο..

- Dany : Πες μου τι νομίζεις.. θα είναι καλός για σύζυγος ??
- Δεν αντέχω να κοιμάμαι άλλο μόνη μου..

- Dany : Τι έπαθες πάλι και κοκκίνησες ?? Εδώ και μερικές μέρες συνέχεια χαζογελάς...
- Τι έκανες πάλι ???

Είδες Sonic.. με πραγματικές φωτογραφίες.. φτιάχνεις τις καλύτερες ιστορίες!!

Είδα-είδα!

Game-of-Thrones-game-of-thrones-37058386-500-250.gif

;) :laugh: :p

Αν και μικρό επεισόδιο.. φαίνεται ότι έχει πολύ δυνατές σκηνές!!!

Άντε να δούμε ποιος θα μας αφήσει χρόνους, σε αυτό το επεισόδιο!! :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάτι σε παραλία και εδώ.. :p
(και έχει και φωτιές.. θάλασσες.. κτλ..) :p

Και ο άλλος ο "Γιαννάκης" έκανε κίνηση..

.. της έπιασε το χέρι! :p

:laugh:

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To 2o πράγμα που θα περιμένω πιο πολύ μετά το επεισόδιο είναι να κόψω αντιδράσεις από φανατικούς της σειράς!! :cool:

--------

Από την αρχική σκηνή του "Σαν με κοιτάς" σκέφτηκα τώρα..
φαντάσου την Dany να πάρει καβάλα τον Jon σε κανένα Δράκο.. και να ξεκινάνε έτσι !!!:flipout:

Last edited:
Να προειδοποιήσω..
Τώρα τα ρούχα σας θα σκίσετε.. το κάλυμμα του καναπέ θα σκίσετε.. λάβετε τα μέτρα σας!! :p

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! :cool:

3-4 φορές θα το ξαναδούμε το επεισόδιο.. άνετα!!!

Last edited:
Να προειδοποιήσω..
Τώρα τα ρούχα σας θα σκίσετε.. το κάλυμμα του καναπέ θα σκίσετε.. λάβετε τα μέτρα σας!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! :cool:

3-4 φορές θα το ξαναδούμε το επεισόδιο.. άνετα!!!
Ριξε κανενα σποιλερ...

Προσωπικα δεν με νοιαζει να βγουνε και ολα τα επεισοδια μαζι γιατι ξερω πως τα "αληθινα" γεγονοτα θα τα διαβασουμε στα βιβλια οπου υπαρχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα με πάρουν στο κυνήγι.. :p

Εντάξει πεταχτά έριξα μία ματιά..
Είδα καλά μόνο την σκηνή Dany - Jon! :cool:

H οποία στο τέλος.. μάλλον..
.. μας αφήνει με μία μεγάλη "απορία" !!! :cool:

Θα τα πούμε αύριο..

Το επεισόδιο αναμενόμενα λόγω διάρκειας έχει λίγες βασικές σκηνές να μην τα λέω.. αλλά πολύ δυνατές όπως φαίνεται!!!
Και μιας και άνοιξε και η βαθμολογία στο Imdb 10/10 !!! ;)

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Martin.. αλλά "προσέχετε" μην φάτε κανένα ξενέρωμα στο τέλος.. :p
Και εδώ βέβαια παίζονται τα πράγματα.. :p