Fixxxer
Supreme Member
Δικαιωματικά στην AryaΚαι επειδή η σειρά είναι προβλέψιμη από ότι φάνηκε όλοι ξέρουμε που θα πάει ο θρόνος
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δικαιωματικά στην AryaΚαι επειδή η σειρά είναι προβλέψιμη από ότι φάνηκε όλοι ξέρουμε που θα πάει ο θρόνος

Και επειδή η σειρά είναι προβλέψιμη από ότι φάνηκε όλοι ξέρουμε που θα πάει ο θρόνος
Σταρκ θα κάτσει στον θρόνοΕγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στον θρόνο θα κάτσουν οι συνήθεις ύποπτοι... Είμαι σίγουρος οτι δεν θα ζήσει και κανένας δράκος . Όπως και οι ταργκαριεν , θα μείνουν ένα παραμύθι για τις επόμενες γενιές . Η εποχή τους πέρασε ...
Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στον θρόνο θα κάτσουν οι συνήθεις ύποπτοι... Είμαι σίγουρος οτι δεν θα ζήσει και κανένας δράκος . Όπως και οι ταργκαριεν , θα μείνουν ένα παραμύθι για τις επόμενες γενιές . Η εποχή τους πέρασε ...
Εν κατακλείδι, εγώ είδα μια εξαιρετικά γυρισμένη μάχη, ένα εκπληκτικό ρυθμό και δραματουργία. Όντως η εικόνα είχε τα χάλια της σε πολλές σκηνές, όμως άλλες σκηνές είναι ανθολογίας,όπως αυτή που οι δράκοι βγαίνουν πάνω απο τα σύννεφα και πετούν μπροστά απο το φεγγάρι. Σκηνή για wallpaper.
Άρια αντιπαθής έκανε το κομμάτι της
Σταρκ θα κάτσει στον θρόνο
OK το είδα σε OLED, σε LCD και σε προβολέα. Δοκίμασα και διαφορα settings. Το ίδιο χαλι σε όλα. Και επειδή όπως είπα και πριν έχω κόλλημα με δράκους, είδα καμια δεκαρια φορες τις σκηνές και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Ποιος ήταν ποιος, ποιου έφευγαν κομμάτια και την έκταση του τραυματισμού τους.
Για τους τους Dothraki ήταν το λιγότερο γέλιο αυτό που έγινε. Νομίζω ήθελαν να εντυπωσιάσουν με το σβήσιμο των σπαθιών. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τι ήταν καμικάζι? Δεν υπάρχει λογική.
Οι πρωταγωνιστές είτε είναι Avengers.. είτε οι Undead είναι για τα μπάζα. Τους περικυκλώνουν εκατοντάδες που ούτε ο Hulk δεν μπορεί να ξεφύγει και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Οι Whitewalkes τι ήταν? Προπονητές? Κάθονταν στον πάγκο? Γιαυτό δεν έλαβαν χρόνο συμμετοχής?
Και ναι ο ultimate villain είναι ο Night King, να τον καθαρίζεις από τώρα με αυτόν το τρόπο και από το συγκεκριμένο άτομο. Τι να πω? Απογοήτευση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.