Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Σιγα τα ωα.
Αν θέλαμε ρεαλισμό θα τρέχαμε να κρυφτούμε απο αληθινούς δράκους :p
Μια χαρά το πάνε. Λογικό ειναι να υπάρχει μια αδεια σε περιπτώσεις που κολλάνε.

"Πρόσθεσε βέβαια ότι δεν πειράζει από την στιγμή που η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία...."

H ρίζα του κακού σε όλες τις καλές σειρές.
Νομίζω κάτι τέτοιο είπαν και οι παραγωγοί του Lost στα τελειώματα...

Στο κάτω-κάτω, γιατί τόση βιασύνη ? - δεν τους έπαιρνε να βγάλουν 3-4 επεισόδια ακόμα προκειμένου να μην αφήνουν κενά και να μην αδικούν την λογική? Δεν ήταν σίγουρη η εμπορική επιτυχία?

Απ' ότι θυμάμαι ένας λόγος που είχαν πει ήταν η δυσκολία στα γυρίσματα και το κόστος παραγωγής..

Όμως και εγώ ακόμη αναρωτιέμαι εάν όντως δεν τους συμφέρει με τέτοια επιτυχία και θεαματικότητα!
Άντε να πιάσεις τέτοια επιτυχία με τα spin-off..

Aπό την άλλη είχαν ακουστεί διάφορα προβλήματα στο HBO.. είχαν ακουστεί με το Westworld.. προβλήματα παραγωγής κτλ..
οπότε ποιος ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.. χμμμ..

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

1) Και τα παιδια του δασους ηταν αθανατα. Μαλιστα το ενα που πεθανε στη σπηλια με το κορακι με τα τρια ματια ηταν παρον οταν δημιουργησαν τον nightKing
2) Ειχε πει οτι τον δημιουργησαν για να σταματησει τους πρωτους ανθρωπους που κατεστρεφαν τη φυση. Μετα ομως δεν μπορουσαν να τον ελεγξουν.
3) Οι White Walkers δεν πρεπει να ηταν νεκροι οταν τους δημιουργησε. Οπως μετετρεψε σε white walker το μωρο.
4) Οχι. Ηταν η πρωτη σκηνη που ειδαμε τον NightKing, μας εδειξε που κατεληγαν τα αρσενικα μωρα (δεν θυμαμαι το ονομα εκεινου που ειχε μια καλυβα με γυναικες τα παιδια του) και πως δημιουργουνταν οι white walkers.
5) Λογικα θα χαθει ολη η μαγεια που τους κρατα ζωντανους αν πεθανει ο King.
Ο Craster εδινε τα παιδια του στους WW κι απορω αφου πλησιαζαν τοσο κοντα σε ζωντανους γιατι δεν τους σκοτωναν, θα πεις κανεις πως θελανε να φτιαξουνε στρατο απο WW αλλα θα επαιρνε χρονια εκτος κι αν ο Night's King ηθελε τα μωρα για να φτιαξει μονο "αξιωματικους"

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

"Πρόσθεσε βέβαια ότι δεν πειράζει από την στιγμή που η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία...."

Στο κάτω-κάτω, γιατί τόση βιασύνη ? - δεν τους έπαιρνε να βγάλουν 3-4 επεισόδια ακόμα προκειμένου να μην αφήνουν κενά και να μην αδικούν την λογική? Δεν ήταν σίγουρη η εμπορική επιτυχία?
Έλα ντε..άπ τη μια δεν προλαβαίνω και από την άλλη 10 επεισόδια το χρόνο...γυρνά ρε μεγάλε 15...δε θα βγάζανε τα λεφτά τους;;;...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σα να μου φαίνεται ότι θα τους παίξει τρελή πο@@@ια η Σερσει όταν τους μαζέψει...παίζει στην έδρα της...

Κάποια στιγμή την πατάει και το έξυπνο πουλί.. :p

Το έχω πει ότι θέλω να βρει κακό ψόφο.. :cool:
Η Cersei έχει ανοιχτή παρτίδα με μια προφητεία που σας έχω πει..
http://avclub.gr/forum/showthread.p...oilers?p=1057955032&viewfull=1#post1057955032

Αλλά θα σας πω μετά το φινάλε κάτι άλλο.. γιατί άλλαξα σκέψη.. :cool:

Last edited:
Αποκλείεται όλη αυτή η μυστικοπάθεια με τον μειστερ της Σερσει να αφορούσε μόνο την κατασκευή του αποτυχημένου Τομαχοκ...Κατι άλλο μαγειρεύει αυτός κατ' εντολή της...

Game of Threads: A Lady’s Armor - Daenerys Targaryen

http://watchersonthewall.com/game-threads-ladys-armor-daenerys-targaryen/

Όλες οι μεταμορφώσεις και τα φορεματάκια της Dany στην σειρά! :D

- Πολύ ωραίο το χειμερινό συνολάκι.. πότε πρόλαβε να το φτιάξει ?? :p
- Πρόλαβε.. γιατί το είχε αποφασίσει πριν μέρες ότι κάποια στιγμή θα πάει Βόρεια για χάρη του αγαπημένου της! :cool:

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Game of Threads: A Lady’s Armor β�� Daenerys Targaryen
http://watchersonthewall.com/game-threads-ladys-armor-daenerys-targaryen/

Όλες οι μεταμορφώσεις και τα φορεματάκια της Dany στην σειρά! :D

- Πολύ ωραίο το χειμερινό συνολάκι.. πότε πρόλαβε να το φτιάξει ??
- Πρόλαβε.. γιατί το είχε αποφασίσει πριν μέρες ότι κάποια στιγμή θα πάει Βόρεια για χάρη του αγαπημένου της! :cool:
Είναι σαν τις αλυσίδες του night king...τα έχουμε για παν ενδεχόμενο...αν χρειαστούν... τι ....να τρέχουμε την τελευταία στιγμή;...

Μπά! Αν και δεν είχε εκπτώσεις το outlet στο dragonstone, μόνο στο άκουσμα dracarys ... sales στην στιγμή.

- Πόσο κάνει είπατε ??
100
- Dracarys ??
Εεε για σας 10 μόνο.. :laugh:

- Άμα δείτε καμιά κοπέλα να θέλει να ανάψει τσιγάρο.. πείτε της..
Dracarys ?? :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Το Lost ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της τηλεόρασης... ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.. :violent-smiley-030:

Την είχα πατήσει και εγώ..
Μετά έκανα κάτι χρόνια να ξαναδώ σειρά.. όταν άρχισα πλέον να γράφω εδώ! :cool:

Αν και εκεί φαινόταν πριν το τέλος ότι έχει ξεφύγει το πράγμα..

Εδώ όμως προχωράμε ΓΕΡΑ!! ;)

Btw βλέπω ότι το φινάλε του Lost έχει 8.2 ..
Αρκετοί τρελαμένοι υπάρχουν! :p

Ευτυχως δεν εχω δει το Lost...
Θελω να ψαξω κατι κοινο για τον Bran και τον Night's King αν υπαρχει θα το ποσταρω γιατι κατι ειδα στο ιντερνετ αλλα κατα 99,9% ειναι fake...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ για lost. Παρόλα αυτά μας είχε καθηλώσει περιμένοντας κάτι ... διαφορετικό. Πρέπει να του αναγνωριστεί πάντως ότι έφερε μαζικά κόσμο στις tv σειρές. (Παρόλο που υπήρχαν και παλιότερα σειρά αρκετά καλύτερες όπως band of brothers,Taken (2002 skyfy).
Συγνώμη για το εκτός θέματος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@ Fixxxer

Εσύ έχεις κολλήσει με αυτή την σκηνή! :cool:

Αλλά 2 πράγματα.. τώρα που την ξαναβλέπω..

- 1ον ήταν σε όραμα του Bran..
- 2ον o King τον έπιασε πάνω από τα ρούχα..