1) Δεν θα δουλέψει. Για να το συνδέσω με USB με το PC πρέπει να βάλω και κάποιο από τα συμβατά DAC της FiiO πάνω στο dock. Αν είναι να δουλέψει σαν ενισχυτής και μόνο, θα συνδεθεί μέσω RCA με το FRONT της onboard κάρτας. Εκεί είναι το θέμα, αν και ξέρω πως ο Κ5 ή πχ ο JDS Atom είναι καλά amp, δεν ξέρω κατά πόσο το dac της μητρικής θα κάνει καλή δουλειά. Εκεί μπαίνει η επιλογή του Κ3 ή κάποιας sound blaster. Αν δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά το dac, καρφώνω το amp στην μητρική όπως προείπα, VBCable, HeSuVi και κλείσαμε.
2) Είναι καλή λύση αλλά θα έχω θέμα με την κάρτα γραφικών στο κουτί, κλείνει τον έναν ανεμιστήρα. Χώρια που σε gaming, η κάρτα γραφικών θα φυσάει πάνω στην Sound Blaster ζεστό αέρα και θα γίνει κόλαση.
3) Τον G6 τον σκέφτομαι. Αλλά: Είναι 50 ακριβότερος από τον FiiO K3. Και δεδομένου πως δεν θέλω όλα τα surround τσικλίκια τα οποία θα τα αναλάβει το HeSuVi ούτε το software της Creative πέραν των drivers, σαν αποκλειστικό amp/dac είναι καλύτερο του K3 για να αξίζει τα 50 ; Ή επίσης αποδίδει καλύτερα από το combo DAC μητρικής/FiiO K5?
4) Δεν μπλέκω, ήδη δουλεύει, το αφήνω ως έχει
Τα 250 Ohm θα προτιμήσω τελικά όπως λες, δεδομένου πως θα υπάρχει σωστή ενίσχυση (G6, ή JDS Atom πχ).
Φίλε king2009 έχω τα SteelSeries Siberia 800 αυτή τη στιγμή και φίλος έχει τα arctis pro. Δεν μου άρεσαν συγκριτικά με τα Mobius, πόσο μάλλον και με τα Sundara. Πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλα ακουστικά της Razer πχ αλλά ως εκεί.