Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Εγώ πάντως τον είχα για σιτ η χέγκελ τύπο.
Και δράκο ίσως...
Αλλά με τόσα που κυκλοφορούν...
Για να δούμε.

Τι χαχα ρε σεις? Με κοροιδεύετε?
:)

Σταύρο άν ήσουν ψάρι μάλλον δεν θα ζούσες πολύ..-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως τον είχα για σιτ η χέγκελ τύπο.
Και δράκο ίσως...
Αλλά με τόσα που κυκλοφορούν...
Για να δούμε.

Σοβαρά τώρα και εγώ για HEGEL τον κόβω, λύση που ταιριάζει και σαν κατηγορία με τα υπόλοιπα (έχει ανέβει πολύ τελευταία..)

Ειστε ολοι εκτος. Θα σας το μαρτυρησω εγω. Ξαναπήρε το Οdac που πούλησε πίσω γιατί τελικά δεν μπορεί να ζησει χωρις αυτο!

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, τελικά χτες έλαβα την πολυπόθητη shipping notification. :award: Και ναι, πρόκειται για ένα Sfi, όχι για Xfi. Μου είχαν προσφέρει μεν αναβάθμιση σε Xfi, αλλά θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τέλος Μαΐου για να μου το στείλουν (που με αυτή την εταιρεία σημαίνει καλό Ιούλιο και βλέπουμε). Το tracking number δείχνει status: Pre-Shipment notification. Άντε να δούμε.

Το LPS δεν πέρασε κανένα τελωνείο πάντως. Ήρθε στην πόρτα μου.

Σύμφωνα με το tracking service της USPS ολοκληρώθηκε η διεκπεραίωση του εκτελωνισμού, μάλλον στη Φρανκφούρτη. Το περιμένω από μέρα σε μέρα.

Είπαμε... δεν.
Θα βγεί αγγελία κατευθείαν.

Καλώς ή κακώς, έρχεται άλλο dac. Δεν μπορώ να έχω 2 στην κατοχή μου, οπότε θα εκμεταλλευτώ το γεγονός και το Pulse θα φύγει ως factory sealed.

Yeap. Δυστυχώς μου "σώθηκε" η υπομονή.

Όταν και αν το πάρεις (ή μήπως το έχεις πάρει ήδη;) άνοιξέ το και βάλε το να δουλέψει λίγο για να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί σωστά. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις ελαττωματικών συσκευών, ακόμα και DOA. Και η εγγύηση δεν είναι μεταβιβάσιμη, οπότε μπορεί ο άνθρωπος που θα το αγοράσει να μείνει με το...geek στο χέρι. Κρίμα είναι.

Δεν μπορώ να το κάνω αυτό ρε Κώστα... Πώς θα το δώσω factory sealed που θέλω;

Dead on Arrival ή Deteriorate On Approach.
Χαλασμένη σφραγισμένη συσκευή.