Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Επεισοδιαρα!

Όταν μια σειρά/ταινία με αφήνει με ανοιχτό το στόμα δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω. Πραγματικά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και αρκετές σκηνές ήταν φανταστικές.Το GOT ανέβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και θα είναι πολύ δύσκολο να την ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά τα επόμενα χρόνια.

Ακόμη και αν οι "κακοί παραγωγοί" δεν έκαναν αυτά που περίμενα η αυτά που είχα προβλέψει,ήταν ένα από τα κορυφαία επεισόδια της σειράς.Δυστυχως η σειρά πρέπει να τελειώσει , οπότε αναγκαστικά κάποια θέματα πρέπει να κλείσουν.Μαλλον δεν έχουμε συνηθίσει τόσο συσσωρευμένη εξέλιξη της πλοκής και μας φαίνεται παράξενο.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Μέχρι αυτό το επεισόδιο, έχω στηρίξει την σειρά (ακόμα και στον 8ο κύκλο) απόλυτα. Για μένα μια χαρά πλοκή είχε, και όσες σεναριακές ευκολίες είχαμε μέχρι τώρα, πραγματικά δεν με ενόχλησαν.

Το 5ο επεισόδιο, είμαι σίγουρος, οτι είναι το μοναδικό σε όλη την ιστορία της σειράς, που όχι μόνο δεν με συνεπήρε, αλλά με απογοήτευσε.

ΟΚ, οτι η Καλίσι θα γινόταν mad queen, φαινόταν βάση των τελευταίων γεγονότων, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το επεισόδιο, δεν με έπεισε καθόλου. Ποιός ο λόγος να σκοτώνει αβέρτα κόσμο χωρίς λόγο και στην ουσία να ισοπεδώνει την πόλη;

Επίσης, πολύ "λίγος" ο τρόπος θανάτου της Σερσει με τον αδερφό της.

Η μόνη σκηνή που με συγκίνησε ήταν όταν ο "σκύλος" έπεσε στο κενό ώστε να πεθάνει ο αδερφός του, όπως και ο διάλογος Τύριον - Τζεϊμι.

Γενικά όμως, το επεισόδιο δεν είχε μια ανατροπή, κάτι να σε σοκάρει, ούτε καν να δημιουργήσει αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο. Όπου εξάλλου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Άρυα πάει για την Καλίσι....

Ελπίζω η τελευταία πράξη να έχει κάτι το επικό αλλιώς αν δείξουν κάτι τελείως προβλεπόμενο, θα είναι πολύ κρίμα να κλείσει έτσι το GoT.

ΥΓ: Οι αντιδράσεις του κοινού παραπάνω, όντως είναι χαρακτηριστικές για το ανεξήγητο/απότομο του πράγματος.

Από την μία εξαφάνισαν την Yara..
Τι να κάνει αυτή άραγε.. ακόμη περιμένει να φανείς κανένας ??

Ακούγαμε για στρατό.. ακούγαμε για Dorne..
Τελικά 100 νοματαίοι φτάνανε και παραφτάνανε..

Η φάση με τον δράκο.. από 100% χαζομάρα στο προγούμενο.. τώρα πήγαμε στο 100% εξυπνάδα!!
Ααα.. βγήκε και patch για το επεισόδιο θα σας το βάλω άλλη στιγμή!! :laugh:

Το θέμα για πιθανή εγγυμοσύνη της Dany.. πήγε περίπατο και αυτό..
Θα γούσταρα φάση να ακούγε ο John ότι περιμένει παιδί η Dany.. :cool:

Τελικά δεν ξέρω εάν υπάρχει θρόνος πλέον..
Εάν υπάρχει καλύτερα να τον κάνει σκόνη ο Drogon στο επόμενο!

add5fbbbebdb018c08b2604010b8d032.jpg

Last edited by a moderator:
Λοιπόν... Το είδαμε και αυτό, το περίμενα ξέροντας τα leaks όπως και για το τελευταίο. Ευχαριστώ τα παιδιά που το έδωσαν έπεσαν μέσα
Τώρα... Επεισόδιο infinity war. Ωραία εφέ, μαχες που πεθαίνουν μετά από 20 μαχαιρώματα, κλασικά spawns την τελευταία στιγμή την κατάλληλη στιγμή στο άκυρο μέρος κτλ ωραία. Σενάριο δεν υπήρχε έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό, βιαζόμαστε ειπαμε όποτε... Φωτιά και μπούρμπερη
Εμένα η Ντανι μου ήταν αντιπαθής πάντα χαίρομαι που έγινε πλέον σε όλους.
Μου ξίνιζε που η μάχη ήταν της πλάκας.. golden company, scorpions, iron fleet για τα μπετά.. Κακώς η άλλη μάζεψε τόσο κόσμο θα μπορούσε να πήγαινε Καβάλα να τελείωνε μόνη της τότε.. Για να πληρώνανε κομπάρσους τους είχε;
Η αγαπημένη κίνηση των παραγωγών ήταν παρούσα πάλι με το στρατό έξω από το κάστρο.. Μαγεία στρατηγικής.. 50 βαλιστρες στο γάμο του καραγκιόζη εντομεταξυ
Ο Βάρους έφυγε στο Τσακ μπαμ ούτε φωνή ούτε κάτι τελευταίο, τίποτα. Τον κάρφωσε ο κοντός που του χτύπησε και την πλάτη για αντίο.. Μετά πιάσανε τον Τζέιμι, αλλά τον έβγαλε ο κοντός που έκανε την μπλόφα με τον Βέγγο (ποσα σου ζήτησα ποσα μου εδωσες..) στους φρουρούς και τους μπέρδεψε με το ποιος διατάζει ποιον. Free Jaime. Η άρια μετά λέει στον άλλο φρουρό ήρθα να σκοτώσω την βασίλισσα και της απαντάει πάω να ρωτήσω τον αρχηγό.. Πιο bot πεθαίνεις
Μετά η μάχη.. Η μάλλον η καταστροφή γιατί μάχη δεν είδαμε.
Ε το βουνό να παλεύει με τον σκύλο σαν transformers (θύμισε κάτι από 300), ο Τζέιμι χιλιομαχαιρομενος κυριλέ φτάνει στην αγαπημένη του, ο Γιάννης ήταν σε φάση τι κάνω εδώ και εμείς σε φάση ωραίο αυτό που βλέπουμε αλλά γιατί το βλέπουμε...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

emilia_clarke
This is what it took not only to shoot ep5...but to watch it too!

https://www.instagram.com/p/BxZ_X27FLVU/

- Μας πέσανε και εμάς !!!

Εμένα η Ντανι μου ήταν αντιπαθής πάντα χαίρομαι που έγινε πλέον σε όλους.

Όλοι με τους παραγωγούς τα βάζουν παρά με την Dany! :p

Πιο πολύ "μισώ" τον John τώρα! :p
Ίσως τον απαλλάξω όμως λόγω βλακείας..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Game Revealed (HBO) - 35 mins

Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Inside the Episode (HBO) - 10 mins

Τεχνικά όπως είπα, εντάξει ήταν πολύ καλό το επεισόδιο..

Ήταν δυνατόν με τόσο κόσμο να μην γίνει κάποια διαρροή ??

Epic!!!! Μαζί σου Ντάνι. Η πόλη αυτή ήταν τα Σόδομα του westeros . Ακόμη και ο κοντός κατάλαβε ότι ο Βαρυς είχε δίκιο.

Το μόνο παράπονο μου. Της Σερσει της άξιζε κάτι χειρότερο. Όχι μία αγκαλιά για τέλος .

Στα σοβαρά τώρα. Μου άρεσε το επεισόδιο άσχετα με τις υπερβολές του και λάθη σε αρκετές σκηνές.. Δεν ήμουν ποτέ fan του happy end όποτε αυτό που περίμενα να κάνουν οι whitewalkers το έκανε η Ντανι.. Ας είναι..
Στο επόμενο είναι νούμερο ένα υποψήφια για κόλυβα. Και στο θρόνο αυτός που θα κάτσει λίγη σημασία θα έχει πλέον
Αν ήθελαν να μας τρολαρουν τελείως στο τέλος του επόμενου κάπου σε κάποιο υπόγειο ένα τούβλο θα σηκωνόταν σιγά σιγά και ένα γυναικείο χέρι θα έγνεφε.. lol

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Game Revealed (HBO) - 35 mins

Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Inside the Episode (HBO) - 10 mins

Τεχνικά όπως είπα, εντάξει ήταν πολύ καλό το επεισόδιο..

Ήταν δυνατόν με τόσο κόσμο να μην γίνει κάποια διαρροή ??

Οι ψηφιακοί κομπάρσοι δε μιλάνε.

Επεισοδιαρα!

Όταν μια σειρά/ταινία με αφήνει με ανοιχτό το στόμα δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω. Πραγματικά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και αρκετές σκηνές ήταν φανταστικές.Το GOT ανέβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και θα είναι πολύ δύσκολο να την ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά τα επόμενα χρόνια.

Ακόμη και αν οι "κακοί παραγωγοί" δεν έκαναν αυτά που περίμενα η αυτά που είχα προβλέψει,ήταν ένα από τα κορυφαία επεισόδια της σειράς.Δυστυχως η σειρά πρέπει να τελειώσει , οπότε αναγκαστικά κάποια θέματα πρέπει να κλείσουν.Μαλλον δεν έχουμε συνηθίσει τόσο συσσωρευμένη εξέλιξη της πλοκής και μας φαίνεται παράξενο.

+1

Aκριβως αυτο.

Το ειπα και την περασμενη εβδομαδα. Κανουμε σαν απατημενοι συζυγοι που μας χωριζουν. Ολα τα κακα τωρα τα βρισκουμε .:flipout:

υγ

Το 5ο επεισοδιο θα μπορουσε να λεγεται : WAR, σταχτη και μπουρμπερη.

Το 6ο επεισοδιο : The Day after

Να δείτε που ο night king ήταν ο καλός της σειράς . Φτιάχτηκε για να πολεμήσει τους ανθρώπους και σήμερα είδαμε ποίος κάνει τα χειρότερα .

Κατσε μην τους σηκωσει παλι κανας αλλος....

Το επεισοδιο ηταν η επιτομη του Glorious episode.

Tραχυ και βαρβαρο σαν το Saving private Ryan

Δραματικο και απροσμενο τελικα αλλα αν το σκεφθει κανεις ηταν η φυσιολογικη εξελιξη σε μια παρανοια μισους και πολεμου που κυριαρχουσε χρονια.

Το παιχνιδι τελειωνει και η σκακιερα καθαριζει απο πιονια,πυργους , αξιωματικους και πιθανον και απο Βασιλισσες...και μενει να δουμε αν θα καθαρισει και απο Αλογοδρακους.

Τελικα συνεχιζω να βλεπω τον μπασταρδο του Μπαραθεον ως πρωτο φαβορι και απο απλο πιονι ελλειψει αλλων να φτασει στην τελικη γραμμη και να παρει το στεμμα.

Last edited by a moderator:
Φανταστικό επεισόδιο! Και επιτέλους άρχισε να πεθαίνει και κόσμος. Άντε, σειρά τώρα η Σανσα, ο κοντός και το αμόρε.

Ρε παιδιά και εγώ είμαι fan των CGI και των εποίκων μαχών και των turbo δράκων. Αυτό που ενόχλησε είναι η αστάθεια, ασυνέπεια, όλα αυτά που έχτισαν 8 χρονια πάνε. Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Η άλλη από την μια στιγμή στην άλλη με ένα δράκο stealth/nuclear να καταστρέφει μια πόλη. Για όνομα του θεού μιλάμε για γενοκτονία, έκαιε γυναίκες, μικρά παιδιά στους δρόμους. Όλα αυτά για να εντυπωσιάσουν και να αιφνιδιάσουν?

Οι ψηφιακοί κομπάρσοι δε μιλάνε.

Στα βιντεάκια φαίνεται ότι είχαν πολύ κόσμο στις σκηνές μέσα στην πόλη, αυτούς σε κοντινά πλάνα..

...

Στο 6.9 το επεισόδιο..

Έως τώρα όλα τα επεισόδια του GOT είχαν 8+
Για να πέσουν τόσο, τα 5 & 6 σημαίνει ότι κάπου το παρακάνανε...

...

Τελικά δεν ξέρω τι άλλο τρελό μπορεί να ετοίμασαν οι παραγωγοί για το φινάλε και θέλουν πάλι 1+μισή ώρα!!

Νομίζω 1 ώρα θα έφτανε..

1,μιση ώρα μοιρολόι πάει πολύ.. :p

Στις 26 Μαίου το HBO θα βγάλει ένα Documentary για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones!

...

Game of Thrones, ‛The Bells’: It’s a mad world
Όσα είδαμε στο 5ο επεισόδιο της 8ης σεζόν “Game of Thrones”.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...rones-the-bells-it-s-a-mad-world.5511361.html

Ρε παιδιά και εγώ είμαι fan των CGI και των εποίκων μαχών και των turbo δράκων. Αυτό που ενόχλησε είναι η αστάθεια, ασυνέπεια, όλα αυτά που έχτισαν 8 χρονια πάνε. Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Η άλλη από την μια στιγμή στην άλλη με ένα δράκο stealth/nuclear να καταστρέφει μια πόλη. Για όνομα του θεού μιλάμε για γενοκτονία, έκαιε γυναίκες, μικρά παιδιά στους δρόμους. Όλα αυτά για να εντυπωσιάσουν και να αιφνιδιάσουν?

Φίλε μου δεν νομίζω για να εντυπωσιάσουν αλλά για να δείξουν ότι την κυρίευσε και την τύφλωσε η δίψα για εκδίκηση,μιας και δεν έμεινε κανείς να την αγαπάει. Αλλωστε σε προηγούμενα επεισόδια που ακόμη είχε τον Τζον πολλές φορές έριξε νερό στο κρασί της και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Συγκλονιστικά τα δευτερόλεπτα με το που χτυπάνε οι καμπάνες και οι σκηνοθέτες εστιάζουν στην Ντανυ και στον Κοντό...το ξέρεις ότι θα κάνει μ@λ@κια,το βλέπεις στο πρόσωπο της (πολύ καλοπαιγμένη σκηνή από την Εμίλια μπαιδεγουέι ) αλλά δεν θέλεις να το πιστέψεις.

Και κάτι άλλο πολύ βασικό,ίσως μας φάνηκε τραβηγμένο το ότι έκαψε όλη την πόλη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει παρόμοια και χειρότερα γεγονότα στην πραγματική ανθρώπινη ιστορία. Οχι βέβαια με δράκους και Ντοθράκυ,αλλά με την ίδια σκληρότητα και με πολύ μεγαλύτερες απώλειες.

Κάτι που σχολιάστηκε είναι.. ότι από την στιγμή που άρχισε η τρέλα..
δεν τόλμησαν να ξανακάνουν κοντινό πλάνο στην Dany!

Η τελευταία της έκφραση που είδαμε ήταν όταν κοίταξε τον Κόκκινο Πύργο..

Πάντως λένε ότι η Emilia πάει για βραβείο! :cool: