Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Να αυτά δε μπορώ
b870716b1bef81c69e1a42e7a1a7b58e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιατί; Δε μπορεί κι ο Στήβεν Κινγκ να έχει άποψη για τη σειρά που του αρέσει;

Ο σάλος έγινε γιατί είναι κολλητός του Martin και κάτι θα ξέρει για να λέει.

Ή θα ξέρει ή του το γράψε από τη στιγμή που άλλος δε φαίνεται να τελειώνει βιβλίο πριν το 2023 :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο σάλος έγινε γιατί είναι κολλητός του Martin και κάτι θα ξέρει για να λέει.

Είναι σίγουρο αυτό; με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ βρήκα μόνο μια κοινή δημόσια συζήτηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο κολλητοί που να ξέρει ο ένας τι γράφει ο άλλος.

προφανώς δεν ξέρει τίποτα, υποθέσεις κάνει όπως όλοι μας

αν ήξερε κάτι, φαντάζομαι δεν είναι τόσο γελοίος που να το έκανε spoil σε όλους 2 επεισόδια πριν το τέλος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Σοκ της τελευταίας σκηνής! :p
Θά 'θελα να ήμουν και εγώ εκεί να φωνάζω μαζί τους!! :cool:

....

Κάποιοι λένε ότι ο Bran θα πάρει τον θρόνο! :p

Δεν υπαρχει Μπραν πλεον ομως.

Σεστηκε για τον θρονο το κορακι με τα τρια ματια.

Την σπηλια του ονειρευεται να ξαναβρει.

Θα ξαναβρεί σιγά-σιγά τον εαυτό του τώρα! :cool:

....

Τι ψιθύρισε η Daenerys στον Jorah
Ο Ian Glen, ηθοποιός του Ser Jorah, (νομίζει ότι) είναι προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις των φαν.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...what-daenerys-said-jorah-funeral.5506086.html

Τώρα ποιά δεν έχουν όρεξη για θεωρίες στο OneMan.. :p

Εγω παντως και με αυτην βασιλισσα μια χαρα θα ειμαι :joker:

0909358.jpg

Last edited by a moderator:
Είναι σίγουρο αυτό; με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ βρήκα μόνο μια κοινή δημόσια συζήτηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο κολλητοί που να ξέρει ο ένας τι γράφει ο άλλος.

.....Αν και ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική του πρόβλεψη, πολλοί χρήστες επισήμαναν το γεγονός ότι ο Stephen King είναι... κολλητός με τον George R.R. Martin, το φανταστικό «μυαλό» πίσω από τα βιβλία που ενέπνευσαν τη σειρά....
https://www.protothema.gr/life-styl...ing-gia-to-poluanamenomeno-finale-tis-seiras/

.....Αν και ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική του πρόβλεψη, πολλοί χρήστες επισήμαναν το γεγονός ότι ο Stephen King είναι... κολλητός με τον George R.R. Martin, το φανταστικό «μυαλό» πίσω από τα βιβλία που ενέπνευσαν τη σειρά....
https://www.protothema.gr/life-styl...ing-gia-to-poluanamenomeno-finale-tis-seiras/

Τρίχες του ΠΘ. Είδα στο youtube την συζήτηση που είχαν, απο την οποία δεν προκύπτει ότι είναι κολλητοί φίλοι. Γνωριζόντουσαν απο συνέδρια στη δεκαετία του '70 και παίξαν μερικές φορές πόκερ μαζί. Ο Μάρτιν ας πούμε δεν ήξερε οτι ο Κινγκ μεγάλωσε χωρίς πατέρα, δηλαδή στοιχειώδη πράγματα.

Για αγωγη κακου γουστου, με ποινη την απαγορευση ψηφοφοριας για σειρες.... :violent-smiley-030: :rifle:
Περί ορέξεως..

Εγώ από την 5η κ μετά την βλέπω τυπικά χωρίς να με ενδιαφέρουν τα spoilers. Την βλέπω γιατί την έβλεπα κ την βλέπει κ η παρέα. Αν ήμουν μόνος μου θα την σταματούσα.

Το τι γελοίες σεναριάκες ευκολίες έχει η 8η και πολλές out of character συμπεριφορές δε λέγεται. Ο χοντρός θα τρίβει τα χέρια του γιατί όταν ολοκληρώσει τα βιβλία θα είναι όαση.

Τελικά μόνο ο Νεντ Σταρκ μπορούσε να κρατήσει μυστικό για χρόνια.. Ο Γιάννης το ξεφούρνισε στις αδελφές του στο Τσακ μπαμ, η Σανσα το είπε στον Τυριον για πρωινό και ο Τυριον στον Βάρους που ετοιμάζεται να βγάλει ντουντούκα..χαχαχαχα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Τελικά μόνο ο Νεντ Σταρκ μπορούσε να κρατήσει μυστικό για χρόνια.. Ο Γιάννης το ξεφούρνισε στις αδελφές του στο Τσακ μπαμ, η Σανσα το είπε στον Τυριον για πρωινό και ο Τυριον στον Βάρους που ετοιμάζεται να βγάλει ντουντούκα..χαχαχαχα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Όπως λέμε και στο χωριό μου αν το έλεγε στον ψαρά (που περνάει με την ντουντουκα) λιγότεροι θα το μαθαιναν