Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας!

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

περα απο τις προτασεις που μπορω να πω οτι εχετε πεσει μεσα σε ολα αυτα που εχουν περασει απο το μυαλο μου...
θελω να σας πω οτι με κανετε και νιωθω πολυ ομορφα μονο και μονο που προσπαθειτε να με βοηθησετε...
ειληκρινα το πιστευα οτι θα βρω απαντησεις με το ανοιγμα αυτου του θεματος αλλα τελικα μπερδεψα τα μπουτια μου.... :bigcry:

περσι τον σεπτεμβρη που ηταν να γινει ο γαμος ειχα κλεισει βιεννη.. και μαλιστα ειχα βρει και ωραιο ξενοδοχειο "hotel de france" χαχαχαχα

τωρα δεν ξερω γιατι αλλαξα γνωμη και θελω να παω προς αραβια μερια... απο την μια θελω ευρωπη... πολιτισμο μνημεια .. και απο την αλλη θελω να λιωσω σε μια παραλια η σε μια πισινα...

η αληθεια ειναι οτι ακομα και μεσα μου δεν εχω ξεκαθαρισει το που θελω να παω... ειναι λιγο περιεργο συναισθημα που για καποιον αλλο μπορει να ηταν απλη υποθεση...
να ξερεις οτι πρεπει να πας καπου οπου στην επιστροφη να πεις αξιζε το μερος... και περασα τελεια..

βοηθατε οπως μπορειτε σωστε με... χαχαχαχαχαχαχαχα πριν κανω κανα λαθος και κλεισω πουθενα που θα μετανιωσω..

οσο αφορα εξωτικο προορισμο ακομα δεν ξερω αν η πρωτη βδομαδα του οκτωμβρη θα ειναι η ιδανικη απο πλευρα καιρικων συνθηκων... αυτο ειναι που με νοιαζει πιο πολυ σε μερος με παραλια μπροστα απο το ξενοδοχειο...

Για τον γάμο το έχεις ξεκαθαρίσει ;:FSGSFGS4::BDGBGDB55:

Last edited:

Αστειεύομαι βέβαια.

Με το καλό...

Αστειεύομαι βέβαια.

Με το καλό...

εννοειται οτι καταλαβα το αστειο... δεν παρεξηγω ετσι και αλλιως τσιριε....
το κεφαλι μου παντως παει να σκασει για να παρω μια αποφαση της προκοπης....

οσο αφορα εξωτικο προορισμο ακομα δεν ξερω αν η πρωτη βδομαδα του οκτωμβρη θα ειναι η ιδανικη απο πλευρα καιρικων συνθηκων... αυτο ειναι που με νοιαζει πιο πολυ σε μερος με παραλια μπροστα απο το ξενοδοχειο...

Μην κολλας τοσο πολυ με τις καιρικες συνθηκες.
Εχω παει μηνα Σεπτεμβρη Κουβα και μηνα Οκτωβρη Ντουμπαί-Μαλδιβες.
Απο 10 μερες αντιστοιχα στο καθε μερος. 2 φορες το πολυ σε καθε προορισμο να συναντησα βροχη.
Και οταν λεμε βροχη δεν εννοουμε ολη την μερα. Σε αυτα τα μερη βρεχη κανενα 20 λεπτο οση βροχη δεν μπορεις να φανταστεις και μετα παλι ηλιος.
Αλλα μιλαμε για πολυ βροχη που δεν μπορεις να περασεις ουτε τον δρομο απεναντι.
περιμενεις λιγο σε καποιο υπόστεγο και αυτο ηταν, μετα συνεχιζεις σαν να μην εγινε τιποτα

Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Πάντως, για να μην στα δίνουμε όλα έτοιμα, επικεντρώσου σε 2-3 προορισμούς και μετά μπες σε ένα σάιτ τύπου lonely planet, όπου θα βρεις αναλυτικότατες πληροφορίες για το κλίμα κάθε περιοχής τον Οκτώβριο, εμπειρίες άλλων ταξιδιωτών για την ίδια εποχή, κλπ... οπότε θα ξέρεις τι σε περιμένει, τουλάχιστον από καιρό ...

Η γυναίκα τι γνώμη έχει για όλα αυτά ?

Ειδικά αν είσαι τύπος της δράσης όπως εσύ......

:aetsch:

Σέβομαι το νήμα του ανθρώπου βρε, αλλιώς θα σου ´λεγα!:violent-smiley-008:

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Πάντως, για να μην στα δίνουμε όλα έτοιμα, επικεντρώσου σε 2-3 προορισμούς και μετά μπες σε ένα σάιτ τύπου lonely planet, όπου θα βρεις αναλυτικότατες πληροφορίες για το κλίμα κάθε περιοχής τον Οκτώβριο, εμπειρίες άλλων ταξιδιωτών για την ίδια εποχή, κλπ... οπότε θα ξέρεις τι σε περιμένει, τουλάχιστον από καιρό ...

δικιο εχεις ... αυτο θα μπω να κανω...
ευχαριστω

Η γυναίκα τι γνώμη έχει για όλα αυτά ?
η γυναικα ειναι λιγο συγκρατημενη .. μου λεει να μην ανοιχτουμε πολυ... να μην κανουμε εξοδα γιατι ειναι δυσκολοι καιροι.... καλα τα λεει... θα μου πειτε...

Σέβομαι το νήμα του ανθρώπου βρε, αλλιώς θα σου ´λεγα!:violent-smiley-008:
κυριε μου σας δινω το ελευθερο .. μπορειτε να του κανετε οτι θελετε... το αξιζει.....

Κατάφερες και βρήκες συγκρατημένη γυναίκα στα έξοδα ?? Είσαι πολύ τυχερός !!

μπα, για να είναι συγκρατημένη στα έξοδα ταξιδίου, κάποιες άλλες αγορές έχει βάλει στο μάτι ...

Κατάφερες και βρήκες συγκρατημένη γυναίκα στα έξοδα ?? Είσαι πολύ τυχερός !!
ναι λογικα.... εννοω οτι δεν απαιτει να παμε καπου συγκεκριμενα... πχ σε ενα νησακι που θα κοστισει πανω απο 1000 ευρωπουλα...
θελει απλα να παμε ενα γαμηλιο ταξιδι... ισως εγω θελω καπου καλα τελικα....

μπα, για να είναι συγκρατημένη στα έξοδα ταξιδίου, κάποιες άλλες αγορές έχει βάλει στο μάτι ...
να σου πω παλικαρη μην μου το κανεις αυτο .. μην μου βαζεις αλλα στο μυαλο μου... ολα κ ολα .. καλα τα εχω σε ταξη ... μην τα μπουρδουκλωνεις...

Παρτε το αμαξι σας και γυριστε την Ελλαδα...

Υπαρχουν απιθανα μερη, ξενοδοχεια σε καλες τιμες

(πχ, εχτες τυχαια ανακαλυψα αυτο http://www.lichnosbeach.gr/)

Last edited:

Εκεί που έχουν φτάσει η βενζίνη και τα διόδια αν γυρίσεις όλη την Ελλάδα με το ίδιο κόστος πας και Ντουμπάι και Μαλδίβες. :hmmmm2:

Να πας Αυστρία.
Gossau See, Hallstadt και γενικά...όλες τις επαρχιακές διαδρομές.
Γενικά τους άφησα πολλά ευρώ (μάλλον σελίνια) αυτούς τους ψηλομύτες, αλλά οι ...τοποθεσίες λενε.
Τώρα σφίγγομαι πολύ να τους αφήσω έστω και 1 ευρώ.

Συμφωνώ και επαυξάνω, ότι πρέπει για τέτοια εποχή, ήμουν πέρσι τέτοιο καιρό, πετάξου και για καμιά βόλτα στο Μόναχο, μια ώρα δρόμος από Saltzbourg είναι!!
Πάντως το Dubai, είναι..........
Στείλε πμ στον Spartiatis, μένει μόνιμα στο Bachrein!!!:ernaehrung004:

Last edited:

Αφου το είπε ο Σίμος ..................... στας διαταγάς σας! :flipout:

Αν θελήσεις κάτι ............. πές μου!

η αληθεια ειναι οτι στο μυαλο μου δεν εχω ξεκαθαρισει ακομαγιαυτο και μιλαω με εσας μπας και δω προκοπη αλλα εχω βαρεσει τιλτ...

και επειδη δεν εχω καποια τεραστια απαιτηση να πω οτι θα παω εκει .. και τελειωσε ακομα το ψαχνω... τελικα ειναι δυσκολη επιλογη...

να παμε καπου μαζεμενα και νοικοκυρεμενα χωρις μεγαλο κοστος η να κανω το ανοιγμα και μετα να λεω πολλα χαλασα? ειναι περιεργοι καιροι κιολας και πρεπει να προσεχουμε...

απο την μια υπαρχει το ντουμπαι -μαυρικιος(μαλδιβες)
και απο την αλλη η ευρωπη...

καμμια σχεση το ενα με το αλλο μερος... μα καμμια...

σπαρτιατη οντως εισαι εκει κατω? απο καιρο τι λεει?

Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

σπαρτιατη οντως εισαι εκει κατω? απο καιρο τι λεει?

Εδώ είμαι ............ ακόμα! Λοιπόν ο καιρός για το διάστημα που διάλεξες είναι ζεστός και η υγρασία μερικές φορές φοβερή. Ισχύει για Μπαχρέιν και ακόμα χειρότερα για Ντουμπάι.

Αφού είσαι "μπλεγμένος" ας σε μπλέξω λίγο περισσότερο ............. το Ντουμπάι δεν έχει ενθουσιάσει πολλούς και καλούς φίλους μας, ενώ αντίθετα το Σουλτανάτο του Ομάν πολλοί το χαρακτηρίζουν σαν το διαμάντι του περσικού κόλπου.

Αν το ψάξεις θα δείς ότι οι επιλογές είναι πολλές ............

http://www.holiday-in-oman.com/

http://www.virginholidays.co.uk/brochures/worldwide/holidays/the_middle_east/oman/

http://www.arabesque.travel/

Βέβαια όπως και το Ντουμπάι δεν είναι φτηνά και εάν αποφασίσετε να έλθετε προς τα εδώ, κλείστε τα εισητήρια και τα ξενοδοχεία από την Ελλάδα μέσω κάποιου πρακτορείου.

Καλή επιλογή!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Εδώ είμαι ............ ακόμα! Λοιπόν ο καιρός για το διάστημα που διάλεξες είναι ζεστός και η υγρασία μερικές φορές φοβερή. Ισχύει για Μπαχρέιν και ακόμα χειρότερα για Ντουμπάι.

Αφού είσαι "μπλεγμένος" ας σε μπλέξω λίγο περισσότερο ............. το Ντουμπάι δεν έχει ενθουσιάσει πολλούς και καλούς φίλους μας, ενώ αντίθετα το Σουλτανάτο του Ομάν πολλοί το χαρακτηρίζουν σαν το διαμάντι του περσικού κόλπου.

Αν το ψάξεις θα δείς ότι οι επιλογές είναι πολλές ............

http://www.holiday-in-oman.com/

http://www.virginholidays.co.uk/brochures/worldwide/holidays/the_middle_east/oman/

http://www.arabesque.travel/

Βέβαια όπως και το Ντουμπάι δεν είναι φτηνά και εάν αποφασίσετε να έλθετε προς τα εδώ, κλείστε τα εισητήρια και τα ξενοδοχεία από την Ελλάδα μέσω κάποιου πρακτορείου.

Καλή επιλογή!

σε ευχαριστω πολυ που τα λες ετσι... με βοηθας πολυ.... ειλικρινα....
για να κοιταξω και τα σχετικα και θα ενημερωσω....