Εγώ βλέπω φινάλε με άδειο θρόνο...
Θα σφαχτούν όλοι και θα μείνει τελευταία η Σερσι.
Και με το που θα κάτσει στον θρόνο της θα εμφανιστεί η Αρυα και θα την ξεπαστρεψει φεύγοντας μετά με τον σιδερά της![]()
Η Σάνσα από ποιον θα την βρει δεν ξέρω![]()
Θεωρώ δεδομένο το Νταενερις Vs John...
Η Γιαρα κάνει μπαμ ότι θα φάει τον γαμπρό της Σερσει. Να δούμε και ναυμαχία γιατί με τους δράκους θα ήταν ευκολακι. Μετά ντου στο κάστρο (ένας δράκος θα φύγει εύκολα από τη βαλλίστρα) και μέσα στον κακό χαμό η Αρυα πάλι θα κάνει το Νταμπλ.. Ε μετά ας τα βρουν μεταξύ τους
Αυτός ο Βάρους θα έχει κάποιο ρόλο στη συνέχεια η τον ξεχάσανε;
Ο νταβος; Πέρα από το να κοιτάει τα γεγονότα;
Ο Μπραν χαρταετό πάλι;
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Το τελευταίο μπορεί να έχει βάση λόγω αγγίγματος του ΝΚ στον ΜπρανΣκέφτομαι τι μπορεί να είναι αυτό το γλυκόπικρο τέλος που διαφημίζουν..
Από τη μια λέω ότι στο 5ο ( γιατί στο επόμενο θα έχει απολογισμό και ανα συντάξεις) που θα γίνει ο κακός χαμός θα πέσουν πολλά θανατικα βασικών χαρακτήρων. Ε αν δεν πεθάνουν τα 2/3 και εκεί πάμε να δούμε δυναστεία καλύτερα.
Στο 6ο ψιλές για το θρόνο παίζει ένα σενάριο να μην τελείωσαν οι νεκροί αλλά να είναι στην ουσία ο Μπραν που θα τον πάρει χαμπάρι ο John και θα το πάρει το κεφάλι στο τέλος χωρίς μαχες κτλ
Δεν ξέρω αν της άφησε σημάδι ομωςΔεν άγγιξε και την Αρυα τότε; Λες;
Δεν ξέρω αν της άφησε σημάδι ομως
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.