Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Εγώ βλέπω φινάλε με άδειο θρόνο...

Θα σφαχτούν όλοι και θα μείνει τελευταία η Σερσι.
Και με το που θα κάτσει στον θρόνο της θα εμφανιστεί η Αρυα και θα την ξεπαστρεψει φεύγοντας μετά με τον σιδερά της :p

Να σου πω την αλήθεια συνονόματε ποιο πολύ θα μου άρεσε αυτό πάρα όλα τα άλλα που πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται κατανοητά έτσι όπως κύλησε η σειρά.

Θα πέσει τέτοια ξενερα που δεν θα περιγράφεται.. Εκτός από τη Σερσει και τον κλαρινογαμπρο της δεν θα πεθάνει κανείς άλλος.. Τώρα ποιος θα κάτσει στο θρόνο καρφί δεν μου καίγεται το γλυκόπικρο τέλος που λέγανε θα είναι μάλλον για τι κάποιος άσχετος θα κάτσει και φιλίες-αγάπες θα χωρίσουνε σε μέρη μακρινά (λες και μας νοιάζει)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Καλα και σενα δεν σε νοιαζει δεν σε νοιαζει, αλλα τριβεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη μονιμως,:p

Θα σκοτωθούν όλοι μεταξύ τους.. και ξαφνικά εκεί που είναι όλος ο τόπος πτώματα και νεκρική σιγή..
θα εμφανιστεί η Yara από τα Iron Islands.. και θα πει..

τι γίνεται ρε παιδιά.. τόσο καιρό σας περιμένω γιατί δεν ήρθε να με βρει κανείς ?? :p :laugh:

Θεωρώ δεδομένο το Νταενερις Vs John...

Ίσως αφήσουν τον θρόνο για το/τα παιδιά τους.. :p

Η Γιαρα κάνει μπαμ ότι θα φάει τον γαμπρό της Σερσει. Να δούμε και ναυμαχία γιατί με τους δράκους θα ήταν ευκολακι. Μετά ντου στο κάστρο (ένας δράκος θα φύγει εύκολα από τη βαλλίστρα) και μέσα στον κακό χαμό η Αρυα πάλι θα κάνει το Νταμπλ.. Ε μετά ας τα βρουν μεταξύ τους
Αυτός ο Βάρους θα έχει κάποιο ρόλο στη συνέχεια η τον ξεχάσανε;
Ο νταβος; Πέρα από το να κοιτάει τα γεγονότα;
Ο Μπραν χαρταετό πάλι;

O Davos.. χαχαχα.. :laugh:
σε ένα 2ο σενάριο.. γίνεται πάλι κακός χαμός σκοτώνονται όλοι.. Yara.. κτλ..

και ξαφνικά ανοίγει μία πόρτα και βγαίνει ο Davos..
- Όλα καλά παιδιά ?? :laugh:

Για τον Varys.. θεωρώ θα βγει η προφητεία και θα πεθάνει και αυτός..
Λέτε.. να κάνει κανένα ηρωισμό και αυτός ?? :p

Η Γιαρα κάνει μπαμ ότι θα φάει τον γαμπρό της Σερσει. Να δούμε και ναυμαχία γιατί με τους δράκους θα ήταν ευκολακι. Μετά ντου στο κάστρο (ένας δράκος θα φύγει εύκολα από τη βαλλίστρα) και μέσα στον κακό χαμό η Αρυα πάλι θα κάνει το Νταμπλ.. Ε μετά ας τα βρουν μεταξύ τους
Αυτός ο Βάρους θα έχει κάποιο ρόλο στη συνέχεια η τον ξεχάσανε;
Ο νταβος; Πέρα από το να κοιτάει τα γεγονότα;
Ο Μπραν χαρταετό πάλι;

Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ, μόνο που ο Μπραν θα δει κανένα όραμα πριν φύγουν και αυτός μάλλον θα πάει στην σπηλιά του να μονάσει...
Τώρα μπορεί να έχουμε και κανένα Cleganebowl, τη Σερσει δεν ξέρω αν θα την σκοτώσει η Arya μπορεί να το κάνει και κανένας Tyrion ή ο Κουλοχέρης...
Ε μετά θα μοιράσουν τα βασίλεια, τώρα ποιος θα κάτσει στο θρόνο μικρή σημασία έχει για μένα...

3o σενάριο με Bran..
ο οποίος πλέον ξαναέγινε κανονικός τώρα... !!

γίνεται κακός χαμός.. σκοτώνονται πάλι όλοι..
και τότε ο Bran λέει..

Νομίζω πως τώρα πλέον, μπορώ να κατέβω στο King's Landing!! :laugh:

OK παιδιά ο πιο αντικειμενικός reviewer στο youtube! Απίστευτη περιγραφή λεπτομερώς. :grinning-smiley-043

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σκέφτομαι τι μπορεί να είναι αυτό το γλυκόπικρο τέλος που διαφημίζουν..
Από τη μια λέω ότι στο 5ο ( γιατί στο επόμενο θα έχει απολογισμό και ανα συντάξεις) που θα γίνει ο κακός χαμός θα πέσουν πολλά θανατικα βασικών χαρακτήρων. Ε αν δεν πεθάνουν τα 2/3 και εκεί πάμε να δούμε δυναστεία καλύτερα.
Στο 6ο ψιλές για το θρόνο παίζει ένα σενάριο να μην τελείωσαν οι νεκροί αλλά να είναι στην ουσία ο Μπραν που θα τον πάρει χαμπάρι ο John και θα το πάρει το κεφάλι στο τέλος χωρίς μαχες κτλ

Σκέφτομαι τι μπορεί να είναι αυτό το γλυκόπικρο τέλος που διαφημίζουν..
Από τη μια λέω ότι στο 5ο ( γιατί στο επόμενο θα έχει απολογισμό και ανα συντάξεις) που θα γίνει ο κακός χαμός θα πέσουν πολλά θανατικα βασικών χαρακτήρων. Ε αν δεν πεθάνουν τα 2/3 και εκεί πάμε να δούμε δυναστεία καλύτερα.
Στο 6ο ψιλές για το θρόνο παίζει ένα σενάριο να μην τελείωσαν οι νεκροί αλλά να είναι στην ουσία ο Μπραν που θα τον πάρει χαμπάρι ο John και θα το πάρει το κεφάλι στο τέλος χωρίς μαχες κτλ

Το τελευταίο μπορεί να έχει βάση λόγω αγγίγματος του ΝΚ στον Μπραν

Δεν άγγιξε και την Αρυα τότε; Λες;

Η μεγάλη ανατροπή θα έιναι να πάρει η Arya την θέση του King, αφού την άγγιξε και αυτήν!! :p