Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

+1
Ακυρωσαν χαρακτήρες σε ένα βραδυ.
Ειδικά η μεταστροφή της Danni σε mass murderer δεν έπεισε καθόλου. Ας το έκανε τουλάχιστον με μια πρόφαση (πχ ότι κυνηγάει την Cercei που της ξέφυγε και στο διαβας της καιεί ότι βρει με collateral damage τους χωρικούς).
Μπορούσε να πάει απευθείας στην cersei με τον δράκο της αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά ποτέ δεν πείραζε αμαχο πληθυσμο

Εγώ νόμιζα ότι έπεσε γιατί έφαγε ένα τεράστιο ατσάλινο patriot βέλος στο θώρακα και λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα ακόμα στον λαιμό, ενώ πετούσε δίπλα-δίπλα με τον Drogo. :p

Δεν είχε τα αντανακλαστικά για τη μανούβρα. Δεν είναι ότι τον άλλον τον πετύχαιναν και τα εξωστράκιζε το δέρμα του. Εμένα μου φαίνεται ότι το ένα σας βρωμάει, το άλλο σας ξινίζει που λένε. Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω εύστοχα, σαν παρατημένες γκόμενες :P

Γιαυτό "έκλασε μέντες" και ο Drogo με την Danny όταν έκαναν επίθεση στον στόλο του Euron αφού είχε πέσει ο δράκος; ;)

Κάποιοι διαμαρτύρονται που οι συγγραφείς δεν πηγαίνουν την ιστορία εκεί που θα ήθελαν εκείνοι να πάει.. εγώ διαμαρτύρομαι που οι συγγραφείς έχουν πετάξει τη λογική από το παράθυρο και γράφουν συνέχεια βλακείες. :)

Εμενα δεν με πειραζει καθολου το που το πανε, ουτε αν ο δρακος ηταν πιο μαγκας στο προηγουμενο επεισοδιο, ουτε αν με μαγικο τροπο μαθαμε οτι ο ΝΚ εφαγε μονο τους μισους, ενω εμεις βλεπαμε να επιζουν μονο καμμια δεκαρια :p
Με πειραζει που δεν υπάρχει "δραμα" και διαλογοι που να χτιζουν ενταση για αυτα που ερχονται.

Θα φας μπόλικο δράμα στο φινάλε.. μην βιάζεσαι.. :p

Είχες και τον διάλογο Tyrion-Jamie για να κλάψεις λίγο.. :p

Πάντως έχω φτάσει πλέον και επίσημα στο σημείο να λέω "άντε να τελειώνει". Μας τα φουσκώσανε λιγουλάκι.

Οι σεναριογραφοι λειτουργουν με την υποθεση οτι ανηκουμε ολοι στις ταξεις των Unsullied οποτε εχουμε απειρη ανοχη στην απειρια τους

Ρε παιδιά στο προηγούμενο οι δράκοι πετούσαν ανέμελοι σαν Χορτάτα κουνούπια το καλοκαίρι. Την έφαγε ο πρώτος δράκος που ήταν στο οπτικό τους πεδίο . Μετά όταν ο drogo πήγε καταπανω τους full speed αστόχησαν. Το ίδιο έγινε και χτες . Μάλιστα είχε το πλεονέκτημα ότι τους ήρθε έχοντας τον ήλιο πίσω ώστε να μην τον βλέπουν μέχρι λίγα μέτρα πριν το ντου . Και όχι δεν πετούσε σαν παχύ κουνούπι εκείνη τη στιγμή . Που να γυρίσεις βαλιστρες , που να οπλίσεις όταν πετάει με 100+.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Ρε παιδιά στο προηγούμενο οι δράκοι πετούσαν ανέμελοι σαν Χορτάτα κουνούπια το καλοκαίρι. Την έφαγε ο πρώτος δράκος που ήταν στο οπτικό τους πεδίο . Μετά όταν ο drogo πήγε καταπανω τους full speed αστόχησαν. Το ίδιο έγινε και χτες . Μάλιστα είχε το πλεονέκτημα ότι τους ήρθε έχοντας τον ήλιο πίσω ώστε να μην τον βλέπουν μέχρι λίγα μέτρα πριν το ντου . Και όχι δεν πετούσε σαν παχύ κουνούπι εκείνη τη στιγμή . Που να γυρίσεις βαλιστρες , που να οπλίσεις όταν πετάει με 100+.

Τα 10 πλοία ήταν Cloaked?

Σαν θέαμα το 5ο ήταν απόλαυση. Φουλ καταστροφή επικών διαστάσεων.

Αλλά από σενάριο ήταν υπό το μηδέν.

Οι άνθρωποι που έγραψαν τα φετινά επεισόδια δεν προσπάθησαν καθόλου. Μα καθόλου. Μηδέν. Απλά διεκπεραίωσαν.

Κρίμα. Δεν της άξιζαν τέτοιοι συγγραφείς αυτής της σειράς.

Μα, κατά 90%, οι σεναριογράφοι ΕΙΝΑΙ η κάθε σειρά.

Ειδικά δεδομένου ότι οι σειρές κρατάνε άπειρες ώρες (σε σχέση με μια ταινία).

Έξαλλου, το «απλώς θέαμα» είναι πανεύκολο να βρεθεί σχεδόν παντού πλέον (σειρές, ταινίες, παιχνίδια κλπ).

Η μαγκιά (ειδικά στις σειρές) είναι το σενάριο.

Και αυτός είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη ποτέ δεν μου έκανε κλικ.

Θεωρώ δε την επιτυχία της, ειδικά από ένα σημείο και πέρα, καθαρά θέμα hype και μόνο.

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

+1
Ακυρωσαν χαρακτήρες σε ένα βραδυ.
Ειδικά η μεταστροφή της Danni σε mass murderer δεν έπεισε καθόλου. Ας το έκανε τουλάχιστον με μια πρόφαση (πχ ότι κυνηγάει την Cercei που της ξέφυγε και στο διαβας της καιεί ότι βρει με collateral damage τους χωρικούς).

Εμένα μου φάνηκε μια χαρά το επεισόδιο. Παρατηρώ πως αποδομείται σιγά σιγά ο χαρακτήρας της δρακομάνας, Δεν νομίζω να καθίσει στον θρόνο. Αυτό που ξεκίνησε ως εκπλήρωση κάποιου πεπρωμένου μεταλλάσσεται σε εξουσιομανία.
Plus crazy face expressions in the last episodes, plus crazy dad. Εγω δεν ένιωσα καμία έκπληξη.

Εαν οι σεναριογραφοι ακουγαν Καρβέλα, αντι για φόνισσα θα την ειχαν γυρισει σε σέξι θεία Λόλα

Είναι προφανές ότι οι χειριστές των scorpions τελείωσαν την ίδια σχολή σκοποβολής με τους Stormtroopers.
Ή με τον Θανάση Βέγγο.

Last edited by a moderator:
Το χθεσινο επεισοδιο ηταν για προβολι με τερμα ενισχυτη αν και η 5καναλη μπαντα δεν εχει πολυ πληροφορια (φθηνοδουλεια),εχει καποια καδρα αναφορας (σε videogame)
ειναι δυνατον η Σερσει που ειναι υπευθυνη για τα δεινα και των 8 κυκλων..
να πεθανει ρομαντζαδα και ακαριαια?αντι να υπαρχουν δυο επεισοδια αφιερωμενα στα βασανιστηρια (με τον νυχοκοπτη) που θα της κανουν
αν και η ..ριολα ενα δακρυ ριχνει και ξεχνας τι εχει κανει πριν,ενω εαν ηταν ο Τζοφρει θα μπαινες ο ιδιος μεσα στην οθονη να τον ξελαρυγγιασεις..