Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας!

Απάντηση: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

κατι μου λεει οτι θα αρχισω να κοιταω αποκλειστικα ευρωπη μερια.... μαλλον θα πρεπει να λογικευτω λιγο και να μην κανω υπερβολικα εξοδα....
πιστευω οτι σκεφτομαι σωστα... τι λετε και εσεις?

Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

καλά το πας...

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα αφού παντρεύεσαι πας και γαμήλιο ταξίδι είσαι σαν κροίσος..... !!

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

καλά το πας...

Διακοπές κρίσης......

Καί όχι διακοπές Κροίσου! -bye-

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα αφού παντρεύεσαι πας και γαμήλιο ταξίδι είσαι σαν κροίσος..... !!

η αληθεια ειναι οτι εχετε δικιο .... και που κανω γαμο πολυ ειναι.... επρεπε να αρκεστο στον πολιτικο και να τελειωνει το θεμα εκει... αλλα ας βλεπεις τα εθιμα και οι συνηθειες δεν κοβονται...

παρακαλω τι λετε να ασχοληθουμε με ευρωπη?? εεεεε????

Εγώ στα είπα στην αρχή . Παρίσι
μην κοιτάς για άλλα.

Εγώ στα είπα στην αρχή . Παρίσι
μην κοιτάς για άλλα.

καλο ειναι το παρισι αλλα δεν μιλανε ευκολα αγγλικα...

μπορουν οι διαχειριστες να κανουν τον τιτλο Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφασισα επιτελους)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας

Last edited:

Σκωτία, ψάξε πίσω σου το έχει προτείνει φίλος με λεπτομέριες κιόλας!

το εχω δει ... ειναι ενας πολυ καλος προορισμος... ειναι μεσα στα σχεδια που θα παρουσιασω στην γυναικα.....

Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

μπορουν οι διαχειριστες να κανουν τον τιτλο Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφασισα επιτελους)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας

Done!

το εχω δει ... ειναι ενας πολυ καλος προορισμος... ειναι μεσα στα σχεδια που θα παρουσιασω στην γυναικα.....

Το θέμα είναι ότι θα αποφασίσει εκείνη, οπότε άδικος κόπος............

σιμο το ξερω αλλα αν μπορεσω να της παρουσιασω μερικα μερη τοτε πιστευω οτι θα διαλεξει και δεν θα εχουμε θεμα... θα δειξει... σημερα θα παμε σε κανα δυο γραφεια να δουμε τι γινεται... να παρουμε μια ιδεα...

Το θέμα είναι ότι θα αποφασίσει εκείνη, οπότε άδικος κόπος............

Ποιος είναι το αφεντικό του σπιτιού ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι .... Παρακαλώ τις προτάσεις σας..

Ποιος είναι το αφεντικό του σπιτιού ?

οπως λεει και ενας θειος μου... στο σπιτι κουμαντο κανω εγω ( και συμπληρωνει ψυθιριστα.. "μετα την γυναικα μου") !!!!!!!!!!! :):):):):):)

Σωστός ο θείος.....!! και να σου πω.... αν θέλεις απαντάς φυσικά..... ποιός θα πληρώσει το ταξίδι ? :bang:

Απάντηση: Re: Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη (το αποφάσισα)... Παρακαλώ τις προτάσεις σας

Σωστός ο θείος.....!! και να σου πω.... αν θέλεις απαντάς φυσικά..... ποιός θα πληρώσει το ταξίδι ? :bang:

τωρα κανεις πλακα... ειναι εντελως ρητορικη η ερωτηση σου ετσι... ??

ποιος αλλος θα μπορουσε να πληρωσει το ταξιδι??
αχ τι εχω να τραβιξω....