Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας!

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Για να σε προβληματίσω λίγο ακόμη να σου πω πως με αυτά τα χρήματα (ή μάλλον θα σου περισσέψουν και ρέστα) πας χαλαρά 8-9 μέρες Μπαλί, Λομπόκ, Κο Σαμούι, κλπ, κλπ. σε πεντάστερα ξενοδοχεία, με νοικιασμένο προσωπικό βαν με οδηγό, κλπ, κλπ. ... απλά είναι μεγάλο ταξίδι ...

Μία άλλη καλή λύση είναι 4 ημέρες Νέα Υόρκη σετάκι με 4 ημέρες Ορλάντο για Ντίσνεϋλαντ, Universal, SeaWorld ... αν ασχοληθείς από τώρα που θα πετύχεις φθηνά εισιτήρια, τα χρήματα φθάνουν χαλαρά ...

Βασικά λύσεις και προορισμοί υπάρχουν άπειρες/οι ... το θέμα είναι να κατασταλλάξει η σύζυξ αν θέλει να δει τον κλαψιάρη ...

με 2000 ...???

Θα φύγεις από την Αθήνα να πας σε μεγάλη Αθήνα ? Αν δεν έχεις ξαναπάει σε εξωτικό μέρος δεν μπορείς να καταλάβεις την ομορφιά! Συμφωνώ με Μαυρίκιο....

Εσυ σκαφατος άνθρωπος και λες για ομορφιά στο "εξωτικό" ; ;-)

Για τα δικα μου γούστα δεν εχω βρει μέρη σαν της Ελλαδαρας μας.

(Μπαχάμες, Τζαμάικα, Μαυρικιο, Κουρασαο, Μπαρμπειντος κάποια απο αυτα)

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

λοιπον το κακο ειναι οτι θελει να δει τον κλαψιαρη..... αλλα μαλλον θα την καταφερω και τελικα θα παμε εκει που θελω.... βεβαια το αμπου νταμπυ το ξεχναω... οποτε με κοβω σε κανενα νησακι εξωτικο με την θαλασσα στα ποδια μου.... ... εκτος απο καναριους νησους.... εχουμε κατι αλλο που να ειναι και ο καιρος καλος?

Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

με 2000 ...???

.... για το πρώτο σκέλος της πρότασης μου, οι 8-9 ημέρες δεν ξεπερνούν τα 800 ευρώ ανά άτομο με πλήρη διατροφή...
Για την Αμερική, όλη η υπόθεση είναι να εκμεταλλευθείς την άνεση χρόνου και να βρεις φθηνά εισητήρια, της τάξεως των 400-450 ευρώ ανά άτομο ... τα ξενοδοχεία και η εστίαση, όπως και τυχόν ψώνια είναι σε πολύ χαμηλές τιμές ... έχω κάνει προσωπικά τα αντίστοιχα ταξίδια 3 φορές ...

Re: Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

λοιπον το κακο ειναι οτι θελει να δει τον κλαψιαρη.....

πως ακριβώς γίνεται αυτό ; διοργανώνονται τουρς στο σπίτι του και αυτός καλωσορίζει τους τουρίστες με μία ρομπ ντε σαμπρ ;;;

Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Εσυ σκαφατος άνθρωπος και λες για ομορφιά στο "εξωτικό" ; ;-)

Για τα δικα μου γούστα δεν εχω βρει μέρη σαν της Ελλαδαρας μας.

(Μπαχάμες, Τζαμάικα, Μαυρικιο, Κουρασαο, Μπαρμπειντος κάποια απο αυτα)

Σωστός.... του λέμε όμως για ταξίδι που δύσκολα θα ξανακάνει. Οπουδήποτε στην Ελλάδα μπορεί να πάει όποτε θέλει.

Συμφωνώ για ταξίδι που δεν το ξανακανεις εύκολα, αλλα εμένα προσωπικά ένας "εξωτικος" προορισμός που κυρίως αυτο που προσφέρει είναι η θάλασσα, δεν με έλκει καθόλου όταν έχουμε στα πόδια μας τόσο υπέροχες θάλασσες...

Αν δεν μιλάμε για διακοπές με βάση θάλασσα / μπάνιο, ναι υπάρχουν απίθανα μέρη που μπορει να παει κάποιος και να του μείνουν αξέχαστα, ουχι τύπου μαυρικιος, Μπαλί κλπ...

Συμφωνώ για ταξίδι που δεν το ξανακανεις εύκολα, αλλα εμένα προσωπικά ένας "εξωτικος" προορισμός που κυρίως αυτο που προσφέρει είναι η θάλασσα, δεν με έλκει καθόλου όταν έχουμε στα πόδια μας τόσο υπέροχες θάλασσες...

Αν δεν μιλάμε για διακοπές με βάση θάλασσα / μπάνιο, ναι υπάρχουν απίθανα μέρη που μπορει να παει κάποιος και να του μείνουν αξέχαστα, ουχι τύπου μαυρικιος, Μπαλί κλπ...

Έπεσε ο αέρας στον Προκόπη ή σας πήρε και σας?

Έπεσε επιτέλους. Μια χαρα.

Εχθές ήττα όμως.
Ξεκινήσαμε για ψιλή άμμο, κάναμε να φτάσουμε πάνω απο μια ώρα, ήταν χάλια (τρελλος αέρας), και γυρίσαμε όπως πήγαμε...

Βαφλα όμως κανονικά το βράδυ :-D

Σορυ για το οφτοπικ...

λοιπον μετα απο αναζητηση πληροφοριων και επιτελους μετα απο συγκαταθεση γυναικας αποφασισαμε να παμε ντουμπαι.... πιστευω οτι θα αξιζει ασε που ειναι διπλα στο αμπου νταμπι.... που εχει και το θεματικο παρκο της φερραρι..... yesssssss χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχει παει καποιος απο εδω ντουμπαι ?? για δωστε καμμια πληροφορια......
ευχαριστω πολυ παντως για οσες πληροφοριες και ιδεες μου δωσατε....

Μπράβο μπράβο...... εύχομαι να περάσετε υπέροχα. Πρέπει να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα αξεσουάρ, φωτογραφική, βιντεοκάμερα..... :2thumb22sup:

λοιπον μετα απο αναζητηση πληροφοριων και επιτελους μετα απο συγκαταθεση γυναικας αποφασισαμε να παμε ντουμπαι.... πιστευω οτι θα αξιζει ασε που ειναι διπλα στο αμπου νταμπι.... που εχει και το θεματικο παρκο της φερραρι..... yesssssss χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχει παει καποιος απο εδω ντουμπαι ?? για δωστε καμμια πληροφορια......
ευχαριστω πολυ παντως για οσες πληροφοριες και ιδεες μου δωσατε....

Χμμμμ εγω θα ελεγα να το συνδυασεις και με κατι αλλο πχ μαλδιβες.
Δεν ειναι τοσο "ρομαντικος" προορισμος το Ντουμπαι.
Απο το ενα εμπορικο κεντρο θα βγαίνεις και στο αλλο θα μπαινεις. Αλλωστε δεν θα μπορεσεις να κυκλοφορεις και πολυ εξω με τετοια ζεστη-υγρασια.
Επίσης λεφτα μπολικα να εχεις για να χαλασεις. Αλλιως δεν αξιζει.

Εκτος απο shopping (οχι και τοσο φτηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα εδω και 4-5 χρονια), τι αλλο μπορει να κανει καποιος στο Ντουμπαι ?

Δεν θελω να σας την "σπασω", ουτε να δημιουργησω την αφορμη να πει η νυφη "αμαν με αυτους στο avclub", αλλα προσωπικως θα πηγαινα με την γυναικα μου στο ντουμπαι, μονο αν δεν μπορουσα να παω καπου αλλου, και αν φυσικα με πληρωναν...

Ωχ... τώρα μην του λέτε τέτοια.... άντε να πείσει την νύφη να μην πάνε εκεί....:slapface:

Εκτος απο shopping (οχι και τοσο φτηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα εδω και 4-5 χρονια), τι αλλο μπορει να κανει καποιος στο Ντουμπαι ?

Δεν θελω να σας την "σπασω", ουτε να δημιουργησω την αφορμη να πει η νυφη "αμαν με αυτους στο avclub", αλλα προσωπικως θα πηγαινα με την γυναικα μου στο ντουμπαι, μονο αν δεν μπορουσα να παω καπου αλλου, και αν φυσικα με πληρωναν...

Μόνο αξιοθέατα από πλευράς τεχνολογίας (ξενοδοχείο σαν πανί, τεχνητά νησιά, κτλ...) Και να κάνεις μπάνιο. Στο Ντουμπάι πας για την απόλαυση της πολυτέλειας. Για να δεις όμως μόνο και μόνο το "πανί" από μέσα ας πούμε, έχει είσοδο 50 ευρώ.
Όπως είπαν τα παιδιά. Ντουμπάι ενδιάμεση πτήση για κάπου αλλού (Μαλδίβες, Μαυρίκιο...) και απλά μείνε και εκεί μια μέρα στο πήγαινε και μία στο έλα.

Αν πας Μαλδίβες θα είσαι σε ένα νησάκι σαν και αυτό

mal_1.jpg

όπου θα είναι όλο κάπως έτσι

mal_2.jpg

και θα είσαι όλη μέρα αραχτός σε μια παραλία σαν και αυτή

mal_3.jpg

Να προσέχεις όμως να μην κάνεις αργά μπάνιο γιατί το βράδυ έρχονται αυτοί......

mal_4.jpg

Φιλε μου και γω περσυ τετοια εποχη παντρευτηκα!!!!

Εμεις ψαχναμε κατι ηρεμο, χαλαρωτικο και διαφορετικο.....

Και αποφασησαμε οξω απο δω..... κατι διαφορετικο... για τι περα τα ψεματα το Γαμηλιο ταξιδι υποτιθεται οτι γινεται μια φορα (αν ειστε καλα παιδακια)

Και αποφασησαμε Ταιλανδη, Πουκετ.....(πριν ξενερωσεις ακου...)

Vijjit Resort 5αστερων με prive πισινα και εννοειτε και τερααααστια πισινα για το κοινο.....
Αν θες ησυχια, ξεκουραση, χαλαρωση ειναι οτι καλητερο.....
Και ολα αυτα 2500e...αξιζει με το παραπανω, αν θες βαβουρα και τετοια αστο!!!!!
Vijjit Resort που λες....ξαχτο

Στο πουκετ, μπανιο στην θαλασσα κανουν ?