We know you're all eager for your Geek Pulse Xfi. Unfortunately, it's presenting us with a single problem right now that's preventing us from shipping them out. Currently, we have 240 assembled PCB’s in house ready to put into their chassis and another 500 unpopulated boards awaiting assembly in Reno.
Εισπνοή για τρία-κράτημα για έξι-εκπνοή για τρία.
(Works all the time,το πρώτο που μας μαθαίνουν στην γιόγκα.)
Για μάντρα (η λέξη που λέμε συνεχόμενα για να μετράμε) λέγε γκικ.
'Άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αντώνη μου,μόλις σου έδωσα στο πιάτο τεχνική αιώνων για αποφυγή φόνων,καντηλιών,κλπ.
Γιατί δεν τα πουλάτε από τώρα σε επίδοξους ενδιαφερόμενους? Βάλτε και ένα premium για τον χρόνο που δεν θα αναμένουν κατά την παραλαβή.
Αν περιμένετε να τα παραλάβετε πρώτα, θα χάσουν και αυτό το "καινοτομικό-κατιτί" που τους απέμεινε...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
...innovation transferable.![]()
Εισπνοή για τρία-κράτημα για έξι-εκπνοή για τρία.
(Works all the time,το πρώτο που μας μαθαίνουν στην γιόγκα.)
Για μάντρα (η λέξη που λέμε συνεχόμενα για να μετράμε) λέγε γκικ.
'Άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αντώνη μου,μόλις σου έδωσα στο πιάτο τεχνική αιώνων για αποφυγή φόνων,καντηλιών,κλπ.
Σωκ, σ' ευχαριστώ για την πρακτική-αποκάλυψη!
Πιάνει και κατά τη διάρκεια της οδήγησης?
Μεγαλος συνθετης, αν και αρκετα μακρυα απο την Ευρωπαικη παραδοση. Οταν ερθεις θα σου βαλω βινυλιο να παθεις Σωκ
Πόσο σούπερ ντούπερ πια; δες εδώ μερικά reviews από νέους χρήστεςEγώ σας έχω "κόψει" σαν καρα - υπομονετικά άτομα μετά από τόσο χρόνο αναμονής ban κ.λ.π. Αν όμως βγει super duper το dac?![]()
Υ.Γ. Στο kickstarter υπάρχει αυτή τη στιγμή campaign για το HRT DSP. Ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν, σε εξαιρετική τιμή. Παραδοτέο το Μάρτιο υποτίθεται. Ένα χρόνο πριν μπορεί και να το χτυπούσα. Τώρα, αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο σε κανονικό μαγαζί...τσούκου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.