janpap08
AVClub Addicted Member
Ναι και εγώ αυτό θυμάμαι,αν πεθάνει κάποιο από τα κεφάλια πεθαίνουν και αυτοί που έχει μεταμορφώσει ο εκλιπών σε ζόμπι.
Μα ήδη πήγε... Τις έδειξε στο τελοςΠολλοί πιστεύουν ότι ο Night King δεν θα πάει καν στο Winterfell. Ότι θα πάει στο Kings Landing. Οποτε θα το πάμε μέχρι τέλους μαζί του.
Ναι και εγώ αυτό θυμάμαι,αν πεθάνει κάποιο από τα κεφάλια πεθαίνουν και αυτοί που έχει μεταμορφώσει ο εκλιπών σε ζόμπι.
Μα ήδη πήγε... Τις έδειξε στο τελος
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο τέλος του επεισοδίου...δεν έδειξε τους πάντες πάνω στα άλογα?
Αυτό με τους νεκρούς έχει πολλά ερωτήματα.
Ποίους μπορεί να αναστήσει ο Night King? Δηλαδή ποσο πίσω? Που πέθαναν τώρα η και πολύ παλιά? Σκεφτείτε το πλεονέκτημα που έχει, υπάρχουν εκατομμύρια νεκροί στο Westeros και κάθε ένας που πεθαίνει περνα αμέσως στην πλευρά του. Πως μπορείς να αντιμετωπίσεις έτσι εχθρό.
Εδώ να υπενθυμίσω ότι στα γυρίσματα έχουν θεαθεί κομπάρσοι Dothraki Whitewalkers.
Αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι η Μάχη του Winterfell θα έχει επιπλοκές, δε μπορεί να είναι απλά "θα νικήσει ο τάδε ή ο δείνα"
Ε, άμα δούμε την 5η μέρα της μάχης τη Melisandre να έρχεται καλπάζοντας πάνω σε άσπρο άλογο θα τα έχουμε δει όλα.. (ξανά)
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.