Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Last edited:
A, δεν μου αρέσει έτσι - βγαίνω off απο το νήμα μέχρι δευτέρα βράδυ που θα δω το επεισόδιο. Ελπίζω να μην διαρρεύσει και το τελευταίο πριν την ωρα του.

Το καλύτερο που θα κάνετε όσοι θα το δείτε Δευτέρα..

μακριά από εδώ, Youtube, Twitter, Facebook κτλ.. γίνεται χαμός..

Τιποτα δεν βλεπω......

Θα περιμενω την ωρα του σε 5.1

Πεφτω σε lock down !!!! Defenders απο αυριο και αποφυγη Internet :D

Δηλαδή θα περιμένεις ακόμη 4 μέρες για να δεις την πιο δραματική αποτύπωση μάχης του φανταστικού στην οθόνη μετά τη μάχη στον Κάμπο του Πέλινορ, από την Επιστροφή του Βασιλιά. ΟΚ...(προσοχή, όχι μεγάλη, όχι εφετζίδικη, δραματική...) Είχα καιρό να δω κάτι πραγματικά καινούριο, κάτι ανείδωτο στο σινεμά (εντάξει, τηλεόραση). Κάτι σαν το διαστημόπλοιο στην πρώτη σκηνή του Πολέμου των Άστρων ας πούμε.

Season's finale:

gotcha-meme.png

Gotcha-Smiley-Animated-Picture.gif

Δηλαδή θα περιμένεις ακόμη 4 μέρες για να δεις την πιο δραματική αποτύπωση μάχης του φανταστικού στην οθόνη μετά τη μάχη στον Κάμπο του Πέλινορ, από την Επιστροφή του Βασιλιά. ΟΚ...(προσοχή, όχι μεγάλη, όχι εφετζίδικη, δραματική...) Είχα καιρό να δω κάτι πραγματικά καινούριο, κάτι ανείδωτο στο σινεμά (εντάξει, τηλεόραση). Κάτι σαν το διαστημόπλοιο στην πρώτη σκηνή του Πολέμου των Άστρων ας πούμε.

Κανένας σεβασμός στους γείτονες..

Θέλει να τους ξεσηκώσει βραδιάτικα τερματίζοντας τα sub.. :p

Για όσους είδαν το 6 έχω μια απορία

Στην σκηνή με την Polar Bear τι έγινε εκεί με τον Dog και τον Thoros? Την είδα αρκετές φορες ... έχετε καταλάβει γιατί ο Dog έμεινε αμέτοχος?

Στην σκηνή με την Polar Bear τι έγινε εκεί με τον Dog και τον Thoros? Την είδα αρκετές φορες ... έχετε καταλάβει γιατί ο Dog έμεινε αμέτοχος?

Τον Hound λες?

Αν θυμαμαι καλα τη σκηνη δεν συμμετείχε επειδη υπήρχε φωτιά.

Ο Σκύλος φοβάται τη φωτιά. Είναι παραμορφωμένος γιατί ο μεγάλος αδερφός του, το Βουνό, του βούτηξε το κεφάλι στο τζάκι όταν ήταν μικρός. Από τότε, οποτε βλέπει κάτι να καίγεται γίνεται στήλη άλατος. Είναι η μοναδική του αδυναμία σαν πολεμιστής.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει η δράκοι της Dany είναι πολύ μικροί σε σχέση με τα Skulls που είδαμε μέχρι τώρα

acbcbe0db7541f95bc6d08b7aa6e03e8--skull-game-arya-stark.jpg

702-king-s-landing-cersei-.jpg

stormborn2-720x402.png

maxresdefault.jpg

Ναι.. το διάβασα και εγώ σε άρθρο ότι κανονικά στην επόμενη σεζόν πρέπει να μεγαλώσουν και άλλο!! :cool:

Υπάρχει χρόνος άραγε ?? :cool:

Το ερώτημα είναι...

εάν θα μεγαλώσει.. και ο 3ος.. :p

Νομίζεις! Εγώ μόλις το τελείωσα και μου έπεσε το σαγώνι!

Λυσσάξατε και με κάνατε και το'δα τελικά. Όντως ήταν δυνατό. Τόσο δυνατό που θα το επαναλάβω και την Κυριακή στην ώρα του να το εμπεδώσω.

:laugh:

Kosh ακούς ??

Τουλάχιστον 2 φορές πρέπει να το δεις!! :p

* Ανυπομονώ.. την Τρίτη θα σας βάλω σκηνή από το φινάλε!! :p
(Μην φοβάστε.. δεν διέρρευσε κάτι..) :cool:

Kosh ακούς ??

Τουλάχιστον 2 φορές πρέπει να το δεις!!

* Ανυπομονώ.. την Τρίτη θα σας βάλω σκηνή από το φινάλε!!
(Μην φοβάστε.. δεν διέρρευσε κάτι..) :cool:
Οσι εχουμε δει το 6ο ξερουμε τι θα βαλεις...:p

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk