Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Συγχαρητήρια για το καινούργιο τους πόνημα...

We know you're all eager for your Geek Pulse Xfi. Unfortunately, it's presenting us with a single problem right now that's preventing us from shipping them out. Currently, we have 240 assembled PCB’s in house ready to put into their chassis and another 500 unpopulated boards awaiting assembly in Reno.

henry_rollins_007.jpg

The same here.

Βέβαια, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλο αυτό πηγάζει από την δυσαρέσκειά μας σε ότι αφορά τους χρόνους και όχι για τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Ο επόμενος ιδιοκτήτης δλδ, που δεν πέρασε το ψυχολογικό αυτό τραινάκι του τρόμου, δεν θα είναι συναισθηματικά engaged όπως εμείς...

-bye-

Eγώ σας έχω "κόψει" σαν καρα - υπομονετικά άτομα μετά από τόσο χρόνο αναμονής ban κ.λ.π. Αν όμως βγει super duper το dac? :p

Γιατί δεν τα πουλάτε από τώρα σε επίδοξους ενδιαφερόμενους? Βάλτε και ένα premium για τον χρόνο που δεν θα αναμένουν κατά την παραλαβή. :)

Αν περιμένετε να τα παραλάβετε πρώτα, θα χάσουν και αυτό το "καινοτομικό-κατιτί" που τους απέμεινε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...innovation transferable. :)

Εισπνοή για τρία-κράτημα για έξι-εκπνοή για τρία.
(Works all the time,το πρώτο που μας μαθαίνουν στην γιόγκα.)

Για μάντρα (η λέξη που λέμε συνεχόμενα για να μετράμε) λέγε γκικ.
'Άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αντώνη μου,μόλις σου έδωσα στο πιάτο τεχνική αιώνων για αποφυγή φόνων,καντηλιών,κλπ.

Re: Απάντηση: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

'Άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αντώνη μου,μόλις σου έδωσα στο πιάτο τεχνική αιώνων για αποφυγή φόνων,καντηλιών,κλπ.

Κορυφαιο ποστ!

Μπορω να προσθέσω και μουσικη υποκρουση απο τον κλασσικό Ιαπωνα συνθέτη Mayuzumi (εξαιρετικο βινυλιο!)

https://www.youtube.com/watch?v=PgK-KNLL0Ns

Γιατί δεν τα πουλάτε από τώρα σε επίδοξους ενδιαφερόμενους? Βάλτε και ένα premium για τον χρόνο που δεν θα αναμένουν κατά την παραλαβή. :)

Αν περιμένετε να τα παραλάβετε πρώτα, θα χάσουν και αυτό το "καινοτομικό-κατιτί" που τους απέμεινε...

...innovation transferable. :)

Αν βγεί σουπερ ντουπερ που θα με κάνει να ξεχάσω, θα μείνει.
Αν όχι, το βλέπω να φεύγει νύχτα.

Προσωπικά μιλώντας Σταύρο, αν μη τι άλλο, μετά από τόση αναμονή θέλω να το ακούσω το μπ@$λο!!!

Να σταματήσω δλδ τα λαμάζ που παρακολουθώ?

:flipout:

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Σωκ, σ' ευχαριστώ για την πρακτική-αποκάλυψη!

Πιάνει και κατά τη διάρκεια της οδήγησης?

Κρίνοντας από τον εαυτό μου,μπορεί να σε πάρει ο ύπνος οπότε δεν συνίσταται επ' ουδενί!:sleep:

@Doc
Παναγιώτη μου,μουσικάρα το λίγο που άκουσα από το τιούμπ!

Μεγαλος συνθετης, αν και αρκετα μακρυα απο την Ευρωπαικη παραδοση. Οταν ερθεις θα σου βαλω βινυλιο να παθεις Σωκ

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Μεγαλος συνθετης, αν και αρκετα μακρυα απο την Ευρωπαικη παραδοση. Οταν ερθεις θα σου βαλω βινυλιο να παθεις Σωκ

:a0210:

Eγώ σας έχω "κόψει" σαν καρα - υπομονετικά άτομα μετά από τόσο χρόνο αναμονής ban κ.λ.π. Αν όμως βγει super duper το dac? :p
Πόσο σούπερ ντούπερ πια; δες εδώ μερικά reviews από νέους χρήστες

http://lhlabs.com/force/impression/2659-pulse-received-first-impressions

http://lhlabs.com/force/impression/3269-impressions-of-geek-pulse-lps-go-1000

Το γενικό consensus είναι ότι πρόκειται για πολύ καλό dac στην τιμή προπαραγγελίας, όχι στην τιμή retail. Δηλαδή δε συγκρίνεται με μηχανήματα του 1000άρικου που προσπαθούν να το πλασάρουν. Και δεν είναι μόνο το μπαν και η αναμονή, είναι και η εν γένει συμπεριφορά της εταιρείας. Μετά το μπαν μου ο Gavin ανακοίνωσε ότι ένας πελάτης θα στελνόταν στο τέλος της ουράς αποστολής μέχρι να επικοινωνήσει μαζί του (λόγω "κακής συμπεριφοράς"). Μου επιβεβαίωσαν ότι αυτός ο πελάτης ήμουνα εγώ. Μετά από ανταλλαγή πολλών ΠΜ με τον έτερο Καππαδόκη Casey και αναμονή αρκετών εβδομάδων δεν είδα κανένα φως. Χρειάστηκε να ανοίξων trouble ticket, να επικοινωνήσει μαζί μου μιά νεοπροσληφθείσα υπάλληλος (η Τάμι, χρυσό κορίτσι, ) και να παραλάβω το LPS για να διαπιστωθεί τελικά ότι άλλον πελάτη εννοούσαν οι Gavin/Casey και με είχαν μπερδέψει με άλλον. Η Τάμι ζήτησε γύρω στις 20 φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά η ζημιά έγινε, εγώ δεν δίνω άλλα λεφτά, και θα ήθελα να αποτρέψω οποιονδήποτε να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν της LHlabs.

Υ.Γ. Στο kickstarter υπάρχει αυτή τη στιγμή campaign για το HRT DSP. Ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν, σε εξαιρετική τιμή. Παραδοτέο το Μάρτιο υποτίθεται. Ένα χρόνο πριν μπορεί και να το χτυπούσα. Τώρα, αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο σε κανονικό μαγαζί...τσούκου.

Υ.Γ. Στο kickstarter υπάρχει αυτή τη στιγμή campaign για το HRT DSP. Ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν, σε εξαιρετική τιμή. Παραδοτέο το Μάρτιο υποτίθεται. Ένα χρόνο πριν μπορεί και να το χτυπούσα. Τώρα, αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο σε κανονικό μαγαζί...τσούκου.

Αυτη την κουβεντα την εκανα και με καποιους φιλους επαγγελματιες του χωρου. Ειναι προφανες οτι αποτελει πλήγμα για ολα τα crowdfunding projects και την LH labs την εχουν στην μπουκα πολλοι