Πέταγε και κάτι πράσινα στο τέλος η κάνω λάθος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πέταγε και κάτι πράσινα στο τέλος η κάνω λάθος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Drogon θα απουσιάζει από το επόμενο. Το καημένο το ζώο έπαθε λαρυγγίτιδα φυσα φυσα φωτιά για ενάμισι ώρα.
Λογικό... Αντι για φωτιά, προφανώς πεταγε και τορπίλες![]()
Αν και ήμουν επικριτικός με τα προηγούμενα επεισόδια, αυτό μου άρεσε. Απλά ήθελα καλύτερη ανάλυση της παραφροσύνης της Ντάνυ, αυτό έπρεπε να γίνει πιο αναλυτικά (πχ ο Βάρυς στέλνει να τη σκοτώσουν ή κάτι αντίστοιχο), υπήρχε χρόνος για αυτό στα προηγούμενα επεισόδια. Σε ότι αφορά το τεχνικό επίπεδο ήταν άρτιο και έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη στην τηλεόραση.
Το είχα γράψει και παλιότερα πως η σειρά άλλαξε μόλις έφυγαν από τα βιβλία (που και από αυτά τα 2 πρώτα αξίζουν) και το σενάριο γραφόταν για να αρέσει σε όλους. Σφάλματα υπήρχαν και στις προηγούμενες σεζόν (πχ commando mission για να φέρουν ζόμπι στη Σέρσει) αλλά όλοι περίμεναν να δουν ένα τέλος που θα τους καλύψει και αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Σαν θέαμα το 5ο ήταν απόλαυση. Φουλ καταστροφή επικών διαστάσεων.
Αλλά από σενάριο ήταν υπό το μηδέν.
Οι άνθρωποι που έγραψαν τα φετινά επεισόδια δεν προσπάθησαν καθόλου. Μα καθόλου. Μηδέν. Απλά διεκπεραίωσαν.
Κρίμα. Δεν της άξιζαν τέτοιοι συγγραφείς αυτής της σειράς.
Έριξα ένα πλάγιο spoiler στο προηγούμενο μου ποστ για το πως τελειώνει η σχέση John και Daenerys αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.
Πάντως έχει διαρρεύσει όλο το τέλος για όποιον βιάζεται να μάθει από τώρα από αποδεδειγμένα αξιόπιστη πηγή.
Χμμ.. μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το 2ο μέρος του οράματος της Dany ??
2 πόρτες έχει η ζωή..
.....
Από την άλλη φαντάσου να είναι έτοιμος ο John να την σκοτώσει..
και να του πει αυτή είμαι έγκυος στο παιδί σου !!![]()
John o γυναικο-παιδοκτόνος!!![]()
Να έχεις πιεστικό της karcher με 120 bar και ξαφνικά να βλέπεις ότι υπάρχουν φλόγες που ρίχνουν κάστρα.
Ξέρει κανείς πόσα bar φωτιάς βγάζουν οι δράκοι;
Σαν θέαμα το 5ο ήταν απόλαυση. Φουλ καταστροφή επικών διαστάσεων.
Αλλά από σενάριο ήταν υπό το μηδέν.
Οι άνθρωποι που έγραψαν τα φετινά επεισόδια δεν προσπάθησαν καθόλου. Μα καθόλου. Μηδέν. Απλά διεκπεραίωσαν.
Κρίμα. Δεν της άξιζαν τέτοιοι συγγραφείς αυτής της σειράς.
Είναι η χολή αυτή. Έμεινε από φωτιά.

Ο Δράκος στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν σακατεμένος από την προηγούμενη μάχη. Με το ζόρι πετούσε. Γιαυτό έπεσε έτσι εύκολα
Ο ice dragon ποσα bar ήταν? Ένα βουναλάκι που κρυβόταν ο John δεν μπόρεσε να το ρίξει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.