songless_bird
AVClub Fanatic
Βάλτε spoiler ωρε! Το Tapatalk πετάει την εικόνα στο θέμα φάτσα κάρτα. Δεν διαβάζω τίποτα. Θα το δω το βράδυ στην lg που αντί για μαύρο έχει γκρι οπότε θα δω καλύτερα από τους oledαδες τις σκηνές ,

Απλός θάνατος εννοώ ότι θα ήθελα μια μάχη πριν, ένα duel βρε αδερφέ...Δεν μπορούσε να είναι αλλιώς παρά απλός.
Πάντως μου άρεσε πολύ σαν επεισόδιο, και η ιστορία συνεχίζει.
Μου φάνηκε καλή και πολύ λογική η επιλογή του προσώπου.
Μην ξεχνάμε ότι ήταν το μόνο άτομο που ήταν εκπαιδευμένο στα πρόσωπα του θανάτου.
Το Tapatalk δεν υποστηρίζει spoiler tags. Η μονη επιλογή για να αποφύγεις τα "ατυχήματα" είναι να απενεργοποιήσεις το "Show Content Preview" στις ρυθμίσεις του.Βάλτε spoiler ωρε! Το Tapatalk πετάει την εικόνα στο θέμα φάτσα κάρτα.
Αντί να αλλάζω όλο το τρόπο λειτουργίας του Tapatalk για όλα τα θέματα που παρακολουθώ θα μπορούσε όποιος βάζει εικόνα να γράφει το bbcode και να βάζει μέσα το link...Το Tapatalk δεν υποστηρίζει spoiler tags. Η μονη επιλογή για να αποφύγεις τα "ατυχήματα" είναι να απενεργοποιήσεις το "Show Content Preview" στις ρυθμίσεις του.
Βασικά τόσες και τόσες θεωρίες που έχουν γραφτεί ε όλο και κάποιος θα έπεφτε μέσαΤο επεισόδιο σίγουρα διέγραψε με την μία κάμποσες θεωρίες που υπήρχανε!!
.. και πράγματα που περίμενε ή ήθελε να δει ο καθένας μας..
Οκ, εντάξει...
θα μπορούσανε να υπάρχουν 4-5 γμτες και διαφορετικές εξελίξεις στην όλη Ιστορία..
Φάνηκε ότι σίγουρα οι παραγωγοί θέλησαν να ακολουθήσουν κάτι όχι ιδιαίτερα αναμενόμενο
και κάτι που δεν έχει συζητηθεί πολύ.. θέλησαν να μας αιφνιδιάσουν..
και νομίζω από αυτή την άποψη το πέτυχαν!
Πάντως..
εάν δεν ήταν το No.1 ή το No.2 στην κατάταξη αυτός που θα έκανε το καθάρισμα..
σίγουρα η 3η επιλογή ήταν η Arya.. σαν το πιο ψαγμένο πρόσωπο στην σειρά..
ένα πρόσωπο που η σειρά της έχει αφιερώσει πολλά!
Πάντως τόσο η Dany όσο και ο John "είχανε" την ευκαιρία τους μπορούμε να πούμε!
Η μάχη σώμα με σώμα δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προσφέρει με τον King..
Νομίζω ότι ο King δεν είναι χαρακτήρας που τον βάζεις στην αρένα για πάλη,
όπως με άλλες σκηνές που έχουμε δει στο GOT.
Και όπως είχα πει θα ήμουν πολύ "περίεργος" εάν θα είχε αποτύχει το σχέδιο και η επιλογή..
του Bran!
Εδώ είναι και ένα άρθρο που είχε γραφτεί το 2016 για το πρόσωπο που λέμε..
(Spoilers Everything) Arya Is Azor Ahai, the Prince That Was Promised
https://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/4es6gj/spoilers_everything_arya_is_azor_ahai_the_prince/
9.5 / 10 από μένα για το επεισόδιο.
Σε ένα καλό 1080 αρχείο θα δούμε τίποτα μέσα στη νύχτα ή θα αρχίσω τις ρυθμίσεις στην τιβι και στο φως του σαλονιού?
Οπότε καλύτερα να μην κατεβάσω μεγάλο αρχείο σε 1080p έτσι κι αλλιώς το μόνο που θα δεις καλύτερα είναι οι σκιές...Εδώ πάντως που το είδα "προβλεπέ" (από το ΗΒΟ στην ώρα του σε HD κλπ), η εικόνα ήταν και πάλι τραγική. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν (φαντάζομαι επειδή πλέον τα cable είναι κυρίως streaming based, ακόμα και στα κουτιά που σου βάζουν σπίτι), αλλά οι συμπιέσεις που χρησιμοποιούν είναι για τα πανηγύρια. Ενώ βλέπεις την ανάλυση να'ναι 1080p, σε σκοτεινά πλάνα φαίνεται αυτό το τραγικό πιξέλιασμα σε μεγάλες επιφάνειες πχ ουρανό.
Όταν δεν είναι σκοτάδι, γενικά η εικόνα φαίνεται τζάμι, αλλά χθες ειδικά πόνεσαν τα μάτια μου. Και η OLED δε βοηθάει σ'αυτό.
Εγώ έκανα μεγάλη πατατα που μπήκα και είδα σχεδόν όλα τα spoiler?Γυρναγα από πασχαλινές διακοπές και δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή μέχρι το βράδυ...Αν και δεν έχω καταλάβει όλους τους θανάτους νομίζω...
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.