Απο technixx τι έπαιξε απο μεταφορικά;
Για σου φίλε μου ! και καλώς ήρθες στο forum !
Πρόσεξε το συγκεκριμένο On-line κατάστημα γιατί αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ δίνει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά Γερμανικής. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι ένα μείον.
Όσο αφορά τον προβληματισμό σου προσωπικά θα σου πρότεινα να δείς κάτι που να υποστηρίζει τεχνολογία 100hz (αν και πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτο). Αν μπορείς να περιμένεις κανε υπομονή (και την σχετική οικονομία) και πήγαινε για την Samsung 40F86. Μαζί με την σειρά X3000-3500 της Sony ότι καλύτερο για LCD. (ΙΜΗΟ).
Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει
Καλώς σε βρήκα και εσένα απο δώ (καλά σε όλες τις online κοινότητες τα ίδια member είμαστε; :BDBDG54:
Λοιπόν...
Βρήκα σήμερα στα 1400~ σε γνωστό μαγαζί μια Samsung 40M86B "βιτρίνας".
Η τιμή σύμφωνα με αυτά που είδαν τα ματάκια μου όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή!
Εκτός απο τις ώρες που έχει παίξει η tv τι άλλο πρόβλημα παίζει να έχω με κάποια βιτρίνας (εφόσον την έχω δεί και εξωτερικά και οπτικά-στην οθόνη είναι οκ![]()
Η εγγύηση ισχύει κανονικά απο την ημέρα που θα την αγοράσω φυσικά;
Έστειλα ήδη κάποιον να δεί στο μάκρο.. Σήριαλ το έχω κάνει![]()
καλα τα πας αλλα σε περιπτωση αναγκης μπορεις να γραφτεις στο κομα των αναποφασιστων
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14874
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.