Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Τον γάιδαρο? δλδ 1 μονο? Μιλάμε για κοπάδια που έτρεχαν στην σάβανα και φαγωθήκαν απο πέρυσι..

Λογικά πάντως αυτη η καθυστέρηση (σε σχεση με καποιους αλλους στην αμερικη) θα εχει και ενα καλο. Καποια σφάλματα που είχαν οι πρωτες μονάδες πρέπει να εχουν διορθωθεί.

From your στομα to όποιου god το αυτί!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ περιμένω αναλυτικό ρεβιού του Gojakla!

Φοβερή ανάλυση, γεμάτα σώματα, φοβερή 4D σκηνή, υγρές μεσαίες, μέλι υψηλές, γρήγορο, ελεγχόμενο και εννοείται σφιχτό χαμηλό.

madbass

Senior Member
21 July 2013
396
:firstprize:

ΥΓ. Σας το είπα... λίιιιιιιγο αργότερα να γινόταν η συνάντηση, θα είχαμε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση/σύγκριση... :BDGBGDB55:
Ο Θεέ μου! Τι νέα έχασα! Άντε επιτέλους...

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Επεσε το ματι μου επανω στο Geek Stream, μια καμπάνια που δεν πηγε και τοσο καλα τελικα για την LH. Μάζεψε μολις 3.219 $, πενιχρό νουμερο σε σχεση με τις πρωτες προσπάθειες. Να εμαθε ο κοσμος απο τα λαθη?

Περιττό να πω οτι οσοι έβαλαν χρηματα σε αυτη την καμπάνια δεν εχουν την ενημέρωση που θα ηθελαν για το πως θα ειναι η εμφάνιση του, αν θα κυκλοφορήσει και με ποια τεχνικα χαρακτηριστικά (αλλαζουν καθε λιγο και λιγακι)...

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,031
Μεσευρώπη
Έχω ανεχτεί πολλά μέχρι τώρα, αλλά αυτή η ανακοίνωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Geek Pulse Infinity Shipping! .

Για όσους δεν παρακολουθούν το σήριαλ, το Pulse Infinity ήταν ένα προϊόν που προσφέρθηκε πριν λίγους μήνες και κατασκευάζεται ήδη, ενώ εμείς που πληρώσαμε λεφτά το 2013 ακόμα περιμένουμε. όταν το διάβασα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και τους έγραψα απαιτώντας τα λεφτά μου πίσω ή το Pulse Sfi μου άμεσα. Μου απάντησαν με μιά προσφορά για δωρεάν αναβάθμιση στο Xfi, το οποίο μάλιστα θα αποσταλεί την ερχόμενη εβδομάδα. Δέχτηκα, όχι γιατί περιμένω κάποια βελτίωση, αλλά γιατί το Xfi θα παράγεται κανονικά και θα έχει λογικά καλύτερη υποστήριξη σε firmware κλπ. από το Sfi που αγόρασαν μόνο 200 νοματαίοι. Άντε να δούμε.

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
SFi δεν θα παραχθει ποτε.. με τον ενα ή τον αλλο τροπο θα στείλουν σε ολους το "αναβαθμισμένο".

Κωστα εχεις σκοπό να το κρατήσεις ή έστω δοκιμάσεις?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Εμετός...

850X850.jpg

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Ούτε παρέλαβα ούτε εντυπώσεις θα ακούσετε.
Θα πουληθεί factory sealed.

Έρχεται ήδη άλλο dac.

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Εμετός...

850X850.jpg

Α,δεν έχεις δίκιο,κάνει και τάμα στον Αι-Οντιο αν το σύστημα μπουμάρει και τσιρίζει.
Ο Γιώργος ο Μάγγας θα το κρεμούσε κολιέ να ακούει τις κλαρινιές του,μη γελάς.

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Απο τους πλέον κομψους αναπτήρες που εχω δει ποτε. Αν καπνιζα θα ηταν στην κορυφή της λιστας μου. Αντέχει και 7 μποφορ απ οτι διαβάζω.

Gojakla αγορι μου, παρήγγειλες ντακ και δεν μας το εχεις πει? Ακουσα κατι πυροτεχνήματα τις προάλλες αλλα νομιζα οτι ηταν για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Παναη, βαρεθηκα να περιμενω τοσο καιρο και εβαλα αλλη παραγγελια.
Το Pulse οταν ερθει θα το δωσω σφραγισμενο, δεν θελω ουτε ζωγραφιστούς να τους βλεπω τους τυπους και ας παιζει γ@μ@τα το ντακίδιο.

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Σε καταλαβαίνω, και εγω αν περίμενα 1.5 χρονο ουτε να το δω δεν θα ήθελα οσο καλά και να παίζει. Και ειναι κριμα, αν θυμάμαι καλα εχεις και το εξωτερικό τροφοδοτικό που μαζι με τα καλά ρολόγια που φοραει πρεπει να το απογειώνουν ηχητικα

madbass

Senior Member
21 July 2013
396
Παναη, βαρεθηκα να περιμενω τοσο καιρο και εβαλα αλλη παραγγελια.
Το Pulse οταν ερθει θα το δωσω σφραγισμενο, δεν θελω ουτε ζωγραφιστούς να τους βλεπω τους τυπους και ας παιζει γ@μ@τα το ντακίδιο.
Παραγγελίες ακούω!!!Λεγε!!

Με το σχόλιο του Sok και του Πάνου εκανα καινουριο συκώτι από τα γέλια...