Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Game of thrones και ξερο ψωμί. Hardhome, battle of bastards, ο θάνατος του Red viper κόκκινος γάμος. Αμφιβάλω αν θα υπάρξει σειρά ξανά που δείξει τέτοια επεισόδιο και να σκοτωνει βασικούς χαρακτήρες και μάχες τόσο μεγάλης κλίμακας. Έργο τέχνης τέλεια και παύλα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Game of thrones και ξερο ψωμί. Hardhome, battle of bastards, ο θάνατος του Red viper κόκκινος γάμος. Αμφιβάλω αν θα υπάρξει σειρά ξανά που δείξει τέτοια επεισόδιο και να σκοτωνει βασικούς χαρακτήρες και μάχες τόσο μεγάλης κλίμακας. Έργο τέχνης τέλεια και παύλα

Καλά είχε και καμια 50ρια βασικούς χαρακτήρες

Δεν έχω δει σε άλλη σειρά κάτι παρόμοιο και αυτό μου αρέσει. Αυτό που δεν θα μου αρέσει να τελειώσουν με τον night King αύριο.

Το επεισόδιο θα, έχει τίτλο Battle of Winterfell

Που το είδες πάλι αυτό.. στα Social ?? :p
Και την άλλη φορά.. ότι να 'ναι λέγανε..

Πολύ κοινός τίτλος.. :cool:

Τα επίσημα δεν λένε τίποτα..

• Start Time: April 28, 2019, 9:00 p.m. EST
  • TV Info: HBO
  • Episode: Season 8, Episode 3, β€œThis Episode Doesn’t Have A Name Either”
  • Writer: David Benioff and Dan Weiss
  • Director: Miguel Sapochnik
  • Run time: 122 Minutes

https://winteriscoming.net/2019/04/27/game-of-thrones-episode-803-the-battle-of-winterfell-preview/

Ο Sapochnik είχε κάνει τα 2 τελευταία της 6ης .. "Battle of the Bastards" κτλ..

Το ότι μία σειρά την βλέπει και η κουτσή Μαρία δεν την κάνει αυτομάτως καλή. Τουναντίον έχει αρνητικό αντίκτυπο στο κυρός μίας σειράς. Την κατατάσσει στη κατηγορία "σειρά μάζας". Επίσης στο GoT έχει πέσει τέτοια διαφήμιση και διαρροή ελεγχομένη (φυσικά) που σημαίνει και αυτό πλήγμα για το κυρός της.

Το Breaking Bad έχει και αυτό 9,5/10 με κοντά 1.200.000 ψήφους χωρίς να έχει τόση προβολή από πίσω του.

Οταν μία σειρά σε αναγκάζει να ξυπνάς χαράματα για να δεις επεισόδιο συγνώμη αλλά αυτό είναι brain wash και όχι ποιότητα.

Το ότι μία σειρά την βλέπει και η κουτσή Μαρία δεν την κάνει αυτομάτως καλή. Τουναντίον έχει αρνητικό αντίκτυπο στο κυρός μίας σειράς. Την κατατάσσει στη κατηγορία "σειρά μάζας". Επίσης στο GoT έχει πέσει τέτοια διαφήμιση και διαρροή ελεγχομένη (φυσικά) που σημαίνει και αυτό πλήγμα για το κυρός της.

Το Breaking Bad έχει και αυτό 9,5/10 με κοντά 1.200.000 ψήφους χωρίς να έχει τόση προβολή από πίσω του.

Οταν μία σειρά σε αναγκάζει να ξυπνάς χαράματα για να δεις επεισόδιο συγνώμη αλλά αυτό είναι brain wash και όχι ποιότητα.
Όχι θα πει ότι είναι καλή σειρά. Ωραίο το breaking bad οι περισσότερες σκηνές μέσα σε σπίτια ήταν εδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή. Μόνο ο κόπος που έχουν κάνει για να φτιαχτεί η σειρά που πριν χρόνια ουτε θα το φανταζόμουν.

H μάζα μπορεί να βλέπει σαβούρα αλλά μπορεί να βλέπει και αριστουργήματα. Το ίδιο ισχύει και για τη διαφήμιση που πέφτει.
Δεν είναι κριτήρια αυτά για το πόσο καλή/κακή είναι μια σειρά ή ταινία...

Από δω
Που το είδες πάλι αυτό.. στα Social ??
Και την άλλη φορά.. ότι να 'ναι λέγανε..

Πολύ κοινός τίτλος.. :cool:

Τα επίσημα δεν λένε τίποτα..

• Start Time: April 28, 2019, 9:00 p.m. EST
  • TV Info: HBO
  • Episode: Season 8, Episode 3, β��This Episode Doesn’t Have A Name Eitherβ�
  • Writer: David Benioff and Dan Weiss
  • Director: Miguel Sapochnik
  • Run time: 122 Minutes

https://winteriscoming.net/2019/04/27/game-of-thrones-episode-803-the-battle-of-winterfell-preview/

Ο Sapochnik είχε κάνει τα 2 τελευταία της 6ης .. "Battle of the Bastards" κτλ..
be2115e2ca1e7126bd9baa51f6a1ce7e.jpg

H μάζα μπορεί να βλέπει σαβούρα αλλά μπορεί να βλέπει και αριστουργήματα. Το ίδιο ισχύει και για τη διαφήμιση που πέφτει.
Δεν είναι κριτήρια αυτά για το πόσο καλή/κακή είναι μια σειρά ή ταινία...
Έχεις δεις πολλές σειρές με επεισόδιο battle of bastards;

Από δω ...

Ανεπίσημος τίτλος μάλλον, που χαρακτηρίζει το επεισόδιο..

Και στα επίσημο λένε..
Take the Black Live: Battle of Winterfell preview..

αλλά..
“This Episode Doesn’t Have A Name Either”

Είδα στο YouTube βίντεο που λέει για το δράκο που υπάρχει κάτω από το κάστρο αν πάει το night King θα μπορεί να τον ζωντανέψει

Είδα στο YouTube βίντεο που λέει για το δράκο που υπάρχει κάτω από το κάστρο αν πάει το night King θα μπορεί να τον ζωντανέψει

Ένα κρανίο είναι όλο και όλο.. τι να ζωντανέψει.. :p

.........

The one-on-one fights we’re most looking forward to in Game of Thrones season 8

https://winteriscoming.net/2019/04/...arriors-in-westeros-game-of-thrones-season-8/

Παιδιά η ''λογική'' λέει ότι πρέπει να υπάρχει περιορισμός σε ποίους μπορεί να ζωντανέψει ο Night King. Λογικά μπορεί μονο τους ''φρέσκοπεθαμένους''. Δεν νομίζω να έχει την ικανότητα να ζωντανέψει σκελετούς. Σκελετοί γίνονται μετά από την πάροδο του χρόνου γιατί η αποσύνθεση δεν σταματα. Το ότι βλέπουμε undead σε διαφορες βαθμίδες αποσύνθεσης δεν έχει να κάνει με το πως ήταν την ώρα που ζωντάνεψαν αλλα με το ποσο καιρό είναι undead. Προσέξατε ότι ο Vicerion ήδη άρχισε? Την επομενη φορα που θα τον δούμε ίσως να φαίνονται τα κόκκαλα του.