Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Παιδιά εγώ έχω φάει τόσο ξενέρωμα με το τρίτο επεισόδια που δεν με ενοχλεί οτιδήποτε spoiler/leak. Ότι έχετε στείλτε να δούμε. :drool1:

SPOILERS: Clips from Game of Thrones Episode 804 leak

According to Reddit, a Facebook group from Thailand has the episode and is leaking short clips and screengrabs.
No, we won’t show you anything, so head on over to Freefolk for a glimpse, if you dare.

https://winteriscoming.net/2019/05/05/game-thrones-episode-804-leaked/

Προς το παρόν φαίνεται δεν έχουν βάλει το επεισόδιο..

Καλά τα έλεγα ένα νέο λοστ θα έχουμε. Λες και ανέλαβαν αλλά άτομα αυτή την σεζόν.

Έχουμε φάει μεγάλα ΣΟΚ στην σειρά..

ακόμη είμαστε οκ με την 8η! :cool:

Εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα μετά το τρίτο που τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο πλέον... Αλλά κρίμα για τον κόσμο γιατί φαίνεται πως πάμε για μεγάλη φόλα... Διαβάζω κάτι τρελα που θα πέσει ξενερα αν ισχύουν η απλά τρολαρουν..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Χμμμ...

...

Καλά εντάξει, ας είμαστε συγκρατημένοι..
αν και φαίνεται ότι σίγουρα θα υπάρχουν και στα τελευταία επεισόδια κάποια ΣΟΚ..

αλλά πιστεύω ότι θα τελειώσει με κάτι καλό η σειρά μετά από αυτά!

Γράφει τι θα γίνει στα επομενα επεισόδια
BUGC0TP

ΩΠΑ κύριοι... προσοχή παρακαλώ.

Θυμίζω:

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Γενικά γίνεται ένα ψιλομπάχαλο!!!. :cool:

Κάπου λένε ότι υπάρχει περίπτωση κάποιες σκηνές να είναι είτε από τα 4, 5, 6 ..

ενώ για το φινάλε λένε ότι έχουν γυριστεί πολλές παραπλανητικές σκηνές.. οπότε τρέχα γύρευε!! :cool:

Γενικά έχουν αρχίσει από τώρα να τα πίνουν... Τι πάει να πει παραπλανητικές σκηνές;

Το είχαν πει εδώ και καιρό οι παραγωγοί ότι για το φινάλε ιδίως θα γυρίσουν πολλές σκηνές που δεν θα μπουν στο κανονικό επεισόδιο..
ώστε να μην υπάρχει κάποια σίγουρη διαρροή..

Το άλλο που λένε ότι τα set που γυρίστηκαν οι τελευταίες σκηνές ήταν πολύ κλειστά σε πρόσβαση από τους ανθρώπους της όλης παραγωγής.

Όχι ακόμη στο τέλος... Να έχουμε να λέμε πολλά
Ειδικά αν βγουν τα spoiler η θεωρίες θα καεί το πελεκούδι

Καλά και στο SW ... μόλις ο Vader είπε Luke i am your father...
το πλατό ήταν κλειστό για όλους... πλην τους απολύτως αναγκαίους...
έλα όμως που ο ηθοποιός που έπαιζε τον R2D2 είχε αποκοιμηθεί στο πλατό... και μόλις ξύπνησε γυριζόταν η επίμαχη σκηνή :)

Πάντα θα υπάρχει διαρροή...

Ειλικρινά το κουλό είναι να μη θες να σου χαλάσει η μαγεία του επόμενου επεισοδίου και να δίνεις search στο google "got s08e04 spoilers" ή "got s08e04 leaks" κλπ κλπ...

Είλικρινά από τα μεγαλύτερα spoilers που έχω ρίξει (κόντεψα να φάω ban από το avclub)..

GOT season 1 επεισόδιο 9....

πεθαίνει ο Ned Stark...

Βλέπω το επεισόδιο και ποστάρω στο AVClub ....

Γαμώτο πέθανε ο Ned Stark....

ούτε "/spoiler" ούτε τίποτα.... ΘΕΟΣ

γλύτωσα το ban στο και 10 ... :)

Last edited by a moderator: