Το ερώτημα είναι άλλο τώρα που αναγκαστικά πάω σε closed back. Τα DT 770 pro τα είχα στις επιλογές μου, ειδικά με τον GSX 1000 για το 7.1 στα games. Δεδομένου ότι σαν combo είναι φθηνότερα από τα Mobius αλλά και σαν ακουστικά πιο άνετα, να κινηθώ προς τα εκεί; και ας θυσιάσω connectivity. Επίσης sonarworks και oratory 1990 τι είναι;
Για το waves τι εννοείς ξερό; ότι είναι πιο flat σαν ήχος; γιατι να σου πω την αλήθεια διαφορά δεν άκουσα μεταξυ του GSX και του waves. Τα reverb επισης δεν με τρέλαναν προτιμούσα το απλό 7.1 να σου πω την αλήθεια στο GSX.
Πάντως ρε παιδιά, πολύ V-shape η καμπύλη της Harman. Δεν ξέρω αν πρέπει κανείς να ασχοληθεί με αυτή...
Μα και τα ηχεία μετρήσεις σε ανηχοηκο ανακοινώνουν.
Μα στο χώρο τα ηχεία στήνονται με γνώμονα να μην επηρεάζονται από αυτόν, όσο αυτό γίνεται. Παιδιά με τίποτα δε με πείθετε ότι με 10db σχεδόν peak στα 4khz έχουμε σωστή αναπαραγωγή. Ούτε καν ευχάριστη για τα γούστα μου. Είναι μοντέρνα Vshaped καμπλύλη εντυπωσιασμού που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και όχι στον χαιφιντελίστα.
Εγώ θα γίνω πάλι ο ενοχλητικός που θα ζητήσει ξανά την γνώμη σας. Υπάρχει αλλαγή πλεύσης. Τελικά εκτός από τα Sundara θα επιστραφούν και τα Mobius λόγω άνεσης. Κάθισα ξανά χθες αρκετή ώρα και με πόνεσε το κεφάλι, η άνεσή τους είναι κάτω του μετρίου.
Long story short, κατέληξα στα DT 770 Pro. Σούπερ άνετα, τιμή χώμα και τα -gaming- reviews προτιμούν την 80ohm έκδοση από την 250, είναι πιο fun για gaming ενώ η 250 είναι περισσότερο για studio χρήση. Αυτό διαβάζω at least, αν έχετε άλλη γνώμη, ευπρόσδεκτη.
Τώρα, θέλω και ένα combo amp/dac που να το βλέπουν τα Windows σαν surround 7.1 ώστε να το δουλέψω με το HeSuVi για surround ήχο. Άρα FiiO K3 αποκλείεται. Υπάρχει η λύση του Κ5 που είναι όμως μόνο amp και θα πρέπει να το συνδέσω με την onboard κάρτα ήχου. Παντού διαβάζω πως τα onboard dac ακόμα και των high end μητρικών είναι σκ@τ@. Εσωτερική κάρτα ήχου δεν χωράει στο PC. O K5 με το onboard dac θα κάνουν δουλειά ή έχετε να προτείνετε κάποιο εξωτερικό amp/dac που τα Windows να το βλέπουν σαν surround?
Για ακόμα μια φορά, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Πια steelseries είχες ακριβώς? Τα arctis 7 και κυρίως τα pro είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε gaming ακουστικά σήμερα.Σε SteelSeries δεν ξαναγυριζω, τέτοια έχω και τώρα και θέλω να τα αλλάξω.
Έκανα λάθος σε σχέση με το τελευταίο post μου δεν ισχύει ότι έγραψα. Το όλο θέμα είναι αν ο FiiO K3 θα μου δώσει ποιοτικότερο ήχο ή ο συνδυασμός του FiiO K5 amp με το dac της μητρικής (Realtek S1220A). Άλλοι λένε πως είναι αξιοπρεπεστατο dac και θέλω μόνο ένα καλό amp για να οδηγήσει τα ακουστικά, άλλοι λένε πως δεν αξίζει, έχει παρεμβολές και καλύτερα να δω μια ολοκληρωμένη εξωτεριξη λύση (sound blaster G6, FiiO K3 κτλ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.