Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Re: Απάντηση: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Τελικά θα παίζει DXD ή όχι;
Γιατί είδα μια σχετική γκρίνια από την στιγμή που το το ifi παίζει και τέτοια.

Δες το λινκ για το Βίκι, παίζει τα πάντα όλα.

το διάβασα εντελώς στα γρήγορα μιας και οι μετρήσεις δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά βλέπω πως μάλλον ο κάθε ένας μπορεί και να τα παρουσιάζει όπως θέλει τα πράγματα μέχρι ενός σημείου... ετσι δεν είναι;
από κει και πέρα το ifi nano ομολογώ πως το σκέφτομαι ως φορητό dac με το λαπτοπ και με σχετικά εύκολα ακουστικά (εννοείται μετά απο ακρόαση).. έχουν αυτές οι μετρήσεις κάτι που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά;

Το ζητούμενο δεν είναι οι μετρήσεις καθεαυτές αλλά αν τα Geek παλουκάρια έχουν... "μαγειρέψει" μετρήσεις... τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι από το άρθρο.

Οταν η MSB ειχε τοποθετηθεί εναντια σε αλλες κατασκευάστριες εταιρείες για τις μετρήσεις και ικανότητές τους, ειχε ξεσηκωθεί δημοσια κατακραυγή για την τοποθετηση της. Η πλακα ειναι οτι η MSB ειχε μάλλον δικιο και δεν ειχε μαγειρέψει τπτ..

Ειναι μεγαλο, μέγιστο λαθος στην βιομηχανία του ηχου να βγαίνεις και να λες οτι εμεις είμαστε ετσι και οι αλλοι γιουβέτσι και θα της γυρίσει σαν μπουμερανγκ. Το πρωτο σοβαρο λαθος απο μια νεοσύστατη εταιρεία που μεχρι τωρα εχει σκίσει σε θεμα marketing.

Πάρα-πάρα πολύ πολύ συνηθισμένη τακτική μαρκετινγκ ή συγκριτική διαφήμιση (ή δυσφήμηση) στα αμερικανικά ήθη.
Τεράστιο φάουλ και εντελώς άκομψο όμως στα Ευρωπαϊκά...Και επιπλέον απόδειξη τεράστιας άγνοιας της αγοράς που κινούνται,κι αυτό ισχύει και για τις δυο άκρες του Ατλαντικού.
Θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι πως κάλλιστα ένας κάτοχος geek,μπορεί να είναι και κάτοχος προϊόντων τα οποία δυσφημούν.

Είναι πια φανερό πως οι άνθρωποι δεν στοχεύουν την audiophile αγορά,εξ ου και τα επίθετα (awesome,super duper,κλπ..),εξ' ου και οι τεχνικές (spatalization ή όπως στο καλό το λένε) που θα έκαναν έναν πιουρίστα να πάθει delirium tremens,εξ' ου και οι ελάχιστες συγνώμες (Στο μάρκετινγκ,δεν επιτρέπεται η αδυναμία,καλύτερα λάθος παρά να δείξεις αδύναμος.)

Δυστυχώς,για ένα προϊόν που θα έπρεπε να μιλήσει μόνο του,έχουν ήδη ειπωθεί τα διπλάσια από όσα θα έπρεπε.Προσωπικά (και το τονίζω),με απωθεί,δεν ξέρω πλέον...
Νιώθω πολύ πιο στα νερά μου με το προϊόν της AMR που στην τελική έχει δώσει τις εξετάσεις της ουκ ολίγες φορές.

Last edited:
Τα παρακάτω αφορούν το επερχόμενο Geek Pulse:

20140327173314-pulse_digital_input_2014_03_27.jpg

Want to know what you're looking at right there? It's the final measurements of Geek Pulse's digital input circuit. What's so special about it? Well...

Looking at the THD+N, it's measuring better than -141 dB. This is a very geeky measurement that usually isn't published during the development of a product, so there's not much to compare it to. But it means that the digital input circuit adds 0.000008% distortion to the input signal. Not bad at all!

The second thing you can see in this pic is the FFT Spectrum analysis of the digital input circuit. It shows the noise floor at about -185 dB. The Audio Precision APx525's noise floor is -190 dB, so we're very close to the limits of what we can measure. We're feeling very good about this circuit!

Εγώ ομολογώ πως δεν κατανοώ πλήρως.
Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να μας πεί αν πρόκειται για παπάτζες ουάνς μορ?

Κωστα προφανως δεν εβαλα χαριτωμενα εμοτικονς προκειμενου να δειξω την χιουμοριστικη διαθεση του ποστ. Δεν ηταν ηθελημενο

Συγγνώμη για την λαθος εντυπωση που δημιουργησα :ernaehrung004:

Κωστα προφανως δεν εβαλα χαριτωμενα εμοτικονς προκειμενου να δειξω την χιουμοριστικη διαθεση του ποστ. Δεν ηταν ηθελημενο

Συγγνώμη για την λαθος εντυπωση που δημιουργησα :ernaehrung004:

No problem Ντίνο :ernaehrung004:

Στις 28/3 άρχισαν να στέλνουν τα πολυπόθητα Geek Out. (επιτέλους). Ξεκίνησαν με το GO 1000 με το 1W ισχύ. Εδώ το πρώτο διθυραμβικό review http://parttimeaudiophile.com/2014/03/28/geek-out-1000/

Ο συν-συγγραφέας του ανωτέρω Mike Mercer άνοιξε και ανάλογο νήμα στο Headfi http://www.head-fi.org/t/711267/light-harmonic-geek-out-em-1000-impressions-and-appreciation-thread. Εκεί γράφουν πολλοί χρήστες που αναφέρουν και διάφορα προβληματάκια στη συνέργεια με Windows. Οι περισσότεροι δηλώνουν υπερευχαριστημένοι, αν και ένας-δύο τα πούλησαν ήδη.
Μερικές λεπτομέρειες δείχνουν προχειρότητα, όπως το γεγονός ότι το μελάνι στην ετικέτα με το serial number σβήνει μετά από λίγες μέρες χρήσης. Σοβαρότερο είναι το γεγονός ότι το βύσμα USB στραβώνει από το βάρος του DAC όταν κρέμεται οριζόντια και θέλει είτε στήριξη είτε σύνδεση με το καλωδιάκι της συσκευασίας. Κατά τα άλλα, υποστηρίζουν ότι θα ταχυδρομήσουν όλα τα Geek Out μέχρι το τέλος του μήνα. Μόλις πάρω το δικό μου σας υπόσχομαι να ανεβάσω φωτογραφίες από unpacking και να γράψω την αμερόληπτη γνώμη μου (αν είναι μούφα θα το πουλήσω στο ebay, δε θα βάλω αγγελία στο φόρουμ) :flipout:

Υ.Γ. Τα όσα γράφονται σε διπλανό νήμα με βρίσκουν σύμφωνο, το υφάκι είναι εκνευριστικό, αλλά απ´ότι φαίνεται έτσι γίνονται οι δουλειές στο Αμέρικα.

Στις 28/3 άρχισαν να στέλνουν τα πολυπόθητα Geek Out. (επιτέλους). Ξεκίνησαν με το GO 1000 με το 1W ισχύ. Εδώ το πρώτο διθυραμβικό review http://parttimeaudiophile.com/2014/03/28/geek-out-1000/

Ο συν-συγγραφέας του ανωτέρω Mike Mercer άνοιξε και ανάλογο νήμα στο Headfi http://www.head-fi.org/t/711267/light-harmonic-geek-out-em-1000-impressions-and-appreciation-thread. Εκεί γράφουν πολλοί χρήστες που αναφέρουν και διάφορα προβληματάκια στη συνέργεια με Windows. Οι περισσότεροι δηλώνουν υπερευχαριστημένοι, αν και ένας-δύο τα πούλησαν ήδη.
Μερικές λεπτομέρειες δείχνουν προχειρότητα, όπως το γεγονός ότι το μελάνι στην ετικέτα με το serial number σβήνει μετά από λίγες μέρες χρήσης. Σοβαρότερο είναι το γεγονός ότι το βύσμα USB στραβώνει από το βάρος του DAC όταν κρέμεται οριζόντια και θέλει είτε στήριξη είτε σύνδεση με το καλωδιάκι της συσκευασίας. Κατά τα άλλα, υποστηρίζουν ότι θα ταχυδρομήσουν όλα τα Geek Out μέχρι το τέλος του μήνα. Μόλις πάρω το δικό μου σας υπόσχομαι να ανεβάσω φωτογραφίες από unpacking και να γράψω την αμερόληπτη γνώμη μου (αν είναι μούφα θα το πουλήσω στο ebay, δε θα βάλω αγγελία στο φόρουμ) :flipout:

Υ.Γ. Τα όσα γράφονται σε διπλανό νήμα με βρίσκουν σύμφωνο, το υφάκι είναι εκνευριστικό, αλλά απ´ότι φαίνεται έτσι γίνονται οι δουλειές στο Αμέρικα.
Σε ένα πράγμα που παραδέχομαι τους Αμερικάνους είναι στο θέμα marketing,ξέρουν να πλασάρουν το προϊόν ...Τώρα αν μας αρέσει θεωρώ είναι στο προσωπικό γούστο του καθενός από μας.

Έστειλα μέιλ ρωτώντας πότε θα πάρω το δικό μου και πήρα αυτή την απάντηση:

The Geek Out are shipping now. Our goal is to have all the Geek Outs from kickstarter shipped by the end of this month. and then begin all pre-orders the first week of May. the Pulse won't ship until September of this year barring any holdups. Εγώ έχω preorder, άντε να δούμε...

Το Pulse παει για Σεπτ αν ολα πανε καλα ??

Εσυ Κωστα μάλλον προς μαιο-ιουνιο το πολυ θα το εχεις. Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου, ζεν!

Ρε παιδιά, ένα ογκώδες (σχετικά) κατασκεύασμα με αρκετό βάρος, που επιβαρύνεται από το βάρος του καλωδίου των ακουστικών, στηρίζεται στον "αέρα" και μόνο στο βύσμα usb? Έλεος. Προσωπικά το θεωρώ σχεδιαστικό φάουλ!

Μου θυμίζει τις μαμίσιες βάσεις των AP Step SLE. Τα ηχεία μου έπεσαν μύριες φορές κάτω διότι ο σχεδιαστής (Joahim G.) δεν πρόβλεψε το εξής απλό: δεν μπορείς να έχεις το κέντρο βάρους ψηλά σε ένα ελαφρύ μεταλλικό κατασκεύασμα βάσης που στηρίζεται σε τρία σημεία!!!!