Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Στον Γιάννη που θα αποδειχθεί παιδί του λαού και δεν θα θέλει και θα δείξει Ντανι.. Αλλά μετά η Ντανι θα λυγίσει και τελικά θα πάνε Χεράκι χεράκι

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η άρια είναι δολοφόνος δεν κάνει για θρόνο. Το πρόβλημα που θα υπάρξει στα επομενα θα είναι ζευγάρι σανσα - τυριον εναντίον δράκομανας

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στον θρόνο θα κάτσουν οι συνήθεις ύποπτοι... Είμαι σίγουρος οτι δεν θα ζήσει και κανένας δράκος . Όπως και οι ταργκαριεν , θα μείνουν ένα παραμύθι για τις επόμενες γενιές . Η εποχή τους πέρασε ...

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στον θρόνο θα κάτσουν οι συνήθεις ύποπτοι... Είμαι σίγουρος οτι δεν θα ζήσει και κανένας δράκος . Όπως και οι ταργκαριεν , θα μείνουν ένα παραμύθι για τις επόμενες γενιές . Η εποχή τους πέρασε ...
Σταρκ θα κάτσει στον θρόνο

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Όντως... αυτή είναι μία θεωρία που ακούω μετά το επεισόδιο..

Ότι έρχεται το τέλος της μαγείας πλέον..

...

Με το παρακάτω στο προηγούμενο έριξα γέλιο!
Παρ' ολίγον προφητεία! :laugh:

Ο Σάμγουελ Τάρλυ.

Σφαγέας Λευκών Οδοιπόρων
και εραστής των κυριών.

Λες και θέλαμε κι άλλα σημάδια
για το τέλος του κόσμου.

Άρια αντιπαθής έκανε το κομμάτι της
Σανσα-Τυριον για μπαροτσαρκες μόνο
Η Σερσει θα χαιρετήσει
Φαβορί Γιαννάκης με ντάμα την Ντανι και χέρι τον Σαμ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Για το ζευγαράκι που έλεγα και παραπάνω..
σκεφτόμουν ότι θα πάρουν τον Βορρά όπως ήθελε η νύφη.. και ζήσανε αυτοί καλά..

αλλά σκέφτηκα μετά ότι ο Tyrion δεν γουστάρει καθόλου το κρύο! :p
μάλλον θα την παρατήσει αυτός τώρα! :laugh:

Λοιπόν μάχη έπρεπε γίνει μέρα και μονομαχία τζον με nk και αν τα έβρισκε σκούρα ο τζον να πετάγονταν παρόμοια η αρυα και να τον έβγαζε απο την μέση. Έβγαλαν το δυνατότερο κακο και μας άφησαν την σερσει. Άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε. Έτσι όπως τα έκαναν ας κάτσει η σερσει να ησυχάσουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εν κατακλείδι, εγώ είδα μια εξαιρετικά γυρισμένη μάχη, ένα εκπληκτικό ρυθμό και δραματουργία. Όντως η εικόνα είχε τα χάλια της σε πολλές σκηνές, όμως άλλες σκηνές είναι ανθολογίας,
όπως αυτή που οι δράκοι βγαίνουν πάνω απο τα σύννεφα και πετούν μπροστά απο το φεγγάρι. Σκηνή για wallpaper.

Kλασικη σκηνη φανταστικης λογοτεχνιας η συγκεκριμενη. Οντως ξεχωριζε σαν την μυγα μεστο γαλα.

υγ

Αυριο βραδυ θα το ξαναδω. Θεικο επεισοδιο απο σκηνοθετικης αποψης.

Λεφτα δεν επεσαν τοσο πολλα για αυτο και επιλεχτηκε το σκοταδι και τα νεφη....οσο και να θελουμε να δουμε επικο ξεπαστρεμα τηλεοραση ειναι δεν μπορει να δουμε ξαφνικα σε τοσο μεγαλη διαρκεια επεισοδιου full scale μαχη σε φως ημερας θα ειχαν ηδη πεσει εξω απο μπατζετ.

Άρια αντιπαθής έκανε το κομμάτι της

Δεν εχει τελειωσει.

brown eyes....

green eyes....

blue eyes....

Τα πρασινα ματια ακομα δεν τα ξεπαστρεψε....εκει θα τελειωσει ο ρολος της .

Last edited by a moderator:
OK το είδα σε OLED, σε LCD και σε προβολέα. Δοκίμασα και διαφορα settings. Το ίδιο χαλι σε όλα. Και επειδή όπως είπα και πριν έχω κόλλημα με δράκους, είδα καμια δεκαρια φορες τις σκηνές και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Ποιος ήταν ποιος, ποιου έφευγαν κομμάτια και την έκταση του τραυματισμού τους.
Για τους τους Dothraki ήταν το λιγότερο γέλιο αυτό που έγινε. Νομίζω ήθελαν να εντυπωσιάσουν με το σβήσιμο των σπαθιών. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τι ήταν καμικάζι? Δεν υπάρχει λογική.
Οι πρωταγωνιστές είτε είναι Avengers.. είτε οι Undead είναι για τα μπάζα. Τους περικυκλώνουν εκατοντάδες που ούτε ο Hulk δεν μπορεί να ξεφύγει και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Οι Whitewalkes τι ήταν? Προπονητές? Κάθονταν στον πάγκο? Γιαυτό δεν έλαβαν χρόνο συμμετοχής?
Και ναι ο ultimate villain είναι ο Night King, να τον καθαρίζεις από τώρα με αυτόν το τρόπο και από το συγκεκριμένο άτομο. Τι να πω? Απογοήτευση..

https://youtu.be/eAWPt-8IDcE

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 0:23 φαινεται να πετουν δυο δρακοι και παλι αρα εζησε και ο δρακος του Τζον εστω και ψιλοτραυματιας.

Για να εχουν στοχο οι βαλιστρες.....

υγ

ΠΟτε γεννουν τα κωλοζωα για να υπαρχει συνεχεια ? :D

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Για μένα ενα εντυπωσιακό επεισόδιο με πρωταγωνίστρια αυτού την arya.

OK το είδα σε OLED, σε LCD και σε προβολέα. Δοκίμασα και διαφορα settings. Το ίδιο χαλι σε όλα. Και επειδή όπως είπα και πριν έχω κόλλημα με δράκους, είδα καμια δεκαρια φορες τις σκηνές και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Ποιος ήταν ποιος, ποιου έφευγαν κομμάτια και την έκταση του τραυματισμού τους.
Για τους τους Dothraki ήταν το λιγότερο γέλιο αυτό που έγινε. Νομίζω ήθελαν να εντυπωσιάσουν με το σβήσιμο των σπαθιών. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τι ήταν καμικάζι? Δεν υπάρχει λογική.
Οι πρωταγωνιστές είτε είναι Avengers.. είτε οι Undead είναι για τα μπάζα. Τους περικυκλώνουν εκατοντάδες που ούτε ο Hulk δεν μπορεί να ξεφύγει και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Οι Whitewalkes τι ήταν? Προπονητές? Κάθονταν στον πάγκο? Γιαυτό δεν έλαβαν χρόνο συμμετοχής?
Και ναι ο ultimate villain είναι ο Night King, να τον καθαρίζεις από τώρα με αυτόν το τρόπο και από το συγκεκριμένο άτομο. Τι να πω? Απογοήτευση..

Οι Dothraki πήγαν άκλαυτοι..

Πιστεύω απλά ότι οι παραγωγοί μετά την σκηνή με τα σπαθιά που πήρες επάνω σου.. !
ήθελαν να σε προσγειώσουν με μία μεγάλη απορία και αμφιβολία.. :cool:

Οι Whitewalkes δεν υπήρχε λόγος να εμπλακούν στην μάχη, με τόσο πλήθος..