Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Αφού είδα το ψεσινό και επαληθεύτηκαν τα leaks νομίζω ότι οι διαρροές για το τέλος έγιναν σκόπιμα από την παραγωγή. Όταν είδαν την αντίδραση του κόσμου για το τρίτο είπαν θα φάμε ξύλο. Είπαν λοιπόν να διαρρεύσουν το τέλος να το χωνέψουμε και να γλιτώσουν το λιντσάρισμα.

Χωρίς να το έχω δει, όταν πρωτοβγήκε το επεισόδιο είχε 7.6 στο IMDB, , κατά τις 07:30 7.4 και τώρα που κοίταξα στο γραφείο 7.2.
Δε φαίνονται καλά τα πράγματα :(

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Χωρίς να το έχω δει, όταν πρωτοβγήκε το επεισόδιο είχε 7.6 στο IMDB, , κατά τις 07:30 7.4 και τώρα που κοίταξα στο γραφείο 7.2.
Δε φαίνονται καλά τα πράγματα :(
Επίσης είχε 7.4 πριν να έχει βγει με πολλές Ψήφους 1 . Τι περιμένεις; Κάποιοι ήθελαν προβλεπόμενο σενάριο και τελική μάχη με ΝΚ. Ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει καν στα βιβλία....

Δυστυχώς το επεισόδιο και γενικά η τελευταία σεζόν δεν είναι αντάξια της σειράς...Ειναι λες και ήτανε μια σειρά ενήλικη και έγινε λες και την πήρε την τελευταία σεζόν η Disney.Μεχρι και η τελευταία ατάκα του euron,ψιλογελοια ήταν.Κριμα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Θα έλεγα ότι οι σεναριογράφοι τα "γμ όλα" τελικά στην 8η σεζόν! :-\
Δεν είναι μαγκιά να ρίχνεις έτσι..

τα ΣΟΚ στους φανς..

Τώρα όλοι πιστεύω ξέρουν τι να περιμένουν από το φινάλε..
Ακόμη ένα τελικό ΣΟΚ ??

Γι' αυτό είπαν οι παραγωγοί θέλουμε να είμαστε μεθυσμένοι και μακριά από το Internet στο φινάλε ??

Νομίζω δεν θα έχω καμία όρεξη να δω το φινάλε..
μάλλον θα κάνω πολλές μέρες να το δω, μέχρι να ηρεμίσω λίγο..

Πάντως δεν μπορώ να συγκρίνω το τέλος εδώ με το τέλος σε άλλες σειρές.. :p
Εδώ απλά είχαμε κάποιες κακές επιλογές..

Για τις διαρροές..

πέσανε σε κάμποσα μέσα..
για το τέλος υπάρχουν κανά 2 σενάρια.. αλλά νομίζω πλέον ξέρουμε που θα πάει το πράγμα..

Πάντως νομίζω οι διαρροές έγιναν γενικά από τους κομπάρσους που παίζανε στις σκηνές,
ή από άλλους.. όχι από τους παραγωγούς..

Για το φινάλε θα είπαν οι David Benioff & D. B. Weiss..
(αγνοείτε η τύχη τους μετά το σημερινό..) :laugh:

τα γμ που τα γμ όλα..
τι να τον κάνουμε τον παραγωγό στο φινάλε..
(ας κρατήσουμε τα τελευταία λεφτά για μπύρες..) :laugh:
άσε θα κάνουμε μόνοι μας την παραγωγή! :laugh:

Άντε.. καλή τύχη! :p

Last edited by a moderator:
Μετά τους Patriot του Euron στο περασμένο επεισόδιο όπου είχε τρεις στις τρεις με μια πορεία 360 μοίρες

η Dany πρέπει να εφάρμοσε αντίμετρα στον Drogon γιατί 100 scorpion δεν κατάφεραν να τον αγγίξουν

Η μάχη ήταν σούπερ οι χαρακτήρες και η μοίρα τους δεν ήταν όπως έπρεπε. Σαν να βλέπω Αλλη σειρά νιώθω. Οπτικα πάντως νομίζω δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε σειρά.

Λοιπόν, είδα την 1 ώρα..
για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία όταν κάνανε μεγάλη μλκ οι σεναριογράφοι!

Κατ' αρχάς αφήσανε έξω από το σενάριο τους κάποια σημαντικά ή άλλα στοιχεία..
αλλά γενικά το επεισόδιο προχώραγε καλά στην αρχή!

ΠΑΝΤΩΣ...
για να δικαιολογήσουν αυτά που κάνανε, πιστεύω να το προσέξατε..

βάλανε κάποιον στην σειρά να κάνει την δικιά του χοντροΜλκ πρώτα!! :eek:

Όλα έγιναν τελικά γιατί ο John αρνήθηκε την αγάπη του για την Dany !!! :eek: :eek:

Εντάξει.. έλεος !!!! :mad: :mad:

:slapface: :slapface:

Δεν φτάνει που την πρόδωσε αρχικά με το μυστικό του..

(Για το οποίο βέβαια είχα πει ότι θα είχαν τον καιρό να τα συζητήσουν και στην συνέχεια..
αφού ξεμπερδέψουν με αυτά..)

άρχισε να της κλαψουρεύεται.. εσύ θα είσαι η Βασίλισσα μου.. κτλ..

Μόνο Βασίλισσα του λέει η Dany ??
Εεε.. πάρτα άμα με θες μόνο Βασίλισσα... κάτσε κάτω τώρα και μην μιλάς..

Θα μπορούσε η Dany να ανεχθεί διάφορα από τον John αλλά όχι και προδοσία στην αγάπη τους!

Εεε... για μένα την μεγαλύτερη ευθύνη για ότι έγινε την έχει ο John!

Βεβαια αυτό δεν αναιρεί καθόλου την μλκ που είπα ότι έκαναν οι παραγωγοί με το σενάριο έτσι που το φέρανε

Απαξιώσανε με τον χειρότερο τρόπο την Dany.. :mad:

Αυτό που έγινε ήταν πέρα και από αυτά που περιμέναμε !!!

Θα τα αναλύσω, κάποια στιγμή..

6 στα 10 από μένα για το επεισόδιο..
όπου τεχνικά όμως ήταν γενικά πολύ καλό..

Φυλάω έναν βαθμό και για το φινάλε.. (πανάθεμα τους..) :-\

Κατάρα σε όλους !!! :p

Ελπίζω στο τέλος του φινάλε να πέσει και ο κομήτης στο Westeros !!! :laugh:

Μια χαρά ηταν το επεισόδιο.

Κάποιες απορίες/παρατηρήσεις...

1. Το μόνο που πήγε "σωστά" και οπως περιμέναμε ηταν η αναμέτρηση των δυο Κλιγκέιν. Κανένα παράπονο.
2. Με χάλασε που δείλιασε η Αρια και την κοπάνησε. Ισως βέβαια το πεπρωμένο της αφορά άλλο ζευγάρι πράσινα μάτια τελικά.
3. Σέρσι και Τζειμι. Περίμενα οτι θα έφευγαν μαζί, αλλά οχι με αυτόν τον τρόπο.
4. Δεν με χάλασε εν τέλει το χτίσιμο της παραφροσύνης της Ντενερις. Θα φύγει ακλαφτη λογικά την επόμενη εβδομάδα. Τον δράκο ποιος θα τον φάει δεν ξέρω :p
5. Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο εφυγε τόσο εύκολα ο Βαρις αντί (και) για τον κοντό. Δεν κατάλαβα γιατί τον έδωσε ο κοντός...
6. Ο αμόλυντος εύχομαι να την βρει απο τον Τζον.
7. Λίγο ακυρη η μάχη Εουρον και Τζειμι...

Λογικά το τελευταίο επεισόδιο θα διαδραματίζεται κάποιες μέρες μετά, Βορειότερα ...
Το νου τους μη πειράξει κανείς την Σάνσα :p

Εμένα μου άρεσε βρε παιδιά και βρήκα και πολύ συνεπές αυτό που

έκανε η ξανθιά. Όταν μένεις με ανθρώπους τριγύρω σου του στυλ "ναι μεν αλλά" τα κάνεις όλα Κούγκι.

Όχι μόνο γιατί τα πήρες, αλλά και για να προκαλέσεις τα φιδάκια* να βγουν από τις τρύπες τους.

Γιατί να άκουγε οποιονδήποτε? Αφού όλοι την έχουν ήδη προδώσει ουσιαστικά. Οπότε τα έκανε πουτάνα όλα και ησύχασε.

Το προσέξατε το βλέμμα που έριξε ο άλλος στον John όταν πέταξε το ακόντιο και ο John κοντοστάθηκε.
Υπό παρακολούθηση ήτανε.

Ήθελα να ήξερα τι στην ευχή θέλατε να γίνει για να το ευχαριστηθείτε.

Άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί ο σεναριογράφος θα έπρεπε να κάνει αυτό που σκέφτονται οι άλλοι με τις θεωρίες στο inet.

Μια χαρά ηταν το επεισόδιο.

Κάποιες απορίες/παρατηρήσεις...

1. Το μόνο που πήγε "σωστά" και οπως περιμέναμε ηταν η αναμέτρηση των δυο Κλιγκέιν. Κανένα παράπονο.
2. Με χάλασε που δείλιασε η Αρια και την κοπάνησε. Ισως βέβαια το πεπρωμένο της αφορά άλλο ζευγάρι πράσινα μάτια τελικά.
Μια χαρά έφυγαν. Μαζί και μόνοι θάφτηκαν ζωντανοί. Περιμένατε να την πιάσουν ζωντανή? Με τίποτε. Θα ήταν αψυχολόγητο. Θυμηθείτε τι έκανε και η Κλεοπάτρα για παράδειγμα.

4. Δεν με χάλασε εν τέλει το χτίσιμο της παραφροσύνης της Ντενερις. Θα φύγει ακλαφτη λογικά την επόμενη εβδομάδα. Τον δράκο ποιος θα τον φάει δεν ξέρω :p
Δεν είναι παραφροσύνη. Είναι αντίληψη ότι δεν έχει κανέναν οποτε καλύτερα να τους ξεφορτωθεί. Το είπε ξεκάθαρα: δεν υπάρχει αγάπη για εμένα εδώ (εννοώντας και τον λαό) ήταν ξένη.
Αν πεθάνει αυτή, μια χαρά θα τον φέρει βόλτα τον δράκο ο John είναι και αυτός της οικογενείας.

5. Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο εφυγε τόσο εύκολα ο Βαρις αντί (και) για τον κοντό. Δεν κατάλαβα γιατί τον έδωσε ο κοντός...
Ο κοντός τον έδωσε γιατί είδε ότι μίλησε στον John και ο John δεν τον άκουσε. Οπότε φοβήθηκε μην πάει ο John και τα σφυρίξει. Όπως και το έκανε προφανώς γιατί η ξανθιά ήξερε ότι ο Βάρις το έμαθε από τον κοντό. Δεν είχε άλλο τρόπο να σώσει τον εαυτό του και να κερδίσει χρόνο.

Σίγουρα θα παιχτεί κάτι. Ο αμόλυντος θεωρεί τον John προδότη, ο John τον αμόλυντο σφαγέα.

Άκαιρη (μεγάλη σύμπτωση να βρεθούν δηλαδή) αλλά άκυρη όχι. Έπρεπε να καθαρίσει ο Τζέϊμι γιατί είχε ζηλέψει. Ο δε Εουρον είχε καταλάβει τι είχε παιχτεί με την αδερφή του

Λογικά το τελευταίο επεισόδιο θα διαδραματίζεται κάποιες μέρες μετά, Βορειότερα ...
Το νου τους μη πειράξει κανείς την Σάνσα :p

,,,

Η Sansa τι να πάθει..
συνεχίζει και πάλι να κρύβετε και να βάζει άλλους να κάνουν τις "δουλειές" της..

Θα γίνει σαν αυτόν που μισούσε, τον Littlefinger...

Άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί ο σεναριογράφος θα έπρεπε να κάνει αυτό που σκέφτονται οι άλλοι με τις θεωρίες στο inet.

Άμα θέλεις να βάλεις στην άκρη όλες τις θεωρίες..
είναι μεγάλη η πιθανότητα να βγάλεις τελικά πατάτα, με την δικιά σου θεωρία !!!

Δεν λέω για το τελικό αποτέλεσμα.. αυτά τα είχαμε ακούσει..

Ρε Τζον άμα της έριχνες ένα θα είχαμε happy end. Why John?

Ταϊγουν λείπεις.

92aea4eb34b1ec82cd1038773fbd2554.jpg

Δες παρακάτω...

Μια χαρά έφυγαν. Μαζί και μόνοι θάφτηκαν ζωντανοί. Περιμένατε να την πιάσουν ζωντανή? Με τίποτε. Θα ήταν αψυχολόγητο. Θυμηθείτε τι έκανε και η Κλεοπάτρα για παράδειγμα.

4. Δεν με χάλασε εν τέλει το χτίσιμο της παραφροσύνης της Ντενερις. Θα φύγει ακλαφτη λογικά την επόμενη εβδομάδα. Τον δράκο ποιος θα τον φάει δεν ξέρω
Δεν είναι παραφροσύνη. Είναι αντίληψη ότι δεν έχει κανέναν οποτε καλύτερα να τους ξεφορτωθεί. Το είπε ξεκάθαρα: δεν υπάρχει αγάπη για εμένα εδώ (εννοώντας και τον λαό) ήταν ξένη.
Αν πεθάνει αυτή, μια χαρά θα τον φέρει βόλτα τον δράκο ο John είναι και αυτός της οικογενείας.
Εκτός αν ο δράκος δει τον Τζον να την ξεπαστρεύει :p

Ο κοντός τον έδωσε γιατί είδε ότι μίλησε στον John και ο John δεν τον άκουσε. Οπότε φοβήθηκε μην πάει ο John και τα σφυρίξει. Όπως και το έκανε προφανώς γιατί η ξανθιά ήξερε ότι ο Βάρις το έμαθε από τον κοντό. Δεν είχε άλλο τρόπο να σώσει τον εαυτό του και να κερδίσει χρόνο. check!

Σίγουρα θα παιχτεί κάτι. Ο αμόλυντος θεωρεί τον John προδότη, ο John τον αμόλυντο σφαγέα. Γιατι τον θεωρεί προδότη? Επειδή δεν πήρε μέρος στη σφαγή? Ισα ισα που η Ντενερις είχε συμφωνήσει να σταματήσουν με το καμπάνιασμα...

Άκαιρη (μεγάλη σύμπτωση να βρεθούν δηλαδή) αλλά άκυρη όχι. Έπρεπε να καθαρίσει ο Τζέϊμι γιατί είχε ζηλέψει. Ο δε Εουρον είχε καταλάβει τι είχε παιχτεί με την αδερφή του Άκυρη εννοούσα με τον τροπο που αυτή εξελίχθηκε. Ηταν "ασόβαρη" και μη πειστική, ειδικά απο το σημείο που τραυματίστηκε ο Τζειμι.

Ειδα το trailer του 6ου, και μαλλον διαδραματίζεται αμέσως μετά την μάχη. Απορώ τι ρόλο θα εχει ο Βορράς (Μπραν και Σάνσα).