Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλήρως απογοητευμένοι είναι οι fan της σειράς. Αυτοί που το έβλεπαν για να περάσει ώρα το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.

Όλα είναι σχετικά. Φαντάσου έναν απογοητευμένο φαν του GoT να είναι και άρρωστος με τα Star Wars. Θα είναι προκατειλημμένος προς το αρνητικό για την επόμενη ταινία των Benioff και Weiss το 2022; Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα το χειριστεί η Disney όλο αυτό, υγεία να έχουμε.

Και στα Star Wars τα ίδια έγιναν, όταν απογοητεύτηκαν οι φανς για κάποιους λόγους..

Παντού γίνονται.. και στην Marvel..

Πάντως η βαθμολογία «1» απλά δεν υπάρχει και δε καταλαβαίνω πως κάποιος βάζει τέτοια βαθμολογία. . Δε γίνεται το Sharknado να έχει καλύτερη βαθμολογία από το GOT

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έρχονται τα χειρότερα.. :p

4.9/10 - 61,890 votes

Και εγώ το 4-5 το θεωρώ όπως έχω πει πάτο.. κακό..

Όπως δεν βάζω και 10 πουθενά..

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλήρως απογοητευμένοι είναι οι fan της σειράς. Αυτοί που το έβλεπαν για να περάσει ώρα το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.
Καπως ετσι. Η γυναικα μου βαζει τους δυο πρωτους κυκλους ως απραδεκτους και ειχε δηλωσει οτι αν πεθανει η Αρυα σταματαει να βλεπει τη σειρα. Οποτε την βλεπω να τελειωνει ευχαριστα τη σειρα. Και πιστευω οτι καποιοι φαν αντεδρασαν "Αν δεν γινει αυτο που θελω η σειρα ειναι χαλια" ενα πραμα.

Απορία?

Απορία
Ο John και οι whitelings που στο καλο πάνε? Οι δεύτεροι έκαναν ολόκληρες μάχες για να περάσουν το τοίχος για μια καλύτερη ζωή. Τώρα πάνε να ζήσουν στην Ανταρκτική?
Θα μου πεις τόσα κούφα είδαμε φέτος αυτό με πείραξε...

Εφυγαν γιατι

τους κυνηγουσαν οι απεθαντοι. Οχι επειδη δεν γουσταραν το κρυο πχ.

Μεγάλη λέρα πάντως ο

Μπραν. Ηξερε πως θα καταλήξουν ολοι... Ηταν στρατηγός τοσο καιρό και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς.

:flipout:

Αφου επαιζε με σημαδεμενη τραπουλα ρε συ.

Ειχε ενα σαρδονιο γελακι....ομως ωραια το σερβιρε ο Τυριον.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι η σκηνή του John...

που χαϊδεύει τον Ghost προστέθηκε την τλευταία στιγμή μετά το κράξιμο που έφαγαν. Τώρα τι αφαίρεσαν δεν ξέρω.

Ναι εκαναν γυρισματα εξτρα πριν 3 ημερες και προλαβαν και τα μονταραν .

Για το χολυγουντ μιλαμε....

Το σκυλι παντα καταληγει μαζι με τον αφεντη του χαρουμενο.

1η ερώτηση που μου έρχεται..

Τι στο διάτανο ενδιαφέρει πλέον τον Bran που είναι τώρα ο Drogon ???

Τι τον ενδιαφερει - αυτον που μπορει να παρει τον ελεγχο του ισως- το μονο πλασμα που μπορει να διαλυσει εναν στρατο και ενα βασιλειο σε λιγα λεπτα ?

Σαν να ρωτας αν ενδιαφερει τους Αμερικανους ας πουμε τι γινεται μεσα στα σιλο τους με τα πυρηνικα τους .:AFADF0:

Last edited by a moderator:
Εξαιρετικο φινάλε!

Φοβερη σκηνοθεσία/φωτογραφια, με αποκορύφωση τις 2-3 σκηνές με τον
Ντρογκον. Η μια στην αρχή που εμφανίζεται η Ντενέρις με τα φτερά του δράκου πίσω της, η άλλη με το καμουφλάζ του Ντρογκον οταν πάει ο Τζον να συναντήσει τη βασίλισσα και η σκηνή με το Ντρογκον σε ολο το δίλεπτο μετά τον θάνατο της.

Σαν να εβλεπες το Force awakens ηταν οπου οι Αυτοκρατορικοι στρατιωτες εχουν παραταχθει για να ακουσουν τον λογο του αρχηγου τους.

New order rising ενα πραγμα.

Τα οπλα να χτυπουν το εδαφος, η Νεα Ταξη της Ντανυ να αναγγελεται με νεους πολεμους, η Ντανυ με υπεροχο νεο μαυρο φορεμα που παραπεμπει στην νεα της mercyless φυση ,
το υπεροπλο της στα πλανα της ομιλιας της να την πλαισιωνει υπεροχα και να υποσχεται νεα ολοκαυτωματα, γενικα νομιζω οτι ηταν η σκηνη που ανατριχιασε τους παντες στο επεισοδιο.

Θεικη η ερμηνεια του Τυριον . Αυτος και ο Δρακος οι καλυτεροι του επεισοδιου. Η γυναικα μου εξαρχης απο το 3ο επεισοδιο ακομα αλλωστε το μονο που την ενοιαζε ηταν ο Ντρογκον...

Σουπερ η σκηνη που χανει την μανα του και λιωνει τον θρονο που για χαρη του αιματοκυλιστηκε το συμπαν ολο.

Και αρμοστες ολες οι εξελιξεις. Δεν περιμενα τον Μπραν να πω την αληθεια αλλα εναν πιο γηινο βασιλια. Ομως η παλιοπαρεα που συστηθηκε
για να τον πλαισιωσει ειναι οτι καλυτερο τελικα απο αυτους που εμειναν και αρκετα γηινοι σε συγκριση με τον υπερφυσικο Μπραν.

Τραγικο παντως οτι ο Τζον ο μονος που αναστηθηκε (με εναν σκοπο τελικα) πηγε εκει απο οπου ξεκινησαν ολα με τους αναστημενους νεκρους.

Και πολυ καλη επιλογη να τελειωσει η σειρα με το ιδιο πλανο μεσα στο χιονισμενο δασος με το οποιο ξεκινησε το πρωτο επεισοδιο.... και στο οποιο μας συστηθηκαν οι νεκροι που σηκωθηκαν.

Spoilers!

Το λεει στον τιτλο ρε συ.

spoilers....:flipout:

Εγω ειχα να μπω απο χτες βραδυ. Με τις κουκουβαγιες που βλεπουν τα παντα δεν ειναι να εμπιστευεσαι τιποτα.

Πως εξηγείται
την κίνηση του Drogon να μην κάψει τον John και να λιώσει τον θρόνο?

Οτι και να εκανε ειναι Ταργκαρυεν

Και ο μονος συγγενης του πλεον και ο μονος με τον οποιον μπορει να εχει μια σχεση....

Η 2η σεζόν δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελαν.. (χειρότερα από την 1η..)

https://en.wikipedia.org/wiki/Westworld_(TV_series)
Μπορεί να έχουμε εξαίρεση για την τρίτη σεζόν δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο δυνατό χαρτί από άλλο δίκτυο. Εγώ τα έλεγα ότι η σεζόν φέτος από την αρχή φαινόταν ότι κάτι πάει στραβά ειδικά στο τρίτο επεισόδιο το πήρα απόφαση ότι δεν είναι η σειρά που έβλεπα. Την σειρά για μένα θα θεωρό ότι τελείωσε στην έβδομη σεζόν. Αυτό που ανέφερε ο bran όντως που κολλάει

Τι τον ενδιαφερει - αυτον που μπορει να παρει τον ελεγχο του ισως- το μονο πλασμα που μπορει να διαλυσει εναν στρατο και ενα βασιλειο σε λιγα λεπτα ?

Σαν να ρωτας αν ενδιαφερει τους Αμερικανους ας πουμε τι γινεται μεσα στα σιλο τους με τα πυρηνικα τους .:AFADF0:

Ωχ.. πάει θα την ψωνίσει και αυτός τώρα ?? :p

Εγώ θα αρχίσω αύριο να τα λέω άνευ spoilers.. :p

Μπορεί να έχουμε εξαίρεση για την τρίτη σεζόν δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο δυνατό χαρτί από άλλο δίκτυο. Εγώ τα έλεγα ότι η σεζόν φέτος από την αρχή φαινόταν ότι κάτι πάει στραβά ειδικά στο τρίτο επεισόδιο το πήρα απόφαση ότι δεν είναι η σειρά που έβλεπα. Την σειρά για μένα θα θεωρό ότι τελείωσε στην έβδομη σεζόν. Αυτό που ανέφερε ο bran όντως που κολλάει

Καλά εγώ πλέον ότι άλλο βγάλει το HBO, prequel κτλ.. θα το βλέπω χαλαρά χωρίς πολλές σοβαρές αναλύσεις..

Περιμένω να δω το Watchmen!

...

Ούτε inside episode βγάλανε.. ούτε τίποτα..

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Ναι εκαναν γυρισματα εξτρα πριν 3 ημερες και προλαβαν και τα μονταραν .

Για το χολυγουντ μιλαμε....

Το σκυλι παντα καταληγει μαζι με τον αφεντη του χαρουμενο.

Για το σκυλί είχαν φάει κράξιμο που δεν το αποχαιρέτησε σωστά... και γι αυτό το έφτιαξαν.. (μην ξεχνάμε ότι οι ζωόφιλοι είναι σεβαστό κοινό)..

Επεισόδιο closure ... θα το χαρακτήριζα... - φυσικά αφήνει πολλά αν θέλουν να γυρίσουν παράλληλες σειρές ... πχ που πάει η Άρια... (οι περιπέτειες της Ζήνα :grinning-smiley-043)

Για το σκυλί είχαν φάει κράξιμο που δεν το αποχαιρέτησε σωστά... και γι αυτό το έφτιαξαν.. (μην ξεχνάμε ότι οι ζωόφιλοι είναι σεβαστό κοινό)..

Επεισόδιο closure ... θα το χαρακτήριζα... - φυσικά αφήνει πολλά αν θέλουν να γυρίσουν παράλληλες σειρές ... πχ που πάει η Άρια... (οι περιπέτειες της Ζήνα :grinning-smiley-043)

Καλά δεν ξέρω εάν το είχανε ή δεν το είχανε από την αρχή..
αλλά γενικά έχουν πάρα πολλά πλάνα που δεν μπήκανε στα επεισόδια..
θα μπορούσανε να φτιάξουν άμα θέλανε πιστεύω..

Βέβαια οι παραγωγοί είπαν κάποια στιγμή ότι θέλησαν να γλυτώσουν λεφτά, την 1η φορά..
καλύτερα θα ήταν να λέγανε κάτι άλλο, άμα είχαν την σκηνή..

HIS DARK MATERIALS λέτε να είναι το επομενο Hit του HBO

Πόσο δίκαιο
fb3de8bf7b58d5d0a45a8d1c3e6a6ce3.jpg

Μπουκάλι νερό

9749002eed3a126711a0d6f7531d0176.jpg

Ακριβώς αυτό

ab40c2cbc8791a4684a5b9f1b00edcfa.jpg