Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Ρε παιδιά, ένα ογκώδες (σχετικά) κατασκεύασμα με αρκετό βάρος, που επιβαρύνεται από το βάρος του καλωδίου των ακουστικών, στηρίζεται στον "αέρα" και μόνο στο βύσμα usb? Έλεος. Προσωπικά το θεωρώ σχεδιαστικό φάουλ!

Μου θυμίζει τις μαμίσιες βάσεις των AP Step SLE. Τα ηχεία μου έπεσαν μύριες φορές κάτω διότι ο σχεδιαστής (Joahim G.) δεν πρόβλεψε το εξής απλό: δεν μπορείς να έχεις το κέντρο βάρους ψηλά σε ένα ελαφρύ μεταλλικό κατασκεύασμα βάσης που στηρίζεται σε τρία σημεία!!!!

Ε, ναι, γι αυτό υπάρχει το καλωδιάκι. Και το Dragonfly αυτή τη λογική έχει, αλλά είναι πιο ελαφρύ (μάλλον). Το Meridian Explorer και το ifi έχουν πλέον άλλο βύσμα όπου το καλώδιο είναι υποχρεωτικό, σύνδεση απευθείας στη συσκευή δεν παίζει.

Το Pulse παει για Σεπτ αν ολα πανε καλα ??

Εσυ Κωστα μάλλον προς μαιο-ιουνιο το πολυ θα το εχεις. Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου, ζεν!

Δεν είναι θέμα υπομονής, απλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς, αν μπορούσα θα το έφερνα σπίτι μου ΤΩΡΑ. Αλλά δε βαριέσαι...παρηγοριέμαι ακούγοντας βινύλια :BDGBGDB55:

Τώρα που άρχισαν οι παραδόσεις, κάποιοι δημοσιεύουν τις εντυπώσεις τους, κάνοντας τους υπόλοιπους, που δεν έχουν πάρει ακόμα σειρά να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κάποιοι άλλοι τρελαίνονται από την ανυπομονησία και ιδού οι συνέπειες:

I wants it, I does, my love. I must gets the precioussssss! It's not fair that I have to waits this long, even if I didn't order the precious until thanksgiving.

I know, nobody loveses poor Smeagol. Everyone makes him wait, nobody cares about us. But what about Master Larry, the master of the precious? Can he helpses us?

Kind Master Larry is too busy answering forum posts, updating firmware for volume control so we don't blasts our earses, and designing the next precious, gollum!

But what about Master Larry's friend, the one named Fish?

We likes our fish raw and wriggling - much better than nasty orcses!

What about Manny?

Manny is too busy answering customer service emails to even listen to the precious.

What can we do, my love? We're lost without the precious - cannot listen to our new ZMF headphoneses with the precious.

What if we was the master of the precious, gollum? Then *we* could listen to it, yes we could, precious. ARRRGGGHHHH!! WHAT'S IT GOT IN ITS NASSSTY POCKETSES? WE WANTS OUR PRECIOUSSSSSSSSSSSSSS!!!!...

Από το νήμα του Geek Temple (έτσι λένε το φόρουμ τους) I Wants My Precioussssssssssssssssssss

Και εδώ η απάντηση στο αρχικό ποστ:

Τhe world is changed: I feel it in the water, I feel it in the earth, I smell it in the air...Much that once was is lost, for none now live who remember it....

It began with the forging of the Great Geek Outs.

Three were given to the Elves of Light Harmonic, immortal, wisest...fairest of all beings.

Seven to the Dwarf Lords, great bloggers and journalists of the hifi-mountain halls.

And Nine...nine GOs were gifted to the race of Geek Force Members who, above all else, desire power to show the world the mightiness of Geek Outs.

For within these GOs was bound the strength and will to govern each kind of music files.

But they were all of them deceived.

...for another Campaign was made.

In the land of indigogo, in the fires of Mount Crowdfunding, the Dark Lord forged in secret a Master Geek to control all others.

One WAVE to rule them all...

One by one the Free beleivers of Light Harmonic fell to the power of the WAVE.

But there were some... who resisted.

Εμένα πάντως μου λύθηκε το άντερο από τα γέλια!

Και ξαφνικά το Geek Out πωλείται στο amazon διαθέσιμο εντός 1-2working days ! Ποιός είδε το θεό και δε φοβήθηκε! Οι backers και όσοι έδωσαν προπαραγγελία έγιναν έξω φρενών . Οι τύποι τα μάζεψαν κακήν κακώς, ψέλισαν κάτι δικαιολογίες περί λάθους και πως τους μπέρδεψε το σύστημα του amazon. Tώρα πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν, πλην ενός από ιδιώτη πωλητή, αλλά το κλίμα στο Geek Temple έχει βαρύνει πολύ.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι δεν έκαναν την πολυδιαφημισμένη εμφάνισή τους στο Μόναχο, ακύρωσαν το stand δύο μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. Oπότε θα ο Οικονομίδης και οι άλλοι φίλοι θα πρέπει να ξαναπάνε του χρόνου για να ακούσουν το Sire, το Dac των $120.000.

Μάντης κακών αποδείχτηκα...

Ο ορισμός του φάουλ πάντως,απαράδεκτη κίνηση.
Δεν νομίζω να νιώθουν τόσο ισχυροί μετά από αυτό.

Ας ελπίσουμε πως το χαστούκι θα τους βάλει μυαλό.

Είχαν τόσες ευκαιρίες για μυαλό.
Δυστυχώς δεν βλέπω σωτηρία.

Αλήθεια δεν υπάρχει κάποια νομική αντιμετώπιση του θέματος;;
Από την στιγμή που δεν τίμησαν την συμφωνία που είχαν με τον κόσμο δεν θα πρέπει αν κάποιος επιθυμεί να μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω;;

"Κατέβασαν" την πώληση από το Amazon, οπότε δεν υφίσταται τυπικά θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι παραδίδουν προϊόν, απλά όχι με τους ρυθμούς που θα θέλαμε. Και σίγουρα όχι με τους ρυθμούς που υποστήριζαν πριν λίγο καιρό (200 κομμάτια την ημέρα).

Μάλιστα... ΟΚ ...
Πραγματικά εύχομαι η ρήση "το καλό πράμα αργεί" να ισχύει 1000% στην περίπτωση αυτή ρε παιδιά!!!!
Πάντως πολλά φάουλ...

Κατά το Μέρφυ ευαγγέλιο, θα παραλάβεις ταυτόχρονα με το iFi.... :flipout:

Μα σκ@τ@ έχεις φάει; (με το συμπάθιο!) Σήμερα, μετά από επανειλημμένες οχλήσεις μου, μου έδωσαν tracking number, και ανακάλυψα ότι το Geek είναι στα χωρικά μου ύδατα! Συγκεκριμένα, το μηχάνημα εστάλη από Sacramento στις 24 Ιουλίου, εκτελωνίστηκε ήδη, και αν πιστέψουμε το γερμανικό ταχυδρομείο, χτες 31 Ιουλίου έγινε απόπειρα παράδοσης στις 16:59 (τρίχες κατσαρές) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τοπικό μου ταχυδρομείο για παραλαβή! Δεν έχω δελτίο παραλαβής, αλλά θα περάσω αύριο έτσι κι αλλιώς να δω. Εν τω μεταξύ, το iFi βολοδέρνει κάπου στο τελωνείο...

Τελικά τα παρέλαβες και τα δύο ταυτόχρονα;;; χα Α χα χα χα
Περιμένουμε συγκριτικό... :-D

Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. Το Geek, αν πιστέψουμε το tracking system της Deutsche Post, είναι στο τοπικό ταχυδρομικό γραφείο και με περιμένει. Εκεί όμως δεν έχουν κανένα πακέτο για την πάρτη μου. Το iFi σύμφωνα πάντα με το tracking system της Post NL έχει παραδοθεί στο γερμανικό τελωνείο από τις 23.07 και ακόμα περιμένω ειδοποίηση για να το παραλάβω.
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::furious3::furious3::furious3::twoguns::twoguns::twoguns::speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:bang::bang::bang::motz::motz::motz:

Ηθικό δίδαγμα; ΕΛΤΑ και πάλι ΕΛΤΑ, τόσα χρόνια παράγγελνα πράγματα από το internet στην Ελλάδα, τέτοιο μπάχαλο δεν το έζησα ποτέ.