Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Maestro δεν το νομίζω να σκεφτόταν κάτι για τον εαυτό του.. :cool:

Μπορεί ίσως να ψιλιαζόταν και αυτός ότι κάτι ιδιαίτερο παίζει με τον Jon..

Εμένα κάτι άλλο μου μπήκε στο μυαλό όσο το σκέφτομαι. Θυμηθείτε ότι ΔΕΝ είδαμε τι μεσολάβησε μεταξύ του καβγά Bitch - Τύριον και της στιγμής που βγήκανε μαζί αγαπημένοι και ανακοίνωσαν την "αλλαγή" πλεύσης (που μάθαμε ότι ήταν προσχεδιασμένη).

Μήπως ειπώθηκε κάτι που θα μάθουμε αργότερα, και έχει να κάνει είτε με έναν απ'τα δυο love birdies; Μήπως η Bitch ξεγέλασε τον Τύριον κάνοντάς τον να "θυσιάσει" έναν απ'τους δυο ώστε δήθεν να τους ακολουθήσει;

Και εγώ έχω κάποια ερωτηματικά για τον Tyrion και τις προθέσεις του.
1. Γιατι στο προηγούμενο επεισόδιο επίμενε να μάθει τον διάδοχο της Dany?
2. Τι λέχθηκε με την Cersey?
3. Γιατί κακόβλέπει την σχέση της Dany με τον John?

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στην σειρά κάτι τέτοιο... Δηλαδή να δείξουν ή να αφηγηθούν εκ των υστέρων τι έγινε σε κάποια προηγούμενη σκηνή που την έδειξαν και την άφησαν ατελή...

Πάμε τότε σε πολύ ακραία σενάρια... Πχ. ο Τύριον υποσχέθηκε στην Σερσει το κεφάλι του Τζόν, εν γνώσει της ξανθιάς η οποία θα μείνει και έγγυος, και λοιπές αμερικανιές ειδικά μόλις μάθουν ποιός είναι....

Last edited:
Η σειρά είναι εντυπωσιακή και πραγματικά σε καθηλώνει. Αν αρχίζεις και τα ψειρίζεις παντως όλα τρελενεσαι !

Το βιντεακι που ανεβαζετε εδω απο μια παμπ(καλα το εγραψα?)που δειχνει τις αντιδρασεις του κοσμου εκει,εχει βγει για το τελευταιο επισοδιο?

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Εγώ έχω διαφορετική άποψη.. είχα βαρεθεί την σαπουνόπερα ... ήθελα περισσότερη δράση κάτι που μας δίνουν στο τελευταίο season. Το σημερινό ήταν πολύ καλο αλλα το περίμενα καλύτερο.

Ο Ice Dragon

Πολύ φλογοβόλο ρε παιδιά έριχνε μπλε φωτιά ασταμάτητα χωρίς ανάσα. Δεν είδαμε κάτι πάντως κάτι αντίστοιχο από τους άλλους 2..

Μα αυτος δεν ειναι ζωντανος, οποτε δε χρειαζεται να παιρνει ανασα.

Α και κατι αλλο.
Επειδη βλεπω απο πολλους να αναφερεται ο Βισερις σαν αδερφος της Νταινερις, χρειαζεται να υπενθυμισω τι ειχε πει η ιδια οταν τον ειδε να πεθαινει?
Ο τυπος δεν ηταν Ταργκαριεν. Αν κρινω απο τα χρωματα του, αντε να ηταν Λανιστερ (στην καλυτερη).
Τωρα βεβαια εχω να το δω και αρκετες σεζον και δεν ξερω αν αποκαλυφθηκε κατι σχετικα με αυτον, αλλα κρινοντας με βαση τα λογια της "αδερφης" του δε νομιζω οτι θα επρεπε να τον εντασσουμε στο σοι...

Άσχετο...............αλλά κλάιω με την χλαίνη του Χιονιά, ιδιαίτερα στα ζεστά του νότου. Μου θυμίζει μέρες Ελληνικού Στρατού.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για τον Tyrion όντως έχω διαβάσει και αλλού ότι ίσως παίζεται κάτι κρυφό, και περίεργο..
αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω.. χμμμ..

Επίσης εάν θυμάστε υπάρχει κάποια θεωρία για κάποιον προδότη στο περιβάλλον της Dany..
που ίσως έχει σχέση και με τις ως τώρα αποτυχίες της..

Για τα αυγά δράκου επίσης διάβασα και εγώ κάτι..

Χρειάζεται πάλι η Dany για να βγουν τα δρακουλίνια ?? :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kosh... πάρε!!! :cool:

Dany - Jon !! :cool:

* Το βιντεάκι με τον Night King έχει μπει εδώ:

http://avclub.gr/forum/showthread.p...oilers?p=1057960702&viewfull=1#post1057960702

Last edited:
Το σιζον φιναλε του GoT έπρεπε να έχει τίτλο "Το καβάλημα" καθένας καβάλησε επιτέλους αυτό που επιθυμούσε τόσο καιρό...

την απαντηση του snow στον "κοντο" σχετικα με τα ψεματα και τις υποσχεσεις θα μπορουσαν να την δουν παρακαλω οι Ελληνες πολιτικοι?.....

Χαχαχα.. δεν την ήξερα την παροιμία.. :laugh:
Κάνε Γιάννο μ’ τη δουλειά σου, κι ύστερα και πάλι θεια σου.

Ενώ υπάρχει και η ..
Με ξαδέρφη και με θεία δεν μετρά η αμαρτία... :p

Υπάρχει και μία άλλη για ξαδέρφες και θείες, αλλά δεν λέγεται! :cool:

ωχ, blue τώρα είδα το άβαταρ σου. Είσαι ψυχούλα βρε. Αγαπησιάρης :D

Χαχαχα.. ναι.. είμαι ρομαντικός τύπος.. :p

* Αλλά θέλω να την σπάσω και λίγο σε όσους δεν γουστάρουν το Love Story Jon - Dany .. :p :laugh:

Last edited:
Χαχαχα.. δεν την ήξερα την παροιμία.. :laugh:

Κάνε Γιάννο μ’ τη δουλειά σου, κι ύστερα και πάλι θεια σου.

Ενώ υπάρχει και η ..

Με ξαδέρφη και με θεία δεν μετρά η αμαρτία... :p

Υπάρχει και μία άλλη για ξαδέρφες και θείες, αλλά δεν λέγεται! :cool:

Ξέρω μια για ανιψιές αλλά κι αυτή δε λέγεται :blush:

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στην σειρά κάτι τέτοιο... Δηλαδή να δείξουν ή να αφηγηθούν εκ των υστέρων τι έγινε σε κάποια προηγούμενη σκηνή που την έδειξαν και την άφησαν ατελή...

Πάμε τότε σε πολύ ακραία σενάρια... Πχ. ο Τύριον υποσχέθηκε στην Σερσει το κεφάλι του Τζόν, εν γνώσει της ξανθιάς η οποία θα μείνει και έγγυος, και λοιπές αμερικανιές ειδικά μόλις μάθουν ποιός είναι....

Όχι, αλλά βλέπεις ότι Σάνσα, Αρυα και Μπραν δολοπλοκούν εκτός οθόνης πλέον. Δεν πιστεύω βέβαια ότι ο Τύριον συνωμοτεί με την αδελφούλα του, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι σε αυτή τη σεζόν δεν είναι καθόλου σε φόρμα.

Άσχετο...............αλλά κλάιω με την χλαίνη του Χιονιά, ιδιαίτερα στα ζεστά του νότου. Μου θυμίζει μέρες Ελληνικού Στρατού.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα ίδια και η Brienne, όλοι οι νότιοι (και ο Σκύλος) φορούσαν τα καλοκαιρινά τους, εκείνη εκεί, με την πατατούκα.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Όχι, αλλά βλέπεις ότι Σάνσα, Αρυα και Μπραν δολοπλοκούν εκτός οθόνης πλέον. Δεν πιστεύω βέβαια ότι ο Τύριον συνωμοτεί με την αδελφούλα του, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι σε αυτή τη σεζόν δεν είναι καθόλου σε φόρμα.

Την εσωσε τη σεζόν ο κοντός με την ατάκα στο τελευταίο με τα brothels :p