Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Ναι και εγώ αυτό θυμάμαι,αν πεθάνει κάποιο από τα κεφάλια πεθαίνουν και αυτοί που έχει μεταμορφώσει ο εκλιπών σε ζόμπι.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Night King δεν θα πάει καν στο Winterfell. Ότι θα πάει στο Kings Landing. Οποτε θα το πάμε μέχρι τέλους μαζί του.
Μα ήδη πήγε... Τις έδειξε στο τελος

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι και εγώ αυτό θυμάμαι,αν πεθάνει κάποιο από τα κεφάλια πεθαίνουν και αυτοί που έχει μεταμορφώσει ο εκλιπών σε ζόμπι.

Οπότε ο King τους παίρνει όλους μαζί του! :cool:

Μα ήδη πήγε... Τις έδειξε στο τελος

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιό τέλος λες.. ?
του επεισοδίου ή του trailer για το 3ο ?

Last edited by a moderator:
Μήπως εννοεί το όραμα της daynerys.

Unpopular opinion: Ο Littlefinger ειναι ζωντανος και στην θεση του πεθανε η ξανθια κοπελα στην οποια εδωσε ενα νομισμα (κατα την γνωμη μου Braavosi coin) και η οποια μαλιστα του ψιθύρισε "your time is up". Εκεινη ειναι faceless man και προσπαθησε να σκοτωσει την Αρια η οποια επρεπε να πεθανει στην 6η σεζον και τελικα γλιτωσε.

Βρε λέτε; το είδα στο Facebook

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Στο τέλος του επεισοδίου...δεν έδειξε τους πάντες πάνω στα άλογα?

Κάλα τα λέω ο boss έχει κάτσει ήδη στο θρόνο μένει ποιοι θα χαιρετάνε ένας ένας

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εδώ να υπενθυμίσω ότι στα γυρίσματα έχουν θεαθεί κομπάρσοι Dothraki Whitewalkers. Αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι η Μάχη του Winterfell θα έχει επιπλοκές, δε μπορεί να είναι απλά "θα νικήσει ο τάδε ή ο δείνα"

Αυτό με τους νεκρούς έχει πολλά ερωτήματα.
Ποίους μπορεί να αναστήσει ο Night King? Δηλαδή ποσο πίσω? Που πέθαναν τώρα η και πολύ παλιά? Σκεφτείτε το πλεονέκτημα που έχει, υπάρχουν εκατομμύρια νεκροί στο Westeros και κάθε ένας που πεθαίνει περνα αμέσως στην πλευρά του. Πως μπορείς να αντιμετωπίσεις έτσι εχθρό.
Πάντως αν δουλεύει με στρατηγική το Kings Landing είναι εύκολη λία για αυτόν. Δεν έχει ούτε δράκους ούτε Dragonglass.

Στο τέλος του επεισοδίου...δεν έδειξε τους πάντες πάνω στα άλογα?

Τους έδειξε μπροστά στο Winterfell..

Δεν έδειξε καθαρά που είναι ο King..
κάπου καβάλα πάνω στον Δράκο..

Αυτό με τους νεκρούς έχει πολλά ερωτήματα.
Ποίους μπορεί να αναστήσει ο Night King? Δηλαδή ποσο πίσω? Που πέθαναν τώρα η και πολύ παλιά? Σκεφτείτε το πλεονέκτημα που έχει, υπάρχουν εκατομμύρια νεκροί στο Westeros και κάθε ένας που πεθαίνει περνα αμέσως στην πλευρά του. Πως μπορείς να αντιμετωπίσεις έτσι εχθρό.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσο πολύ λογική ανάλυση,χάνει και την μαγεία του έτσι.Ναι,σίγουρα μας αρέσουν το μυστήριο,οι θεωρίες και οι υποθέσεις αλλά δεν χρειάζεται να ξεψαχνίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο μόνος τρόπος που φαίνεται εφικτός αυτή τη στιγμή είναι ότι καθαρίζεις τον Night King και πάρτους όλους τέζα!

Game of Thrones - Episode 8.03 - Promo + Promotional Photos

Χμμ.. τι να σκέφτονται ο John και η Dany..

Για τους 2 Δράκους πιο πολύ φοβάμαι τους υπαρχηγούς με τα "δόρατα" παρά τον King πάνω στον Δράκο.. :cool:

GOT-1b.jpg

https://www.spoilertv.com/2019/04/game-of-thrones-episode-803-promo.html

Εδώ να υπενθυμίσω ότι στα γυρίσματα έχουν θεαθεί κομπάρσοι Dothraki Whitewalkers.
Αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι η Μάχη του Winterfell θα έχει επιπλοκές, δε μπορεί να είναι απλά "θα νικήσει ο τάδε ή ο δείνα"

Κανονικά όποιον σκοτώνουν οι Walkers τώρα μέσα στο στρατόπεδο, θα πρέπει να τον καθαρίζουν τελείως..
με φωτιά ή δεν ξέρω τι..

....

Theory Corner: Will the Night King bypass Winterfell and head straight for King’s Landing?
https://winteriscoming.net/2019/04/24/will-the-night-king-bypass-winterfell-and-head-straight-for-kings-landing/

Τελικά, μάλλον αρχίζω και το πιστεύω περισσότερο.. ότι δεν θα δούμε πολύ τον King στο 3ο.. :p

Βέβαια στην περίπτωση αυτή, απορώ λιγάκι, που θα αποτύχει το σχέδιο του Bran..
Χμμμμ...

Για να δούμε εάν θα έχει κανένα όραμα πάλι..

...

Where Is Melisandre In 'Game Of Thrones' Season 8? She Can't Be Gone Forever
https://www.elitedaily.com/p/where-is-melisandre-in-game-of-thrones-season-8-she-cant-be-gone-forever-17136276

Η Melisandre πιστεύω ότι έιναι ο μεγάλος Άσσος που κρατάει κρυφός η 8η σεζόν!

Ότι θα είναι ο απο μηχανής θεός σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση προς το τέλος της σειράς..
Νομίζω ότι μάλλον δεν θα την δούμε στο 3ο..

Ε ναι δεν γίνεται να τελειώσουν οι dead από το 3ο επεισόδιο. Μάλλον θα δει κανα όραμα ο Μπραν την τελευταία στιγμή και θα δούμε τελικά ποιοι θα τρέξουν να σώσουν την Σερσει

Μπορεί να μην τον δείχνουν επιτιδες και να είναι λίγο πιο πίσω απλώς να είναι θέμα μοντάζ για αγωνία

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως αν παιξει καρτέρι στον king και τον φάει κανας άμπαλος στα μουλωχτά θα είναι μεγάλη φόλα

Ε, άμα δούμε την 5η μέρα της μάχης τη Melisandre να έρχεται καλπάζοντας πάνω σε άσπρο άλογο θα τα έχουμε δει όλα.. (ξανά :p) :flipout:

Ένα παλιότερο άρθρο που είχε γραφτεί για την Melisandre.. :cool:
στο τέλος της 7ης σεζόν..

Τι σημαντικό μπορεί να κρύβει το ταξίδι της Melisandre
Δεν έχεις δει το τελευταίο χαρτί της Melisandre ακόμα.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/gameofthrones/game-of-thrones-melisandre-theory.4789843.html

Game of Thrones: Έρχεται η προφητεία που θα σώσει το Westeros
Οι επίσημες φωτογραφίες του 7ου κύκλου κρύβουν ένα μυστικό.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...fhteia-poy-tha-swsei-to-westeros.4646207.html