Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Κάποια ανατροπή θα υπάρχει ακόμη.. δεν νομίζω να είναι όλα αναμενόμενα..
Κάποιος προδότης ίσως ? :cool:

Ακόμη και αυτό που είπε ο John.. κάτι φαίνεται θα γίνει και στο 4ο ακόμη..

Κοίτα όλες οι υποψίες για προδότη πέφτουν στο Tyrion και είναι λογικό. Σίγουρα κάποια συμφωνία έκανε με την αδερφή του για να δεχτεί να στείλει στρατεύματα. Αν και αφού τον έστησε λογικά δεν θα ισχύσει .

Η πτώση συνεχίζεται...

Όπως μπορείς να δεις με τα 3 πρώτα επεισόδια..
μπήκαν τώρα να ψηφίσουν και αυτοί που δεν ψήφιζαν συνήθως! :p

https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=8&ref_=tt_eps_sn_8

Ούτε στην 7η σεζόν ψήφιζαν όλοι αυτοί! :cool:
https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=7&ref_=tt_eps_sn_7

Προσωπικά, τραβάω τα μαλλιά μου με τα τόσα πολλά σχόλια που έχω διαβάσει σε διάφορα forums, σχετικά με την στρατηγική(!) στην μάχη....

Και λέω δεν μπορεί, παραμύθι είναι, σειρά φαντασίας και όχι ντοκυματέρ, προς τι αυτός ο χαμός;
Φαντάζομαι, μερικοί οταν ήταν μικροί, και τους έλεγαν το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας, στο σημείο που φτάνει στο σπίτι της γιαγιάς,
και βλέπει τον λύκο στο κρεββάτι αλλά δεν τον αναγνωρίζει, διέκοψαν την αφήγηση για να υποδύξουν το παράλογο του πράγματος....

Χαχαχα..
Εντάξει μας αρέσει να τα παίρνουμε λίγο στα σοβαρά κάποια πράγματα μερικές φορές.. :p

Εδώ βγήκανε στρατιωτικοί αναλυτές να αναλύσουν την μάχη!! :laugh:

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Χαχαχα..
Εντάξει μας αρέσει να τα παίρνουμε λίγο στα σοβαρά κάποια πράγματα μερικές φορές..

Εδώ βγήκανε στρατιωτικοί αναλυτές να αναλύσουν την μάχη!!
Ρώτησα "τους δράκους σε ποιο σημείο της μάχης τους ξαμολας" αλλά απάντηση δεν πήρα από τους "στρατηγούς" . Στρατηγικη μάχης ενάντια σε αριθμητα ζόμπι που τα είδες μόλις έπεσαν τα πρώτα κεφάλια στα 10 μέτρα από τα τείχη ....

Εντάξει μας αρέσει να τα παίρνουμε λίγο στα σοβαρά κάποια πράγματα μερικές φορές.. :p

Εδώ βγήκανε στρατιωτικοί αναλυτές να αναλύσουν την μάχη!! :laugh:

Eλα ντε....

Σε μια σειρα που αν ειχε κλασει ο θεος του φωτος και ειχε συντριψει τα ζομπι και τον ΝΚ θα ειμασταν μαλλον ολοι ικανοποιημενοι.

The Long Night 8,7 hardhome 9.9

Λογικό καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν θέλω σκέφτομαι βαθμολογία για τα υπόλοιπα 3.

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Ρώτησα "τους δράκους σε ποιο σημείο της μάχης τους ξαμολας" αλλά απάντηση δεν πήρα από τους "στρατηγούς" . Στρατηγικη μάχης ενάντια σε αριθμητα ζόμπι που τα είδες μόλις έπεσαν τα πρώτα κεφάλια στα 10 μέτρα από τα τείχη ....
Η αεροπορια παντα φευγει πρωτη οποτε ορθως εγινε εδω:Banane0:
Εσυ καταλαβες οτι δεν ειχαν στρατηγικη οι "συμμαχοι"?
Γιατι ειχαν και παραειχαν,αλλο που ηταν για τα πανυγηρια
ακριβως επειδη τους ηξερε ο Γιαννης και μερικοι αλλοι επρεπε να ακολουθησουν διαφορετικη,οχι οτι θα σωνοντουσαν αλλα δεν θα πεφταν ετσι για πλακα

Τα ζομπι δεν μπαινουν σε νερο ετσι?
Θα μπορουσαν να σκαψουν ταφρο γυρω απο το καστρο με τα νυχακια τους οι δρακοι ,και με την ανασα τους να λιωσουν παγο και να την γεμισουν
με την βοηθεια και του στρατου, που μας τους εδειχνε για δυο επεισοδια να καβλαντιζουν...
Μην μου πει καποιος θα το παγωνε ο γαλανοματης,θα το ξανακαιγε η ξανθια,μην ξεχναμε οτι ηταν απασχολημενοι και τα ζομπι μπηκαν στο καστρο περιμενωντας να σβησει η φωτια...
Περα απο ολα αυτα οπως ειπα και πιο πριν εμενα μου αρεσε το επεισοδιο ηταν black,μου αρεσε πως πεθανε ο γαλανοματης,μου αρεσε που μου περασε αυτην την αγωνια περιμενωντας τους νεκρους...κουβεντα κανουμε για την στρατηγικη,απο την αλλη γιατι μερικοι θιγονται για την κριτικη λες και τους βρισαμε την μανα?:p

Τελικά την κυριακή δεν θα παιχτεί το επεισόδιο 4. Μετά τον πανικό που έγινε θα δείξουν το 3 με περισσότερο φως και διαφορετικό ending.

Η Arya θα πεταχτεί από αέρος πάλι, αυτή την φορα όμως θα σκοτώσει τον Ice Dragon λίγο πριν κάψει τον John.
Ο Night King θα πάρει το παγωμένο σπαθί του να σκοτώσει τον Bran και ο John την τελευταία στιγμή θα τον σταματήσει/αποκρούσει με το σπαθί του και θα γίνει μια επική μάχη μεταξύ των 2.:devil-smiley-029:

Τελικά την κυριακή δεν θα παιχτεί το επεισόδιο 4. Μετά τον πανικό που έγινε θα δείξουν το 3 με περισσότερο φως και διαφορετικό ending.

Η Arya θα πεταχτεί από αέρος πάλι, αυτή την φορα όμως θα σκοτώσει τον Ice Dragon λίγο πριν κάψει τον John.
Ο Night King θα πάρει το παγωμένο σπαθί του να σκοτώσει τον Bran και ο John την τελευταία στιγμή θα τον σταματήσει/αποκρούσει με το σπαθί του και θα γίνει μια επική μάχη μεταξύ των 2.:devil-smiley-029:
Αυτό μάλιστα θα ήταν πιο ωραίο

Να γιατί πρέπει να βγαίνουν διαδραστικές σειρές για να καθορίζει ο καθένας την πορεία ανάλογα τα γούστα του.. Εμένα τώρα που με ξενέρωσε τι να κάτσω να δω πως θα πεθάνει η Σερσει;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Χαχαχα..
και θυμάμαι που λέγανε ότι γυρίζανε κάποιες σκηνές με διαφορετικά σενάρια, για να αποφύγουν τις διαρροές..

Να μπορείς να επιλέγεις τι θέλεις..
ή να πατάς random !! :laugh:

Να γιατί πρέπει να βγαίνουν διαδραστικές σειρές για να καθορίζει ο καθένας την πορεία ανάλογα τα γούστα του.. Εμένα τώρα που με ξενέρωσε τι να κάτσω να δω πως θα πεθάνει η Σερσει;

Ξέρουμε από την αρυα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωχχχ !!! :eek:

‛Game Of Thrones’ Creators Tease More White Walkers ??

When asked if we are 100% done with the White Walkers on Game of Thrones, the creators only said,
- €œWe’re not going to answer that.

https://heroichollywood.com/game-of-thrones-creators-white-walkers/

Μπορεί όμως να πάνε να μας ψαρώσουν.. :p

Τελικά ο μεγαλύτερος σποιλερας ήταν η Μελισαντρε

Λογικό για να νομιζουμε ότι είναι ζωντανοί και να μην χασει το ενδιαφέρον η σειρά

Εγώ βλέπω φινάλε με άδειο θρόνο...

Θα σφαχτούν όλοι και θα μείνει τελευταία η Σερσι.
Και με το που θα κάτσει στον θρόνο της θα εμφανιστεί η Αρυα και θα την ξεπαστρεψει φεύγοντας μετά με τον σιδερά της :p