Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας!

Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Στο Πούκετ δεν πας ταξίδι του μέλιτος!

Υπάρχουν άλλα νησιά στην Ταυλάνδη γι' αυτό το σκοπό.

Δε συμφωνω...εμεισ περασαμε καταπληκτικα.... με 20ευρο το ζευγαρι τρωγμε souper
Στο Πούκετ δεν πας ταξίδι του μέλιτος!

Υπάρχουν άλλα νησιά στην Ταυλάνδη γι' αυτό το σκοπό.

...το Πουκέτ έχει κυριολεκτικά εκπληκτικές παραλίες ...

Με ή χωρις παλιρροια ?
Ποια εποχη ?

-bye-

...άνευ ... εγώ είχα κάποια στιγμή πάει αρχές Φεβρουαρίου, την προ τσουνάμι εποχή ....

Δεν εχω παει, δυο φιλοι που πηγαν γαμηλιο ταξιδι εκει μου ειπαν οτι το ξενοδοχειο ηταν πανω στην θαλασσα.
Απλως η θαλασσα εφευγε το πρωι και γυριζε το βραδυ :flipout: ...

Προφανως παιζει ρολο και η περιοδος και το μερος

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

ουφ... αυτο που μου αρεσει στην παρεα μας ειναι οι πολλες προτασεις.... ευτυχως που δεν τα διαβαζω μαζι με την γυναικα.... αλλιως με εβλεπα για παντοφλα μονιμα στο κεφαλι μου.... χαχαχαχαχαχα

πλακα πλακα πολλες προτασεις ... ολες αξιολογες... ελπιζω να μπορεσω να διαλεξω γιατι η αληθεια ειναι οτι το ταξιδι θελω να ειναι οπως πρεπει... μιας και ειναι για μια φορα....

με ενημερωσανε οτι για μαλδιβες τετοια εποχη δεν ειναι η καταλληλη... υπαρχουν μουσωνες και τα σχετικα....
δεν ξερω τωρα..... παντα με γοητευε ολο αυτο το σκηνικο στο ντουμπαι και ειναι κατι που θελω να το ζησω ... ελπιζω να τα καταφερω στο τελος να επιλεξω μαζι σας κατι καλο για να παρουσιασω στην γυναικα μου....

ειναι γαμωτο που δεν ξερω .... δεν μπορω να πω οτι παω εκει και τελειωσε...
φυσικα και θελω καμερα και φωτογραφικη... το δευτερο το εχω.. αλλα με φακο κιτ... το πρωτο χλωμο το βλεπω να το παρω οπως θελω... 800-900 η καμερα... (θελω και hd τρομαρα μου)...

Re: Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

ουφ... αυτο που μου αρεσει στην παρεα μας ειναι οι πολλες προτασεις.... ευτυχως που δεν τα διαβαζω μαζι με την γυναικα.... αλλιως με εβλεπα για παντοφλα μονιμα στο κεφαλι μου.... χαχαχαχαχαχα

πλακα πλακα πολλες προτασεις ... ολες αξιολογες... ελπιζω να μπορεσω να διαλεξω γιατι η αληθεια ειναι οτι το ταξιδι θελω να ειναι οπως πρεπει... μιας και ειναι για μια φορα....

με ενημερωσανε οτι για μαλδιβες τετοια εποχη δεν ειναι η καταλληλη... υπαρχουν μουσωνες και τα σχετικα....
δεν ξερω τωρα..... παντα με γοητευε ολο αυτο το σκηνικο στο ντουμπαι και ειναι κατι που θελω να το ζησω ... ελπιζω να τα καταφερω στο τελος να επιλεξω μαζι σας κατι καλο για να παρουσιασω στην γυναικα μου....

ειναι γαμωτο που δεν ξερω .... δεν μπορω να πω οτι παω εκει και τελειωσε...
φυσικα και θελω καμερα και φωτογραφικη... το δευτερο το εχω.. αλλα με φακο κιτ... το πρωτο χλωμο το βλεπω να το παρω οπως θελω... 800-900 η καμερα... (θελω και hd τρομαρα μου)...

Επειδη δεν θα πας με κανενανα απο εμας αλλα με την γυναικα σου, καθιστε να αποφασισετε οι δυο σας, και μην δινεται και τοση βαση σε οτι σας λεμε εμεις εδω. Τα γουστα ειναι τελειως υποκειμενικα.
Το κατω κατω, ΟΠΟΥ και να παει κανεις, το ποιο σημαντικο ειναι η παρεα :grinning-smiley-043

Μην κανεις καμια κουτουκελα και πας να δωσεις 8-9 κατοσταρικα για βιντεοκαμερα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Επειδη δεν θα πας με κανενανα απο εμας αλλα με την γυναικα σου, καθιστε να αποφασισετε οι δυο σας, και μην δινεται και τοση βαση σε οτι σας λεμε εμεις εδω. Τα γουστα ειναι τελειως υποκειμενικα.
Το κατω κατω, ΟΠΟΥ και να παει κανεις, το ποιο σημαντικο ειναι η παρεα :grinning-smiley-043

Μην κανεις καμια κουτουκελα και πας να δωσεις 8-9 κατοσταρικα για βιντεοκαμερα....

γιατι να μην κανω κατι τετοιο? θα ειναι χαζο? αν θελεις εξηγησε μου... λιγο οφφ τοπικ βεβαια αλλα δικο μου .... χαχαχα

στο τι θα αποφασισουμε εχεις δικιο απλα καλο ειναι να εχεις λαβει αποψεις ανθρωπων που εκτιμας... εστω και αν δεν ξερεις προσωπικα...

Παιρνεις με 7-8 κατοσταρικα dslr που τραβαει σε hd, και ετσι με μια "συσκευη" (με οτι αυτο συνεπαγεται, μπαταριες, φορτιστες, βαρος/ογκος δλδ) τραβας και φωτος και βιντεο

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Παιρνεις με 7-8 κατοσταρικα dslr που τραβαει σε hd, και ετσι με μια "συσκευη" (με οτι αυτο συνεπαγεται, μπαταριες, φορτιστες, βαρος/ογκος δλδ) τραβας και φωτος και βιντεο

ναι αλλα εχω ηδη την 500d με φανταζεσαι με δυο slr? οργιο σκετο θα ειμαι....

πασο τοτενες
Δεν χρειαζεσαι βιντεοκαμερα. Μια χαρα δεν τραβαει και η 500d ?

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

πασο τοτενες
Δεν χρειαζεσαι βιντεοκαμερα. Μια χαρα δεν τραβαει και η 500d ?

τραβαει αλλα δεν ειναι για πολυ... επισης δεν εχει ζουμ γιατι αν δεν εχεις φακο δεν κανεις δουλεια και για να ζουμαρει θελει να πατας και κατι κουμπακια για να νεταρει αν το λεω σωστα... ειναι γενικα αβολη για βιντεοκαμερα.... τουλαχιστον για μενα...

τωρα το ταξιδι θα το κανω αλλα το μερος δεν ξερω... μαλλον για εκει αλλα καθε σκεψη - βοηθεια δεκτη...

Εγω την γυναικα δεν ειχα καταφερει να την πεισω για εξωτερικο και καταληξαμε Σαντορινη μπορει να μην βλεπεις παραλιες καραιβικης αλλα σουιτα με πριβε πισινα πανω στην καλντερα ειναι ολα τα λεφτα.

Επισης, Ελλαδα πηγαμε και εμεις (οχι Σαντορινη)

εμείς, όλη τη βδομάδα μετά το γάμο, κλεισμένοι σπίτι.
έφαγε η μύγα σίδερο

:award:

Re: Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Kαι εμείς Ελλάδα. Καισαριανή. Πολύ ωραία.

σιγά τα αυγά.Πολύ μας το παίζεται εσείς η Καισαριανιώτες....:ernaehrung004:
Τα καλύτερα ουζερί και το περισσότερο φαν το έχει η Γούβα στο κάτω Παγκραάτι....:award:

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

ω ρε μαγκα μου τι φορουμ ειναι αυτο?? λοιπον παρακαλω μαζεψτε τα αυτια σας.... (???????) και να βοηθησετε λιγο το φιλαρακι σας....