Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Μα φυσικα. ισα ισα που τους αναστατωνει.
Εκει ομως δεν αηδιαζουνε.....Απλα ικανοποιουν την σεξουαλικη τους διαφορετικοτητα :flipout::flipout:

μη σου πω πως πολλοί θα ήθελαν να υιοθετηθούν από ένα τέτοιο ζευγάρι :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Πάλι λάθος πρότυπο.
Φανταζόμαστε συνδυασμό Κάρλα Μπρούνι και Σιντυ Κρώφορντ..
Αμα δείς τίς μαζώξεις φορτηγατζούδων μπρατσωμένων στην Μυτιλήνη και μέ εντελώς σαφείς και ξεκαθαρους ρόλους θά σού κοπεί η όρεξη..;)

είσαι κακός άνθρωπος! :flipout:

αναρωτιέμαι εάν ο γιός μου έκανε παρέα στο Γυμνάσιο με κάποιο παιδί υιοθετημένο από δύο άντρες, και φυσικά πηγαίναν σπίτι του (όπως κάνουν όλοι οι φίλοι) ...... πώς θα αντιδρούσα .......

κατανοώ , όμως δυσκολεύομαι να αποδεχτώ ....

κανείς επί τούτου ???

Συμφωνώ με τον Σπύρο.

Η γυναίκες gay έχουν μια επιθετικότητα και μια "ανδροπρεπή" συμπεριφορά που η ιδέα και μόνο της οικογένειας τους προκαλεί αποστροφή.Οχι όλες βέβαια..

Αντιθέτως δύο "ευαίσθητοι ως προς την θηλυκή πλευρά" άντρες είναι πολύ περισσότερο συμφιλιωμένοι σε μια τέτοια προοπτική.

Υ.Γ Τουλάχιστον υποκριτικό να χλευάζουμε δύο άντρες gay σε περιπτύξεις και να κα..λώνουμε με δύο γκόμενες (πορνοσταρ) στην ίδια ακριβώς θέση.
Εκτός αν βλέπαμε τον Μπέκαμ αγκαλιά με τον Μπραντ Πιτ ή τον Ντάρκο με τον Νικοπολίδη.
Εκεί θα πέφτανε πολλές μάσκες...:ears:

Re: Απάντηση: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Εκτός αν βλέπαμε τον Μπέκαμ αγκαλιά με τον Μπραντ Πιτ ή τον Ντάρκο με τον Νικοπολίδη.

υποθέτω οτι η επιλογή επιθετικού - τερματοφύλακα είναι άσχετη ως προς τους ρόλους .......:flipout::flipout::flipout:

Εγώ για αυτά τα ερωτήματα καταφεύγω στην ιστορία ... και μετά σκέφτομαι και τα διάφορα σενάρια συνωμοσίας ( UFO και έτσι ) ως γνωστόν , η ομοφυλοφιλία επιτρεπόταν στην αρχαία Ελλάδα , ενώ εως τον 12ο αιώνα έχουμε αναφορές σε γάμους ομοφυλόφιλων και στο χριστιανισμό ... για λόγους ίσως σεξουαλικών νοσημάτων , οι βοσκοί ( άκα δεσπότες ή αντίστοιχου θέσεως ) προκειμένου να μειώσουν τις ασθένειες προέβηκαν σε ακραίες λύσεις τύπου Κάθαρση , ώστε να μην υπάρχουν τερατογεννήσεις ( καθόλου σπάνιο φαινόμενο ) όμως με φοβέρα δεν καταφέρνεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμά ... ούτε όταν κρύβεις την αλήθεια ... βέβαια τότε η γνώση ήταν για τους λίγους , οπότε που να εξηγείς την αλήθεια ... ακόμη και σήμερα δεν μπορούμε να χωνέψουμε την αλήθεια ...

η γνώμη μου είναι ομοφοβική και όχι ρατσιστική ... θα προτιμούσα να μεγαλώνουν παιδιά μόνο γονείς εταίρου φύλου και με αγάπη ...

Υ.Γ Τουλάχιστον υποκριτικό να χλευάζουμε δύο άντρες gay σε περιπτύξεις και να κα..λώνουμε με δύο γκόμενες (πορνοσταρ) στην ίδια ακριβώς θέση.

υποκριτικό-ξεϋποκριτικό, η π@@να η φύσις, βλέπεις... μπορεί να διατηρεί κανείς την ψευδαίσθηση πως θα τις φέρει αυτός, μόνος εξ απάντων των ανδρών, στον "ίσιο" δρόμο :flipout:

Εδώ που τα λέμε, αυτές οι εικόνες παρουσιάζονται στην τιβι: οι άνδρες ομοφυλόφιλοι θηλυπρεπέστεροι και των γυναικών, οι δε λεσβίες καρακουκλάρες. Ό,τι πουλάει.

Να επιτρέψουν και το γάμο και την υιοθεσία. Και μόνο το γεγονός ότι οι εκκλησιαστικοί κύκλοι είναι οι πρώτοι που αντιδρούν, είναι θετικό σημάδι και σημαίνει ότι πρέπει να επισπευσθεί το νομοσχέδιο.
Σε μια τέτοια οικογένεια, πιθανόν να προκύψουν άλλου είδους προβλήματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά δε θα είναι σοβαρότερα από τα ήδη υπάρχοντα, στις straight οικογένειες.
Για το παιδάκι που θα έκανε παρέα με το γιο 2 γκέι και θα πήγαινε στο σπίτι του, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Είπαμε, γκέι δε σημαίνει υποψήφιος παιδεραστής. Αν μη τι άλλο, σημαίνει "χαρωπός".

Ολα αυτά τα θέματα καταλήγουν στην ίδια επωδό . Χλευάζονται οι αρνητικά διακείμενοι ως οπισθοδρομικοί , ρατσιστές , ομοφοβικοί , αντιδραστικοί κλπ , ταυτίζονται με την εκκλησία , ενδεχομένως και με τον Νομάρχη θεσσαλονίκης ( πως και δεν ειπώθηκε ακόμη , απορώ ) ενώ από την άλλη μαζεύονται όλοι οι bleeding hearts "προοδευτικοί" και μας επισείουν τον δάκτυλο της κοινωνικής αναλγησίας και κώφευσης απέναντι σε ένα "σημαντικό" κοινωνικό θέμα , θέτοντας μάλιστα και απίθανα ερωτήματα - διλήμματα "αν το παιδί σας πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου του που οι δυο γονείς του είναι άνδρες κλπ " .
Κι όλα αυτά γιατί ; Για να μην πληρώσει μεγαλύτερο φόρο κληρονομίας το επιζών έτερον ήμισυ του ομοφυλοφιλικού ζεύγους , αφού θα θεωρηθεί "εξωτικός" και θα είναι μεγαλύτερος ο φορολογικός συντελεστής . Και πρέπει να είναι δικό μου πρόβλημα ;

Για το παιδάκι που θα έκανε παρέα με το γιο 2 γκέι και θα πήγαινε στο σπίτι του, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Είπαμε, γκέι δε σημαίνει υποψήφιος παιδεραστής. Αν μη τι άλλο, σημαίνει "χαρωπός".

Η ερώτηση ήταν ρητορική, είπα και στην αρχή οτι δεν έχω ξακάθαρη άποψη για το θέμα,

έχω φίλους gay, αλλά δεν μπορώ να τους φανταστώ παντρεμένους και μάλιστα με παιδί .....

δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα λειτουργεί μια τέτοια οικογένεια, μπορεί να είναι και απόλυτα φυσολογική μπορεί και όχι ....

δεν ξέρω αν αποδέχομαι τον γάμο των ομο και την υιοθεσία από αυτούς, που είναι το περίεργο και το κατακριτέο ????

.

Ο,τι και να λες , το ζήτημα είναι ότι κι αυτοί τριχωτοί είναι , οπότε .....αστο καλύτερα

τώρα βέβαια εάν οποιοδήποτε θέμα που συζητάμε, ανεξάρτητα εάν είναι σημαντικό ή όχι και για ποιούς

πρέπει όσοι είναι αντιθετοι να το γ@μ@νε, τότε τι να πω???

Κι όλα αυτά γιατί ; Για να μην πληρώσει μεγαλύτερο φόρο κληρονομίας το επιζών έτερον ήμισυ του ομοφυλοφιλικού ζεύγους , αφού θα θεωρηθεί "εξωτικός" και θα είναι μεγαλύτερος ο φορολογικός συντελεστής . Και πρέπει να είναι δικό μου πρόβλημα ;

Ρε συ Δημητρη μην εισαι κοροιδο.

Αν επισημοποιηθουν οι ομοσχεσεις θα εχεις και περισσοτερη δουλεια....

Η μηπως αυτο ειναι που δεν θες? :flipout:

Για να μην τρελλαθουμε εντελως σκεφτητε μονο την ψυχολογικη κατασταση του παιδιου αυτου. Με το που αρχισει να καταλαβαινει πως εχει ερθει στον κοσμο κτλ.
Σιγουρα η αποριψη και μοναξια.
Σιγουρα δεν θα ειναι υπευθυνο αυτο το παιδι για τα οποια κομπλεξ του και ισως την "ιδιετεροτητα" των "γονιων" του.
Ποια η θεση του παιδιου αυτου οταν ο πρωτος του συμμαθητης θα τον ρωτησει (στο νηπιαγωγιο ισως) "πως λενε την μαμα σου?"
Δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομο αλλα δεν νομιζω πως ειναι το πιο υγιες περιβαλλον για να μεγαλωσει ενα παιδι.

Πάντως στα διαζύγια στις διατροφές κλπ πέφτει γερό ξεκατίνιασμα.

Φανταστείτε τώρα τι θα βλέπαμε, εάν άλλαζε η νομοθεσία, σε ένα τέτοιο διαζύγιο.

μαλιστα....

το παιδι του Λαζοπουλου λοιπον ο οποιος δεν το κρυβει λετε να ειναι κατεστραμμενος η απλα περηφανος για τον πατερα του αυτην την εποχη??

Μαλλον το δευτερο θα ελεγα....

Ολα εξαρτωνται απο τους γονεις....και το ποσο ισορροπημενοι ειναι.

Το ιδιο ισχυει για gay και straight

Ρε συ Δημητρη μην εισαι κοροιδο.

Αν επισημοποιηθουν οι ομοσχεσεις θα εχεις και περισσοτερη δουλεια....

Ιερεας ειναι????:idea: