Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Για το σκυλί είχαν φάει κράξιμο που δεν το αποχαιρέτησε σωστά... και γι αυτό το έφτιαξαν.. (μην ξεχνάμε ότι οι ζωόφιλοι είναι σεβαστό κοινό)..

Δεν ξερω τι ποσοστο ειναι οι ζωοφιλοι και να εισαι σιγουρος αδιαφορουν και οι παραγωγοι.

Το σκυλι βασει σεναριου ειχε παει στον Βορρα με τους Αγριους και ο Τζον το συναντησε οταν πηγε εκει.

Σιγα μην το διορθωσανε επειδη επεσε γκρινια σε λιγες μερες. Εκτος αν εχουν γυρισει ολες τις εναλλακτικες και τα μονταρουν κατα τις κριτικες...

Ελατε τωρα ....μην τρελλαθουμε.....

Εγω εχω μια αλλη απορια.

Οι Ασπιλοι πηγανε τελικα στην νησο Νααθ.

Τι σκατα θα εκαναν δηλαδη αν μετα απο 6 μηνες γυριζε τουλαχιστον στο Γουιντερφελ ο Τζον Σνοου ?

Εκστρατεια για να τον ξαναστειλουν πισω ?

Πολυ εντιμοι ολοι αυτοι ρε παιδι μου.

Last edited by a moderator:
Καταπληκτικό επεισόδιο και επάξιο τέλος για μια συγκλονιστική σειρά που παρόμοιά της θα κάνουμε καιρό να δούμε, αν δούμε ποτέ.
Στο πλάνο με τη Ντενέρυς να βγαίνει απο την πύλη και τα φτερά του Ντρόγκον να ξεδιπλώνονται απο πίσω της σα να ήταν δικά της φτερά δαίμονα, μου έπεσε το σαγώνι. Απίστευτη η σκηνοθεσία της σύναξης των Unsullied/Dothraki. Στο φινάλε της η Emilia Clarke δίνει ρέστα, έχει γίνει μια πολύ καλή ηθοποιός πλέον. Ο Κιτ Χάρινγκτον όχι και τόσο. Βρήκα το τέλος όντως γλυκόπικρο, όπως μας είχε τάξει ο Μάρτιν, και ευτυχώς με το ζόρι απέφυγαν το κιτς της ανακήρυξης Δημοκρατίας, αντί αυτού το Westeros θα εκλέγει Βασιλιά όπως η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους, απο ένα εκλεκτορικό σώμα. That didn't go well...Το τελευταίο πλάνο έκλεισε όντως πολύ όμορφα την σειρά, κλείνοντας τον κύκλο που άνοιξε το πρώτο πλάνο και ακυρώνοντας τη φρίκη εκείνων των πρώτων σκηνών. Και ποιός ξέρει, ίσως και ο Τζον Σνόου να βρει μια άλλη Ύγκριτ εκεί...

Πάντως το τελος ήταν....

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

Ο όγδοος κύκλος ήταν απογοήτευση σε σχέση με τους προηγούμενους επτά!!

Ελατε τωρα ....μην τρελλαθουμε.....

Εγω εχω μια αλλη απορια.

Οι Ασπιλοι πηγανε τελικα στην νησο Νααθ.

Τι σκατα θα εκαναν δηλαδη αν μετα απο 6 μηνες γυριζε τουλαχιστον στο Γουιντερφελ ο Τζον Σνοου ?

Εκστρατεια για να τον ξαναστειλουν πισω ?

Πολυ εντιμοι ολοι αυτοι ρε παιδι μου.

Και τι περιμένεις, να κάτσουν να φιλάνε καραούλι;

Άλλωστε ο Τζον είναι πλέον στη Night's Watch. Έχει δώσει όρκο και δε μπορεί να κατέβει πολύ νότια χωρίς άδεια του Αρχηγού. To πολύ πολύ να το σκάσει και να γίνει Wildling.
Αυτό είχα υποψιαστεί απο το 4ο επεισόδιο και το είχα γράψει κι εδώ.

H 1η αγάπη του John..

.. πέθανε στα χέρια του..

H 2η αγάπη του John..

.. πέθανε και αυτή στα χέρια του..

Η 3η και τελευταία! :laugh:

H 1η αγάπη του John..

.. πέθανε στα χέρια του..

H 2η αγάπη του John..

.. πέθανε και αυτή στα χέρια του..

Η 3η και τελευταία! :laugh:

Κανεις λάθος μέγα !!!

Η δεύτερη αγάπη του jonh

πεθανε απο τα χέρια του.

Μεγάλη λέρα πάντως ο
Μπραν. Ηξερε πως θα καταλήξουν ολοι... Ηταν στρατηγός τοσο καιρό και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς.

- John προς Bran ...
Συγγνώμη που δεν ήμουν εκεί..

- Bran προς John ...

Συγγνώμη που στην έφερα και σου πήρα τον θρόνο..
(Έτσι και αλλιώς δεν τον ήθελες..)

- Sansa προς John ...

Συγγνώμη που στην έφερα και σκότωσες την γυναίκα που αγαπούσες..

Αα ρε John τι σου κάνανε, αγόρι μου..

-------------

Κανεις λάθος μέγα !!!

Η δεύτερη αγάπη του jonh

πεθανε απο τα χέρια του.

Δεν έκανα λάθος..

Πέθανε από τα χέρια του... στα χέρια του.. :p

Ένα εκπληκτικά σκηνοθετημένο επεισόδιο όσον αφορά τι φωτογραφία και κάποιες επικές σκηνές που μας χάρισε που πιστεύω θα μείνουν για πάντα στο πάνθεον της μικρής οθόνης. Ειδικά στον προτζέκτορα έδειχναν καταπληκτικές. Από την άλλη το ένοιωσα σαν να το είχαν στο Fast forward. Ειδικά από το σκηνικό με τη Ντάνι μέχρι και το ζιζάνιο υπήρχε ένα αδικαιολόγητο κενό το οποίο δικαιολογήθηκε από τα γράμματα 2 εβδομάδες;;;;;;;
Και από την άλλη βλέπαμε 5 λεπτά το ζιζάνιο να φτιάχνει τη τραπεζαρία;;;;;;;
Κατά τα άλλα σίγουρα ένα τέλος γλυκόπικρο, ενδεχομένως εγώ το περίμενα πιο πικρό να πω την αλήθεια έχοντας ως μπούσουλα το τι μας σέρβιρε ο Μάρτιν τα προηγούμενα χρόνια.
Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος και ένα 8χρονο μαγευτικό ταξίδι.

PS. Ειλικρινά καίγομαι να διαβάσω τα νέα βιβλία του Μάρτιν για να δω το δικό του τέλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σπαραχτικο το τελος αλλα Τέλειο. Δε θα υπηρχε περιπτωση να ηταν καλυτερο.

Majestueux !!!

Ενα απεραντο αριστουρημα που κρατησε 10 χρονια για πολλους μονο τρια η τεσσερα για μενα που ειχα την τυχη να το δω συγκεντρωμενο μεχρι το εκτο.

Συγκινηθηκα. Θα μου λειψει.
Ακομα και ο δρακος....

10 στα 10, και ποτε δε βαζω βαθμους. Οτι καλυτερο που αφορα την κινουμενη εικονα ειτε λεγεται σινεμα ειτε τηλεοραση.

Θα χρειαστω μερες να συνελθω και να δω κατι αλλο.

Το συμβούλιο της συμφοράς!!

Είναι σα να φώναξαν την May σε συνάντηση κορυφής της Ευρωπαικής Ένωσης..

και αυτή από την μία μεριά τους έγραψε και τους είπε ότι δεν γουστάρει να είναι μαζί τους..
ενώ από την άλλη τους φόρτωσε και τον Boris Johnson για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!! :flipout: :flipout:

Πόσο δίκαιο
fb3de8bf7b58d5d0a45a8d1c3e6a6ce3.jpg

Με την σκηνή στο τέλος.. σκέφτηκα..
ευτυχώς που δεν έχουμε άλλη σεζόν..

.. γιατί μπορεί να είχαμε νέο Night King! :p

Δεν ξέρω.. αλλά μου θύμιζαν πολύ Night King με White Walkers έτσι που πήγαιναν!

Βέβαια θα μπορούσε..

.. να επιστρέψει και η Dany! :cool:

Ποιός ξέρει που πήγε ο Drogon!

- Η εποχή της μαγείας δεν τελείωσε!!
Και εδώ οι παραγωγοί κάνανε τα δικά τους! :cool:

Ότι χειρότερο έχει παιξει ποτέ σε σειρά... Μιλάμε για αηδία κανονικά. Πρέπει να το γράψανε λίγο πριν μουν για γύρισμα δεν εξηγείται αλλιώς..
Όλα στο Τσακ μπαμ γίνανε, για ποτέ χαιρέτησε η άλλη για ποτέ βγήκε ο σακάτης από το πουθενά κανείς δεν ξέρει..
ο δράκος amber alert.. θα τον βρει λέει ο Μπραν για πιο λόγο βρε;;;;
Η Αρυα την είδε Μαγγελανος τι φάση;;;
Ο άλλος πήγε να φυλάξει σκοπιά, από ποιον;;;; Από τους λύκους;
Στο συμβούλιο ο κάθε πικραμένος είχε και άποψη..
Και κοροϊδεύετε το lost.. Lost δεν θα υπάρξει καμία σειρά ever.. 7 σεζόν εξαιρετικές και μια για τα lidl

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ότι χειρότερο έχει παιξει ποτέ σε σειρά... Μιλάμε για αηδία κανονικά. Πρέπει να το γράψανε λίγο πριν μουν για γύρισμα δεν εξηγείται αλλιώς..
Όλα στο Τσακ μπαμ γίνανε, για ποτέ χαιρέτησε η άλλη για ποτέ βγήκε ο σακάτης από το πουθενά κανείς δεν ξέρει..
ο δράκος amber alert.. θα τον βρει λέει ο Μπραν για πιο λόγο βρε;;;;
Η Αρυα την είδε Μαγγελανος τι φάση;;;
Ο άλλος πήγε να φυλάξει σκοπιά, από ποιον;;;; Από τους λύκους;
Στο συμβούλιο ο κάθε πικραμένος είχε και άποψη..
Και κοροϊδεύετε το lost.. Lost δεν θα υπάρξει καμία σειρά ever.. 7 σεζόν εξαιρετικές και μια για τα lidl

Μπουρδα ηταν το Λοστ για μενα. Τσαπατσουλιασμα με το προσχημα μυστηριου και καλα. Το ειχα αρχισει προσφατα ειδα καμμια δεκαρια επισοδεια με το ζορι και το παρατησα.
Ειναι σαν να συγκρινουμε διαμαντια με σταχτες που λενε και οι Πινκ Φλοϋντ.

Βεβαια περι γουστων...

Εντάξει ας μην ξαναρχίσουμε τις συγκρίσεις γιατί ο Mod θα στείλει τα posts στον κάλαθο..

Άρχισε και το Chat!
..για γεννητουρια πηγαιναμε, σε κηδειες καταληξαμε.. :p

Αλήθεια.. φέρανε τον καημένο τον Sam.. μόνο και μόνο για να γελάσουν μαζί του ?? :-\
Το συμβούλιο ήταν γενικά για γέλια πάντως.. θα τα πω άλλη στιγμή..

Νικος: - Αν σας λέει η μάνα σας να μην τεμπελιάζετε και τα τι θα κάνετε στη ζωή σας όλοι μέρα καφέδες,
δείξτε της τον Μπραν.
:flipout: :flipout:

...

Bran SkyNet .. :laugh:

Drogon amber alert .. :laugh:

Τελικά η σκηνή Arya με το άλογο.. ήταν για ψιλοπλάκα..

Χμμ.. λέτε τελικά να βγάλουν Spin Off με την Arya ??

Χμμμμ.. έτσι που το πήγανε..

[/I][/I]Τελικά η σκηνή Arya με το άλογο.. ήταν για ψιλοπλάκα..

Εντελώς. Πλάκα έκαναν οι παραγωγοί. Είπαν θα βάλουμε κάτι ψαγμένο να τους κάνουμε να ψάχνονται και στο επόμενο επεισόδιο γιόκ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πρέπει να είναι περήφανη η άλλη που έχει έναν άνδρα σαν τον Σαμ... Αυτός που έπρεπε να είχε ψωφισει τόσα επεισόδια πριν είναι εκεί να πει την σαχλαμάρα του..
Το συμβούλιο διακυβέρνησης που μιλούσαν για μπουρδελα όλη την ώρα ήταν το απόλυτο τρολαρισμα της σειράς..