Να αυτά δε μπορώ
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Γιατί; Δε μπορεί κι ο Στήβεν Κινγκ να έχει άποψη για τη σειρά που του αρέσει;
Να αυτά δε μπορώ
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Γιατί; Δε μπορεί κι ο Στήβεν Κινγκ να έχει άποψη για τη σειρά που του αρέσει;
Ο σάλος έγινε γιατί είναι κολλητός του Martin και κάτι θα ξέρει για να λέει.
Ο σάλος έγινε γιατί είναι κολλητός του Martin και κάτι θα ξέρει για να λέει.
Εγω παντως και με αυτην βασιλισσα μια χαρα θα ειμαι :joker:
![]()
Είναι σίγουρο αυτό; με ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ βρήκα μόνο μια κοινή δημόσια συζήτηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο κολλητοί που να ξέρει ο ένας τι γράφει ο άλλος.
.....Αν και ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική του πρόβλεψη, πολλοί χρήστες επισήμαναν το γεγονός ότι ο Stephen King είναι... κολλητός με τον George R.R. Martin, το φανταστικό «μυαλό» πίσω από τα βιβλία που ενέπνευσαν τη σειρά....
https://www.protothema.gr/life-styl...ing-gia-to-poluanamenomeno-finale-tis-seiras/
Περί ορέξεως..Για αγωγη κακου γουστου, με ποινη την απαγορευση ψηφοφοριας για σειρες.... :violent-smiley-030: :rifle:
Όπως λέμε και στο χωριό μου αν το έλεγε στον ψαρά (που περνάει με την ντουντουκα) λιγότεροι θα το μαθαινανΤελικά μόνο ο Νεντ Σταρκ μπορούσε να κρατήσει μυστικό για χρόνια.. Ο Γιάννης το ξεφούρνισε στις αδελφές του στο Τσακ μπαμ, η Σανσα το είπε στον Τυριον για πρωινό και ο Τυριον στον Βάρους που ετοιμάζεται να βγάλει ντουντούκα..χαχαχαχα
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.