Αφήστε το got μολις βγήκε trailer westworld 3 με aaron Paul
Καπως ετσι. Η γυναικα μου βαζει τους δυο πρωτους κυκλους ως απραδεκτους και ειχε δηλωσει οτι αν πεθανει η Αρυα σταματαει να βλεπει τη σειρα. Οποτε την βλεπω να τελειωνει ευχαριστα τη σειρα. Και πιστευω οτι καποιοι φαν αντεδρασαν "Αν δεν γινει αυτο που θελω η σειρα ειναι χαλια" ενα πραμα.Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλήρως απογοητευμένοι είναι οι fan της σειράς. Αυτοί που το έβλεπαν για να περάσει ώρα το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.
Απορία?
Απορία
Ο John και οι whitelings που στο καλο πάνε? Οι δεύτεροι έκαναν ολόκληρες μάχες για να περάσουν το τοίχος για μια καλύτερη ζωή. Τώρα πάνε να ζήσουν στην Ανταρκτική?
Θα μου πεις τόσα κούφα είδαμε φέτος αυτό με πείραξε...
Μεγάλη λέρα πάντως ο
Μπραν. Ηξερε πως θα καταλήξουν ολοι... Ηταν στρατηγός τοσο καιρό και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι η σκηνή του John...
που χαϊδεύει τον Ghost προστέθηκε την τλευταία στιγμή μετά το κράξιμο που έφαγαν. Τώρα τι αφαίρεσαν δεν ξέρω.
1η ερώτηση που μου έρχεται..
Τι στο διάτανο ενδιαφέρει πλέον τον Bran που είναι τώρα ο Drogon ???
Εξαιρετικο φινάλε!
Φοβερη σκηνοθεσία/φωτογραφια, με αποκορύφωση τις 2-3 σκηνές με τονΝτρογκον. Η μια στην αρχή που εμφανίζεται η Ντενέρις με τα φτερά του δράκου πίσω της, η άλλη με το καμουφλάζ του Ντρογκον οταν πάει ο Τζον να συναντήσει τη βασίλισσα και η σκηνή με το Ντρογκον σε ολο το δίλεπτο μετά τον θάνατο της.
Spoilers!
Πως εξηγείται
την κίνηση του Drogon να μην κάψει τον John και να λιώσει τον θρόνο?
Μπορεί να έχουμε εξαίρεση για την τρίτη σεζόν δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο δυνατό χαρτί από άλλο δίκτυο. Εγώ τα έλεγα ότι η σεζόν φέτος από την αρχή φαινόταν ότι κάτι πάει στραβά ειδικά στο τρίτο επεισόδιο το πήρα απόφαση ότι δεν είναι η σειρά που έβλεπα. Την σειρά για μένα θα θεωρό ότι τελείωσε στην έβδομη σεζόν. Αυτό που ανέφερε ο bran όντως που κολλάειΗ 2η σεζόν δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελαν.. (χειρότερα από την 1η..)
https://en.wikipedia.org/wiki/Westworld_(TV_series)
Τι τον ενδιαφερει - αυτον που μπορει να παρει τον ελεγχο του ισως- το μονο πλασμα που μπορει να διαλυσει εναν στρατο και ενα βασιλειο σε λιγα λεπτα ?
Σαν να ρωτας αν ενδιαφερει τους Αμερικανους ας πουμε τι γινεται μεσα στα σιλο τους με τα πυρηνικα τους .:AFADF0:
Μπορεί να έχουμε εξαίρεση για την τρίτη σεζόν δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο δυνατό χαρτί από άλλο δίκτυο. Εγώ τα έλεγα ότι η σεζόν φέτος από την αρχή φαινόταν ότι κάτι πάει στραβά ειδικά στο τρίτο επεισόδιο το πήρα απόφαση ότι δεν είναι η σειρά που έβλεπα. Την σειρά για μένα θα θεωρό ότι τελείωσε στην έβδομη σεζόν. Αυτό που ανέφερε ο bran όντως που κολλάει
Ναι εκαναν γυρισματα εξτρα πριν 3 ημερες και προλαβαν και τα μονταραν .
Για το χολυγουντ μιλαμε....
Το σκυλι παντα καταληγει μαζι με τον αφεντη του χαρουμενο.
Για το σκυλί είχαν φάει κράξιμο που δεν το αποχαιρέτησε σωστά... και γι αυτό το έφτιαξαν.. (μην ξεχνάμε ότι οι ζωόφιλοι είναι σεβαστό κοινό)..
Επεισόδιο closure ... θα το χαρακτήριζα... - φυσικά αφήνει πολλά αν θέλουν να γυρίσουν παράλληλες σειρές ... πχ που πάει η Άρια... (οι περιπέτειες της Ζήνα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.