Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Τουλάχιστον ο Βαρυς το είπε σωστά, με τόσα άτομα που το ξέρουν ήδη, μόνο μυστικό δεν είναι πλέον, αλλά πληροφορία :D

Σανσα η νέα σερσει;
81560e69884cc1416c83d75d0cce9ed3.jpg

Περί ορέξεως..

Εγώ από την 5η κ μετά την βλέπω τυπικά χωρίς να με ενδιαφέρουν τα spoilers. Την βλέπω γιατί την έβλεπα κ την βλέπει κ η παρέα. Αν ήμουν μόνος μου θα την σταματούσα.

Το τι γελοίες σεναριάκες ευκολίες έχει η 8η και πολλές out of character συμπεριφορές δε λέγεται. Ο χοντρός θα τρίβει τα χέρια του γιατί όταν ολοκληρώσει τα βιβλία θα είναι όαση.

Ετσι απο περιεργεια ...
Ποια σειρα σου αρεσει σε οτι αφορα την Φαντασια (γενικως ηρωικη, επιστημονικη, υπερδυναμεις, κλπ...)

Γιατι αμα ειναι να δω κανα αστυνομικο η κατασκοπευτικο η θριλερ εχω αλλα στανταρ, το ξερω. Αλλα για κατι με την δημιουργια αλλων κοσμων τι ;

Ετσι απο περιεργεια ...
Ποια σειρα σου αρεσει σε οτι αφορα την Φαντασια (γενικως ηρωικη, επιστημονικη, υπερδυναμεις, κλπ...)

Γιατι αμα ειναι να δω κανα αστυνομικο η κατασκοπευτικο η θριλερ εχω αλλα στανταρ, το ξερω. Αλλα για κατι με την δημιουργια αλλων κοσμων τι ;

Το Fringe θεωρώ κορυφαία σειρά (αν ανήκει στις κατηγορίες που έθεσες).
Την πεντάδα μου συμπληρώνουν τα Breaking Bad, Person of Interest, Sons of Anarchy και φυσικά το τρομερό The Shield.

Με υπερήρωες δεν πολύ βλέπω, με κούρασαν.

Κάτι ακόμα για την τακτική του τρίτου...
Αν θέλετε να δείτε την σωστή (ή τουλάχιστο μια καλύτερη) τακτική για υπεράσπιση κάστρου ενάντια σε επίθεση στρατού ζόμπι, και δράκου, δειτε την ταινία The Kid Who Would Be King. :worshippy::p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βλέπω αυτό, και όντως η φάση με την επίθεση των νεκρών μου θύμησε κάπως World War Z.. :cool:

Τραγική ειρωνία το winder is coming του site... Πέσαν έξω και αυτοί

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Λοιπον η Καυλισι παει για δαφνι,θα φαει πρωτα γυναικοπαιδα στο Λαντινγκ και μετα θα την τελειωσει ο καραφλας (θα παρει την θεση του ο ασπιλος:bird:),τον οποιο θα σκοτωσει ο Σνοου που θα παθει και αυτος καταθλιψη και θα παει στον Βορρα ,
η Αρυα (εγκυος)θα παρει τον μπαραθεον και θα κατσει στον θρονο και θα πουν και ενα τραγουδι οι υπηκοοι ας ειναι γυναικα επειδη σκοτωσε τον ΝΚ,
ο κοντος θα παει απο πουτανα,η Σερσει πριν πεθανει θα φαει τον Τζειμι για προδοσια,την Σερσευ θα την φαει η Σανσα,
ο δρακος θα πεσει αφου εχει καθαρισει το μισο Λαντινγκ (ελπιζω του κοψει του Τυριον να βαλουν τον δρακο απο ψηλα να πεταει μεγαλους ογκους απο κοτρωνες για να καταστρεψει τις βαλιστρες)..:BDGBGDB55:

OK το έθαψαν τελείως το επεισόδιο...

Attachments

• Screenshot_2019-05-09  Game of Thrones The Last of the Starks (TV Episode 2019) - IMDb.jpg
    Screenshot_2019-05-09 Game of Thrones The Last of the Starks (TV Episode 2019) - IMDb.jpg
    33.1 KB · Views: 106
Εάν δεν έχουν ετοιμάσει καλή αποζημίωση για τους φανς στα 2 επόμενα θα φάνε πολύ κράξιμο..
Εγώ αναμένω να δω..

Θέλω να πιστεύω ότι μετά το ΣΟΚ έχουν ετοιμάσει κάτι καλό!!

Ακόμη και για την Missandei ήταν άδικο έτσι που έγινε..

Θύμησε την σκηνή με τον Eddard Stark..
οπότε πρέπει να υπάρξει καλή απάντηση.

Εκεινος ο ωραιος νεος μισθοφορος ονοματι Daario Naharis δεν μπορει να μαζεψει κανα ασκερι και να ερθει προς βοηθεια αραγε ?

Καπως θα επρεπε να συμμετεχει και αυτος στο φιναλε.

Τελικά καταλήγω ότι επίτηδες τα κάνουν όλα οι παραγωγοί. Πάθανε Μάρτινς. Κάνουν γκάλοπ, βλέπουν τι θέλει ο κόσμος και κάνουν ακριβώς τα ανάποδα.

Ναι αλλα οτι και να γινει , οποιος και να κατσει στον θρονο ο απολυτος πρωταγωνιστης ακομα και με τον θανατο του θα πρεπει να ειναι λογικα ο (Son(g) of fire and Ice) που δεν ειναι αλλος απο τον μονο νεκραναστημενο της σειρας που ακομα στεκεται.

Τον Τζον -Ταργκαρυεν Σταρκ- Σνοου.

Για μένα η σειρά έχει τελειώσει στην 6 σεζόν. Από εκεί και πέρα είναι σαν να βλέπω Αλλη σειρά γενικά σε όλο το στήσιμο και την αίσθηση αντε να τελειώνουμε. Δύο έμειναν το καλό είναι ότι θα έχουμε μάχη.

Εάν δεν έχουν ετοιμάσει καλή αποζημίωση για τους φανς στα 2 επόμενα θα φάνε πολύ κράξιμο..
Εγώ αναμένω να δω..

Θέλω να πιστεύω ότι μετά το ΣΟΚ έχουν ετοιμάσει κάτι καλό!!

Ακόμη και για την Missandei ήταν άδικο έτσι που έγινε..

Θύμησε την σκηνή με τον Eddard Stark..
οπότε πρέπει να υπάρξει καλή απάντηση.

Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω ποσο άδικα φάγανε τον δράκο. Πάλεψε με Night King και Ice dragon και τελικα τον φάγανε στον περίπατο.