Gaming tv ~40"

Σκευτομαι και γω φιλε να παρω μια μεγαλη τηλεοραση..εχω μια LG 26 αν δεν κανω λαθος και σκεφτομαι καμια μεγαλη πλεον..

Θα περιμενω τις εκπτωσεις αν και εκει οτι παλιατζουρα εχουν το βαζουν σε εκπτωση να ξεστοκαρουν..

Για σου φίλε μου ! και καλώς ήρθες στο forum !
Πρόσεξε το συγκεκριμένο On-line κατάστημα γιατί αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ δίνει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά Γερμανικής. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι ένα μείον.
Όσο αφορά τον προβληματισμό σου προσωπικά θα σου πρότεινα να δείς κάτι που να υποστηρίζει τεχνολογία 100hz (αν και πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτο). Αν μπορείς να περιμένεις κανε υπομονή (και την σχετική οικονομία) και πήγαινε για την Samsung 40F86. Μαζί με την σειρά X3000-3500 της Sony ότι καλύτερο για LCD. (ΙΜΗΟ).

Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει :P
Καλώς σε βρήκα και εσένα απο δώ (καλά σε όλες τις online κοινότητες τα ίδια member είμαστε; :BDBDG54:
Λοιπόν...
Βρήκα σήμερα στα 1400~ σε γνωστό μαγαζί μια Samsung 40M86B "βιτρίνας".
Η τιμή σύμφωνα με αυτά που είδαν τα ματάκια μου όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή! Να πάω να την πάρω να τελειώνω; Υπάρχει κάποια ένσταση όσον αφορά τα βιτρινιάρικα κομμάτια; Να απαιτήσω καλύτερη τιμή λόγω χρόνου παιξίματος; (παρεπιπτόντως ξέρετε το test code για την συγκεκριμένη;)
Γενικά επειδή δεν έχει τύχει να πάρω κάτι βιτρινιάρικο ξανά απο "μη οικείο" κατάστημα δεν πολυξέρω την πολιτική (αν υπάρχει) των μαγαζιών...
Να αναφέρω ενδεικτικά οτι οι τιμές ξεκινάνε εδω γύρω απο 2100 και πέφτουν μέχρι 1700 μετά απο παζάρια.. Το 1400 (επίσης με παζάρια) μου γυάλισε αρκετά.. Αν δέν ήταν βιτρίνα θα την είχα πάρει επιτόπου!
Ευχαριστώ :)

η m86 τοσο εχει καινουρια, γιατι να την παρεις μεταχειρισμενη και μαλιστα απο βιτρινα μαγαζιου?

Απάντηση: Re: Gaming tv ~40"

Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει :P
Καλώς σε βρήκα και εσένα απο δώ (καλά σε όλες τις online κοινότητες τα ίδια member είμαστε; :BDBDG54:
Λοιπόν...
Βρήκα σήμερα στα 1400~ σε γνωστό μαγαζί μια Samsung 40M86B "βιτρίνας".
Η τιμή σύμφωνα με αυτά που είδαν τα ματάκια μου όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή!

είδα σε φυλλάδιο του μάκρο την 40m86 στα 1100 ευρώ (μάλλον χωρίς ΦΠΑ)

:|
Όπου και να πήγα την είχαν πάνω απο 1800 :(
Και μάλιστα όλοι οι γραφικοί πωλητές εντυπωσιάζονταν με την "αναζήτηση" μου για τα 1400.. Ή είμαστε πολύ ούγκα μούγκα εδω πάνω η λέμε για διαφορετική τηλεόραση :(
Θα πάω άμεσα στο macro να δώ τι γίνεται.. Έχω χάσει την μπάλα. Ενδεικτικές τιμές μαγαζιών:

Κωτσόβολος (lol) : 2100
Ηλεκτρονική αθηνών (lol): 1980
Electroworld(lol): 1980
Public: 1910 με παζάρια στον πωλητή 1700
Mediamarkt: 1860
Expert: 1890 με παζάρια στον πωλητή 1700 επίσης
Πλαίσιο κέντρο: 1500 (βιτρίνα)
Μαγαζί που την βρήκα: 1400 (βιτρίνα-είναι τελευταίο κομμάτι :P)

Αντώνη ευχαριστώ...
Τώρα θα πάω να δώ και το macro...

1362+60μεταφορικά υπάρχει ιντερνετικά στο 123market αλλα να πώ την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι πιο "απτό" αν είναι να δώσω τόσα λεφτά...

edit: Και στον σαραφίδη σε ημέρα προσφορών (χθές) την είχε 1500(βιτρίνα) ενώ σήμερα γύρισε στα 2000~..

πληροφοριακα σου λεω οτι οταν πηγα στον Κοτσοβολο και του ειπα οτι θελω την 46m86 (την ειχε 2500) αλλα μετρητοις μου ειπε : 2500
οταν του ειπα οτι δες τι μπορεις να κανεις για να μην χανω τον χρονο εδω μου ειπε : 2280
οποτε οπως καταλαβαινεις την 40αρα μπορεις να την παρεις απο εκει ανετα 1700

Στον Κοτσοβολο εχουν δυνατοτητα εκπτωσης εως 10%, και στα Mega Κοτσολοβος εως 12%. Για μεγαλυτερη εκπτωση θα πρεπει να εχεις "φιλο" τον διευθηντη του καταστηματος.

Ήδη έχω 2 μαγαζιά που μου την δίνουν 1700... Τα 1400 που λέτε οτι κάνει καινούρια δεν βρίσκω :(

Απο το skroutz θα φάω ban λόγω υπερβολικής κίνησης στο site :P
Συνοψίζοντας:
To pixmania.com άν και την έχει πιο φθηνά απο όλους έχει αρνητικά reviews και απο ότι λένε προβλήματα σε περίπτωση εγγύησης.
Το 123market φαίνεται το μόνο ενδιαφέρον για μένα γιατί έχει κ έδρα θεσσαλονίκη αλλα με ένα τηλέφωνο που έκανα μου έδωσε την εντύπωση του μεσάζοντα και κρίνω οτι θα έχω επίσης προβλήματα με την εγγύηση
"έρχεται απευθείας σε εσάς απο την αντιπροσωπεία".
Όσον αφορά το technixx απο ότι είπε ένας φίλος παραπάνω πάλι θα έχω προβλήματα με την εγγύηση.. (γερμανίας).

Μετά πάμε στις γνωστές τιμές...

Δέν είμαι περίεργος τύπος. Απλά προσπαθώ να δώ όλες τις παραμέτρους και εννοείται σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την βοήθεια.

Θα προσπαθήσω και σ'αυτά που αναφέρετε..

Εκτός απο τις ώρες που έχει παίξει η tv τι άλλο πρόβλημα παίζει να έχω με κάποια βιτρίνας (εφόσον την έχω δεί και εξωτερικά και οπτικά-στην οθόνη είναι οκ;)
Η εγγύηση ισχύει κανονικά απο την ημέρα που θα την αγοράσω φυσικά;

Έστειλα ήδη κάποιον να δεί στο μάκρο.. Σήριαλ το έχω κάνει ;)

να σου πω..αν υποθεσουμε οτι δεν σε ενδιαφερει η εμπειρια να ανοιξεις το κουτι για πρωτη φορα και γενικα ολο αυτο το τελετουργικο η ηδη ανοιχτη τηλεοραση σε βοηθαει γιατι θα τσεκαρεις τα οποια μειονεκτηματα πριν πληρωσεις
δες για καμμενα πιξελ και μπες στο service menu να δεις ποσες ωρες παιζει...
αν δεις κανενα 4ψηφιο νουμερο μακρια

Απάντηση: Re: Gaming tv ~40"

Εκτός απο τις ώρες που έχει παίξει η tv τι άλλο πρόβλημα παίζει να έχω με κάποια βιτρίνας (εφόσον την έχω δεί και εξωτερικά και οπτικά-στην οθόνη είναι οκ;)
Η εγγύηση ισχύει κανονικά απο την ημέρα που θα την αγοράσω φυσικά;

Έστειλα ήδη κάποιον να δεί στο μάκρο.. Σήριαλ το έχω κάνει ;)

καλα τα πας αλλα σε περιπτωση αναγκης μπορεις να γραφτεις στο κομα των αναποφασιστων :flipout:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14874

ΑΝΤΩΝΗΣ Β με έσωσες μπορώ να πώ... :D
vasdar ευχαριστώ επίσης για τις γρήγορες και διευκρινιστικές απαντήσεις :)
Την έκλεισα τηλεφώνικα απο μάκρο με αρ.ταυτότητας αφμ κτλ...
στα 1300 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ..
Την παραλαμβάνω την δευτέρα brand new!

I can't wait! :)
Να σας ευχαριστήσω όλους πολύ...
Καλή σας ημέρα...

Γιώργος! :)

Yγ: Για όσους ενδιαφέρονται μου αναφέρθηκε οτι στα 1300 θα έχουν προσφορά και μία sony bravia στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.. (Δεν μου είπαν ακριβώς αριθμό μοντέλου). Τρέχτε να προλάβετε :)

με το καλο να ερθει απο την μια :fahne90:αλλα απο την αλλη το κομα εχασε ενα ψηφοφορο.
φτου και απο την αρχη:2thumb22sup:

μπραβο, καλοριζικη, πηρες μακραν την καλυτερη τηλεοραση σε αυτα τα χρηματα και γενικοτερα μια απο τις κορυφαιες

Μην ανησυχείς.. όταν με το καλό μετακομίσω (γιατί το σήριαλ αγοράς σπιτιού φαντάζεσαι πόσο μεγαλύτερο απο αυτό είναι) θα χρειαστώ και μία για το σαλόνι γιατι αυτή θα μπεί στο δωμάτιο :D
Εκεί να δείς... klainmaingr για πρόεδρος :P