Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας!

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Φίλε Τζανέτο πάρε βιταμίνες και όπου και να πας θα περάσεις σούπερ. Να κοιτάξεις πέρα από τα ρομαντικά εξωτερικά, να έχει και ωραία εσωτερικά το place.
Εκτός και αν γνωρίζεις τη σύζυγο πολλά χρόνια ,οπότε όπου και να πάτε το ίδιο θα είναι.
Θα σου πρότεινα Φολέγανδρο αλλά θα με κράξουν οι άλλοι.
Να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

εγώ πάλι επιμένω μακρία απο την ψαροκώσταινα την Ελλάδα.
Πήγαινε Ευρώπη ή Ινδικό Ωκεανό.
Παρίσι, Ρώμη, Βενετία-Φλωρεντία.

Κατα την γνωμη μου, δεν ειναι σωστο αυτο που λες.

Η Ελλαδα εχει υπεροχα μερη, εξαρταται τι θελει κανεις

Ημουν την περασμενη βδομαδα στην Ναξο, εμενα με 25 ευρω την βραδια. Φετος μαλιστα παιζει και πολυ παζαρι στις τιμες

η Ελλάδα μια χαρά είναι, οι κάτοικοι της είναι το πρόβλημα.

Φίλε Τζανέτο πάρε βιταμίνες και όπου και να πας θα περάσεις σούπερ. Να κοιτάξεις πέρα από τα ρομαντικά εξωτερικά, να έχει και ωραία εσωτερικά το place.
Εκτός και αν γνωρίζεις τη σύζυγο πολλά χρόνια ,οπότε όπου και να πάτε το ίδιο θα είναι.
Θα σου πρότεινα Φολέγανδρο αλλά θα με κράξουν οι άλλοι.
Να ζήσετε ευτυχισμένοι.

δημητρη μου σε ευχαριστω πολυ ... με την γυναικα ειμαστε 6 χρονια μαζι.... οποτε δεν ειναι το θεμα μας να παμε καπου ιδιαιτερα....
θα ειναι το ιδιο...

ειναι παντως θεμα να επιλεξεις εναν προορισμο... που να ειναι αυτος ο καταλληλος ....

Ισως κρινεις απο τον εαυτο σου, ισως και απο τον κυκλο σου.

Καλο θα ηταν να ανακαλεσεις ή να τροποποιησεις το παραπανω σου ποστ, ειναι ασχημο πραγμα το τσουβαλιασμα....

Σορυ Τζανετο

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Ισως κρινεις απο τον εαυτο σου, ισως και απο τον κυκλο σου.

Καλο θα ηταν να ανακαλεσεις ή να τροποποιησεις το παραπανω σου ποστ, ειναι ασχημο πραγμα το τσουβαλιασμα....

Σορυ Τζανετο

ντινο επειδη με μπερδεψες... εγω πρεπει να ανακαλεσω? επειδη ειπα για τα αυτια σας.. μεσα στα πλαισια της πλακας... εαν ενοχλησε συγνωμη...
η το λες για το παλικαρι που ειπε για την ελλαδα... ρωταω γιατι ειναι μεσημερι.. εχει μια νταγλα εξω και κοντευει να με παρει ο υπνος στο μαγαζι....

Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

ντινο επειδη με μπερδεψες... εγω πρεπει να ανακαλεσω? επειδη ειπα για τα αυτια σας.. μεσα στα πλαισια της πλακας... εαν ενοχλησε συγνωμη...
η το λες για το παλικαρι που ειπε για την ελλαδα... ρωταω γιατι ειναι μεσημερι.. εχει μια νταγλα εξω και κοντευει να με παρει ο υπνος στο μαγαζι....

όχι βρε....Αφου έχει κάνει quote.....χιχι!!!!

Το sorry πάει στο offtopic του πράγματος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

όχι βρε....Αφου έχει κάνει quote.....χιχι!!!!

Το sorry πάει στο offtopic του πράγματος....

ενταξει τοτε..... νομιζα οτι ειπα λαλακια....

λοιπον για να επανελθουμε λιγο... ντουμπαι κυριοι.... (λογικα) χαχαχαχαχα
ποσα χρηματα μαζι μας λετε να χρειαστουμε? να ξερω τι εχω να παθω... ευτυχως η γυναικα δεν ειναι του πολυ αδειαζω πορτοφολι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

ενταξει τοτε..... νομιζα οτι ειπα λαλακια....

λοιπον για να επανελθουμε λιγο... ντουμπαι κυριοι.... (λογικα) χαχαχαχαχα
ποσα χρηματα μαζι μας λετε να χρειαστουμε? να ξερω τι εχω να παθω... ευτυχως η γυναικα δεν ειναι του πολυ αδειαζω πορτοφολι...

Ντουμπάι????? Τρελάθηκες???

Χάλια.... Υγρασία κόντα στο 88% και θερμοκρασίες κοντά στο 45-50...... Δεν κυκλοφορεί άνθρωπος έξω, παρα μόνο στα Mall.....

Ούτε με σφαίρες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις

αντε παλι.... το βλεπω εγω να με παιρνει με τις ντοματες στο τελος.... και που να παω....??? τα νευρα μου..... αχχχχχ τι μου κανετε παλι...

φυσικά και δεν ανακαλώ.
Οταν ο Ελληναράς χρεώνει για μια τρώγλη 150-200 ευρώ. Όταν Ελληναράς δεν έχει ιδεά απο service, απο παροχές απο απο απο.
Ελληναρά οι εποχές "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου" περάσαν προ πολλού. Η θα παρέχεις ποιοτικές υπηρεσίες η θα πάω όπου μου της δίνουν.

Για να μήν αρχίσω για παραλίες-ξαπλώστρες-ομπρέλες, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κτλ κτλ κτλ.

φυσικά και δεν ανακαλώ.
Οταν ο Ελληναράς χρεώνει για μια τρώγλη 150-200 ευρώ. Όταν Ελληναράς δεν έχει ιδεά απο service, απο παροχές απο απο απο.
Ελληναρά οι εποχές "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου" περάσαν προ πολλού. Η θα παρέχεις ποιοτικές υπηρεσίες η θα πάω όπου μου της δίνουν.

Ξέρεις τι σημαίνει "τσουβάλιασμα"....???

Επίσης αυτό που κάνετε δεν είναι ευγενικό ως προς τον Τζανέτο.....

Τζανετο, μην πελαγωνεις

Τα πραγματα ειναι (σχετικα) απλα.

Τι θελετε ? Αραλικι και ξεκουραση, ή να δειτε "αλλα" μερη ?

Αν θελετε αραλικι και ξεκουραση, και δεν θελετε να πατε καπου στην Ελλαδα, πηγαίνετε σε καποιο νησι εξωτικο που λενε (μπαλι, πουκετ, μαυρικιο Σευχελλες κλπ), και τελειωσε η υποθεση.

Για το ντουμπαι, και μονο ο καιρος (ζεστη - υγρασια) ειναι λογος να το ξανασκεφτεις. Φαντασου οτι οπως ειναι σημερα η Αθηνα, θα ειναι η πιο δροσερη μερα εκει (αν τυχει καμια)

Θελετε κατι το "περιηγητικο", κατι που δεν ειναι και πολυ ευκολο να το κανεις οποτε θελεις ?

Εδω υπαρχει μια παρα πολυ καλη ιδεα. Θα κανατε κατι τετοιο ?

φυσικά και δεν ανακαλώ.

Για να μήν αρχίσω για παραλίες-ξαπλώστρες-ομπρέλες, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κτλ κτλ κτλ.

Θα σεβαστω το νημα του Τζανετου, και θα ακολουθησω την εμεση συμβουλη του Αιμιλιου.

Καποια στιγμη θα καθαρισει καποιος το παρον

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσ

αντε παλι.... το βλεπω εγω να με παιρνει με τις ντοματες στο τελος.... και που να παω....??? τα νευρα μου..... αχχχχχ τι μου κανετε παλι...

Αν θέλεις διακοπές σε μεγαλούπολη, σου συστήνω ανεπιφύλακατα Σιγκαπούρη ! Έχει και το νησάκι Sentosa για τα μπάνια σας (αν δε θέλεις τις πισίνες των ξενοδοχείων) στο οποίο μπορείς να επιλέξεις να πας με τηλεφερικ ή οδικώς (έχουν γέφυρα).

Για εμπορικά κέντρα και ποιότητα πόλης δε λέω τίποτα ...

Ψάξε ξενοδοχείο στο Raffles City (προτείνω το Swissotel), ή στην Orchard street.

Δε θα βρεις "πακέτο" μόνο για Σιγκαπούρη, αλλά μπορείς άνετα να δημιουργήσεις το δικό σου online.

Βασικά αν θέλετε απλώς να αράξετε και να κάνετε ελάχιστα πράγματα εκτός ξενοδοχείου, πιστεύω η Ελλάδα έχει πολλά όμορφα μέρη με αντίστοιχα καλά ξενοδοχεία.
Αν θέλετε να κάνετε και λίγο τουρισμό προτείνω:
1. Ιορδανία...Η ζέστη θα έχει καταλαγιάσει λίγο, θα πάτε στην Πέτρα που είναι αξιοθέατο από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, θα πάτε στην νεκρή θάλασσα για μπάνιο (ωραία εμπειρία), θα δείτε και κάποια από τις αρχαιοελληνικές πόλεις στο βόρειο κομμάτι (Δεκάπολις) με έδρα το Αμμάν που δεν έχει να προσφέρει πολλά.
2. Κανάρια...Έχουν φτιάξει όμορφες υποδομές για να περάσετε 1 εβδομάδα εντός και εκτός ξενοδοχείου. Η Τενερίφη αν την γυρίσεις έχει ενδιαφέροντα σημεία όπως να ανέβεις στα σχεδόν 4000 μέτρα. Το Λανθερότε από την άλλη έχει πανέμορφες παραλίες.
3. Αν έχετε όρεξη για περιπέτεια και περιήγηση μιας και είστε 6 χρόνια μαζί, πάρτε το αυτοκίνητο, βγείτε Βενετία (1-2 ημέρες εκεί) και μετά βουρ Γερμανία να κάνετε την ρομαντική διαδρομή που είναι γεμάτη μεσαιωνικές πόλεις και κάστρα, από το Füssen στο νότο μέχρι το Würtzburg σχεδόν στη μέση της Γερμανίας. Βάζω τη φωτογραφία από ένα κάστρο για να πάρετε μια ιδέα.
page_detail_zoom_1178.jpg

Οχι Ιορδανια και γενικως τις περι της Συριας χωρες ......Πολυ ομορφη αλλα για οταν ηρεμησουν τα πραγματα.

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Αυτό θυμίζει το γνωστο ρητό του Επιμενίδη ''Πάς Κρής Ψεύτης''...Υπ´όψιν και ο Επιμενίδης ηταν Κρητικός οποτε προκύπτει λογικο παράδοξο.