Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του avclub, απαγορεύονται τα μηνύματα που προσβάλλουν τους αγαπημένους υπερήρωες των διαχειριστών. Αν συνεχίσετε, το θέμα θα κλειδωθεί. :BDBDG54:

Μου έχουν σύρει τα μύρια όσα στον Batman και τον Spidey!

γιατί, επειδή φοράει και καλά κολάν?

Πώς θα ήθελαν να κυκλοφορεί, με τσιγκελωτή καραμουστάκα και η δυναμή του να είναι το υπερ-ρέψιμο?

:flipout:

Απάντηση: Re: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Ο Σούπερ-ελληνάρας!

Νέος υπερήρωας! Λευτέρη, Ναθαναήλ, για πάρτε πενάκια ν' αρχίσουμε δουλειά!

Είσαι τόσο μικρός που δεν έβλεπες Καραγκιόζη και Μπαρμπα-Γιώργο; ;)

Ο Σούπερ-ελληνάρας!

Μιά και το ανέφερες, το μυαλό μου συνειρμικά πήγε αλλού και μου γεννήθηκαν απορίες

α)Ποιά η σχέση του Γιώργου Θαλάσση με τον Σπίθα και ποιός ο ρόλος της Κατερίνας?
β)Ποιά η σχέση του Μικρού Σερίφη (aka Jim Adams aka Δημήτρης Αδαμόπουλος) με τον Πεπίτο Γκονζάλες και τι νταλαβέρια είχε η Ντιάνα Μορισσον με τον Πελεγκρίνο (τον γάιδαρο του Πεπίτο) ? Που κολλούσε ο μικρός Απάτσι Τσιπιρίπο ?

Μιλάμε για υπερήρωες ρε Λευτέρη.

Είχε ο Καραγκιόζης καμιά υπερδύναμη και δεν το ξέρω;

Καλά, είχε και αυτός τις αρετές του, αλλά ο Μπαρμπα-Γιώργος πρέπει να είναι ο πρώτος νεοέλληνας υπερήρωας!

αμα πιασουμε τα περι καραγκιοζη δεν τελειωνουμε ποτε..παντως αρετη ουτε μια δεν μπορω να θυμηθω

ρε τι ασχολειστε με τους υπονοουμενους ομοφυλοφιλους και το ψαχνετε??

Οι προγονοι μας "αγαπουσαν" η "δεν αγαπουσαν" τα νεαρα αγορια ?

και μαλιστα το θεωρουσαν υπεροχο?

Εμεις δεν τους θεωρουμε την σημερον ημερα ουτε παιδοφιλους ουτε ανωμαλους.....απλα διαφορετικους.

Οπως μεγαλωσεις ετσι και μαθαινεις.....σε αυτους φαινοταν μια χαρα το θεμα.
Και ειμαι σιγουρος οτι αν 2 επιφανεις αντρες της Αθηνας της χρυσης εποχης επερναν υπο την προστασια τους 2 παιδακια να τα μεγαλωσουν θα ειχε γινει λιγοτερο θεμα απο οτι το κανουμε εμεις.

Ειναι θεμα κουλτουρας και ταμπου .

ΥΓ
ο χατζιαβατης πρεπει να του "καθοτανε" του καραγκιοζη που και που......με τετοια καμπουρα.....

Οι προγονοι μας "αγαπουσαν" η "δεν αγαπουσαν" τα νεαρα αγορια ?

και μαλιστα το θεωρουσαν υπεροχο?

Εμεις δεν τους θεωρουμε την σημερον ημερα ουτε παιδοφιλους ουτε ανωμαλους.....απλα διαφορετικους.

Εχεις κάποιες αποδείξεις γι'αυτό? ή έτσι σου είπαν, έτσι λές?

αμα πιασουμε τα περι καραγκιοζη δεν τελειωνουμε ποτε..παντως αρετη ουτε μια δεν μπορω να θυμηθω

Διακρίνω μια τάση να το κλείσουμε το θέμα, ή είναι η ιδέα μου?
Για μένα όλα έχουν να κάνουν με τα βιώματα και τρόπους που έχουμε "γαλουχηθεί", ως λαός δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες οικογένειες έχουμε όλοι το δικαίωμα της ελευθερίας ωστόσο εάν το δούμε με αυστηρά κριτήρια ως περιβάλλον για το παιδί είναι μια δύσκολη κατάσταση.:a0210:

Τραβα στον Ευαγγελατο αμα θες αποδειξεις.:flipout::flipout:
Αλλιως υπαρχει και το Ιντερνετ

Δυστυχώς δεν υπήρχαν ντιβιντιά τότε γιά τούς παιδοτρίβες.:music-smiley-005::music-smiley-005:
Κάτι ψιλά λέει ο Πλάτωνας μέσω τού Σωκράτη και κάτι ´ψιλά´γιά τον Ιερό Λόχο τών Σπαρτιατών έχουν γραφτεί..

Re: Απάντηση: Re: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Δυστυχώς δεν υπήρχαν ντιβιντιά τότε γιά τούς παιδοτρίβες.:music-smiley-005::music-smiley-005:
Κάτι ψιλά λέει ο Πλάτωνας μέσω τού Σωκράτη και κάτι ´ψιλά´γιά τον Ιερό Λόχο τών Σπαρτιατών έχουν γραφτεί..

Aυτα δεν ειναι αποδειξεις ρε συ.....

Φωτογραφιες ,ντιβιντι , μαγνητοφωνημενες συνευρεσεις υπαρχουν η ετσι σουπαν και τα λες???

Ζουμε στην εποχη του 30φυλλοπουλου και του εβαγκελατου.....

Τα γραπτα δεν ειναι αποδεικτικα στοιχεια πια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γάμος και Υιοθεσία από Ομοφυλόφιλους

Aυτα δεν ειναι αποδειξεις ρε συ.....

Φωτογραφιες ,ντιβιντι , μαγνητοφωνημενες συνευρεσεις υπαρχουν η ετσι σουπαν και τα λες???

Ζουμε στην εποχη του 30φυλλοπουλου και του εβαγκελατου.....

Τα γραπτα δεν ειναι αποδεικτικα στοιχεια πια.

Ασε πού τι γυναίκες τίς είχαν μονον για τεκνοποίηση..

Τραβα στον Ευαγγελατο αμα θες αποδειξεις.:flipout::flipout:
Αλλιως υπαρχει και το Ιντερνετ

Ναι, θα ήθελα να μου δώσεις κανα δυό αξιόπιστες αναφορές στο internet όπου να αποδεικνύεται ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ των προγόνων μας ξεπερνούσε τα συνηθισμένα ποσοστά σε όλους τους λαούς και σ'όλους τους αιώνες...
Τώρα το ότι οι πρόγονοί μας άφησαν περισσότερα γραπτά από τους μογγόλους ή τους οστρογότθους και τους ιλλύριους, είναι δυστυχώς όπλο στα χέρια κάποιων να περάσουν αυθαίρετα μηνύματα δημιουργώντας θέμα εκεί που δεν υπάρχει.
Αν μετά από 2000 χρόνια κάποια ποιήματα του Καβάφη, πίνακες του Τσαρούχη μαζί με τις ατάκες του Ψινάκη πεσουν στα κατάλληλα χέρια, θα μας βγάλουν όλους αδελφές...