DIPIE
AVClub Fanatic
- 13 July 2007
- 17,261
Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..
Για τον γάμο το έχεις ξεκαθαρίσει ;:FSGSFGS4::BDGBGDB55:
περα απο τις προτασεις που μπορω να πω οτι εχετε πεσει μεσα σε ολα αυτα που εχουν περασει απο το μυαλο μου...
θελω να σας πω οτι με κανετε και νιωθω πολυ ομορφα μονο και μονο που προσπαθειτε να με βοηθησετε...
ειληκρινα το πιστευα οτι θα βρω απαντησεις με το ανοιγμα αυτου του θεματος αλλα τελικα μπερδεψα τα μπουτια μου.... :bigcry:
περσι τον σεπτεμβρη που ηταν να γινει ο γαμος ειχα κλεισει βιεννη.. και μαλιστα ειχα βρει και ωραιο ξενοδοχειο "hotel de france" χαχαχαχα
τωρα δεν ξερω γιατι αλλαξα γνωμη και θελω να παω προς αραβια μερια... απο την μια θελω ευρωπη... πολιτισμο μνημεια .. και απο την αλλη θελω να λιωσω σε μια παραλια η σε μια πισινα...
η αληθεια ειναι οτι ακομα και μεσα μου δεν εχω ξεκαθαρισει το που θελω να παω... ειναι λιγο περιεργο συναισθημα που για καποιον αλλο μπορει να ηταν απλη υποθεση...
να ξερεις οτι πρεπει να πας καπου οπου στην επιστροφη να πεις αξιζε το μερος... και περασα τελεια..
βοηθατε οπως μπορειτε σωστε με... χαχαχαχαχαχαχαχα πριν κανω κανα λαθος και κλεισω πουθενα που θα μετανιωσω..
οσο αφορα εξωτικο προορισμο ακομα δεν ξερω αν η πρωτη βδομαδα του οκτωμβρη θα ειναι η ιδανικη απο πλευρα καιρικων συνθηκων... αυτο ειναι που με νοιαζει πιο πολυ σε μερος με παραλια μπροστα απο το ξενοδοχειο...
Για τον γάμο το έχεις ξεκαθαρίσει ;:FSGSFGS4::BDGBGDB55:
Last edited: