Σε 30 χρόνια που θα έχει πια γίνει τρόπος ζωής το να είσαι Gay αυτή η συζήτηση θα είναι ανούσια. Σήμερα το θέμα στην Ελληνική κοινωνία είναι αρκετά απλό νομίζω. Κατά συντριπτική πλειοψηφεία ένα παιδί με Gay γονείς θα έχει κοινωνικές επιπτώσεις (φίλοι, γονείς φίλων, συμμαθητές, κτλ). Το έαν το περιβάλλον που θα μεγαλώσει είναι καλό ή όχι δεν εξαρτάται για μένα από το εάν οι γονείς είναι 2 άντρες ή 2 γυναίκες ή 1 και 1. Εξαρτάται από τους ίδιους τους ανθρώπους. Σίγουρα ποτέ ένας άνδρας δεν μπορεί πραγματικά να βιώσει την καθημερινότητα μιας γυναίκας (βλέπε ας πούμε περίοδο) και φυσικά το αντίστροφο. Δηλαδή πως μπορεί να εξηγήσει στην κόρη του για την περίοδο? Το ίδιο είναι σαν να προσπαθήσω εγώ να το εξηγήσω στην κόρη μου. Άρα λοιπόν από αυτής της πλευράς μια φυσιολογική οικογένεια είναι η ετεροφυλόφιλη.
Δεν σημαίνει όμως ότι είναι η τέλεια (ναρκομανείς, παιδεραστές κτλ).
Σίγουρα η ομοφυλοφιλία είναι ένα τεράστιο θέμα. Και σίγουρα, ότι και εάν λένε οι gay κοινότητες, είναι ενάντια στην φύση. Καταλητική απόδειξη για αυτό για εμένα είναι η απόλυτη αδυναμία αναπαραγωγής (με φυσικά μέσα βέβαια) μεταξύ 2 ομοφυλόφιλων.
Τώρα το εάν εμείς επιλέξαμε να δεχτούμε αυτή την μετάλλαξη-αρρώστια-κλήση-αποψη ζωής-ότι θέλετε ή όχι είναι άλλο θέμα.
Για να μην πολύλογώ, εγώ είμαι μεν αντίθετος στην ομοφυλοφιλία αλλά εάν ήταν τα χιλιάδες παιδάκια που ταλαιπωρούνται σε ιδρύματα να βρίσκανε μια αγκαλιά αγάπης (gay ή όχι αυτό το αίσθημα παραμένει και δεν αλλάζει) τότε είμαι διατεθημένος να ρίξω νερό στο κρασί μου.