Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Το έχουν κουράσει με τις θεωρίες. Κάθε θεατής και μιά θεωρία - αν όχι δύο ή τρείς, ο καθένας.
Ηθελα νά'ξερα, αυτές οι θεωρίες, έχουν περάσει ποτέ απο το μυαλό του Μάρτιν ή των σεναριογράφων ? οτι μπορεί να συνδέονται (ή να συνδεθούν) με αυτόν ή τον άλλο τρόπο κάποια γεγονότα ή συμπτωματικές φράσεις και σκηνές, μεταξύ τους ?

Εγώ πάντως, είχα απολαύσει τις θεωρίες για το "Lost". Tι εργατοώρες και τι ξενύχτια και τσακωμοί είχαν πέσει στα φαν κλάμπς... Τον ήπιαν τελικά όλοι... :))

Ο Jaime του ‛Game of Thrones’ κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη για τον 8ο κύκλο
Άργησε αλλά συνήλθε.
Ο Nikolaj Coster-Waldau μίλησε για το άμεσο μέλλον του Jaime Lannister και δε φοβάται να κάνει προβλέψεις.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...oster-waldau-season-8-predictins.4834900.html

(Μπορεί να) ξέρουμε τα πραγματικά σχέδια του Night King

Ένας φαν της σειράς πιστεύει ότι ξέρει πού κατευθύνεται ο Night King και γιατί.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...rones-night-king-season-8-theory.4836690.html

Μέτρια σεζόν θα έλεγα. Βέβαια, κάτι τέτοιο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, μετά τον εκπληκτικό 6ο κύκλο.

Η ιστορία πλέον απλοποιείται αρκετά και οι δε σεναριογράφοι, φαίνεται να έχουν μείνει από ιδέες (εξ' ου και τα μόλις 7 επεισόδια, αντί των 10 που είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες σεζόν).

Το δε φετινό φινάλε, θα έλεγα ότι ήταν σαφώς κατώτερο των περιστάσεων. Καμία σχέση με το περυσινό κορυφαίο φινάλε... :grinning-smiley-043

gameofthrones7_2.jpg

Game of Thrones Season 7 Digital, Blu-ray and DVD Details

http://www.comingsoon.net/dvd/news/887675-game-of-thrones-season-7-digital-blu-ray-and-dvd-details

Βαρετή σεζόν η οποία σε σημεία μου έδινε την εντύπωση ότι οι σεναριογράφοι με την ταχύτητα των σκηνών (ταξίδια από την μία άκρη στην άλλη) φώναζαν ότι απλά θέλουν να τελειώνουν..
Μέσα σε ένα επεισόδιο πείστηκαν όλοι να βρεθούν να μιλήσουν και μάλιστα στο πολύ άνετο και cool.

Αντε να βγάλουν και τα υπόλοιπα να μας φύγει πλέον η απορία γιατί από αγωνία πλέον, (εγω) τέλος..

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δεν δίνω ούτε μία στις χίλιες για το αδελφός-αδελφή. Αν βάλει ο Μάρτιν 2η φορά αδελφό να πηδάει αδελφή, θα πρέπει να τον κλείσουν σε ίδρυμα επιτέλους. Θα έχει βγάλει όλα του τα σεξουαλικά απωθημένα μέσα στην σειρά.

Κατωτερη του αναμενομενου.

Πολύ μπλα-μπλα μεταξυ δυο πρωταγωνιστών κάθε φορα (για να γεμισουν τα επεισοδια θεωρω)

Οι εκπλήξεις εχουν μειωθεί πολύ και οι θανατοι πρωταγωνιστών εχουν εκλειψει...

Μόλις χθες τελείωσα όλα τα επεισόδια της σεζόν.Εμένα προσωπικά μου άρεσε αν και δεν είχε τις φοβερές ανατροπές (πλήν της ανάστασης του δράκου).Αυτά που θα ήθελα να παρατηρήσω με βάση τις θεωρίες και τα δεδομένα από την σειρά είναι:

1. Εφόσον ο Raegar είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της Ντανυ τότε ο jon snow είναι ανιψιός της .
2. Η θεωρία με τον Τύριον ως Targaryen πως θα δέσει στην σειρά;
3. Σύμφωνα με το τελευταίο επεισόδιο είναι πλέον δεδομένο ότι ο Snow είναι Targaryen οπότε πλέον φεύγει από την θεωρία σωστά;

Γενικά πάντως θεωρώ ότι γίναν κάποια πράγματα βιαστικά.Ειδικά στην πτώση του τοίχους.Επίσης σε μια σεζον χρησιμοποιήθηκε πολύ ο " Από μηχανής Θεός " για την εξέλιξη των σκηνών.Πιο κραυγαλέο δε η σκηνή με τον μπεντζεν.

Η καλυετρη σεζον απο τις 7 μεχρι τωρα... Δεν κουρασε.. Οι αλλες σεζον ηταν το 1ο επειδοσιο και το τελευταιο... ενω στα ενδιαμεσα επεισοδια μπλε μπλα μπλα... Σε αυτη τη σεζον, ολα τα επεισοδια ειχαν απολα...