Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Δηλαδή πόσο πιό φτηνά?
(συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα, ίσως λίγο στην αρχή)

στο 50%?

Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω στην εταιρεία σχετικά με τα προβλήματα που ποστάρισα πιο πάνω. Τους έγραψα το εξής

Hello, I have been having several issues with my Pulse Sfi since day one. First, on occasion I hear a persistent noise from the left change, a loud helicopter-like noise. It goes away when I turn the volume knob, but it is a PITA, as I use the Pulse as a DAC with my main speakers system and it is not close to my listening position.

Second, I always "lose" the sources when I turn them off. Meaning: I have the Pulse tuned to the USB. I turn the PC off, the Pulse stays on overnight (I never turn it off), the next day I turn the PC on and I get no sound. I have to change the source input to SPDIF and then again to USB. The same goes for the other inputs, i.e. when I leave the Pulse connected overnight to SPDIF (this source stays always on too btw) I get no sound next day, I have to apply the same routine.

Πήρα την εξής απάντηση (άμεσα, το σωστό να λέγεται).

I have received your support case regarding issues with your Geek Pulse.

What is the current firmware running on your Pulse? It can be found in the Light Harmonic Control Panel, Info tab.

The second "issue" is not an issue. Anytime the computer is powered down and the Pulse is not, the signal link between them needs to be reset after the computer is booted back up. Usually this entails powering the Pulse off and on.

As for the SPDIF connection, the Pulse loses the signal lock when there is no audio for an extended period, and it needs to reacquire the lock.

Και μου στείλανε (ξανά) νέο firmware. To εγκατέστησα και περιμένω.

Πάντως σαν εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ καλύτεροι από την HRt microstreamer που τους έγραψα για ένα πρόβλημα που έχω με το DSP, τρόμαξαν να μου απαντήσουν και μετά από μερικά email έχουμε σιγή ασυρμάτου, ούτε κουβέντα για ανταλλαγή, επισκευή κλπ.

Να ρωτήσω την ομήγυρη, επειδή δεν είχαν ποτέ πριν desktop dac, είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή;

................
Να ρωτήσω την ομήγυρη, επειδή δεν είχαν ποτέ πριν desktop dac, είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή;
Νομίζω ναι, Κώστα. Τα περισσότερα χρειάζονται κάποιο είδος restart. Εκτός από ορισμένα που έχουν κάποιο είδος μνήμης και "θυμούνται" την τελευταία κατάσταση για την οποία ήταν ρυθμισμένα (όπως το δικό μου Prism Sound Orpheus εν προκειμένω) και μπορούν να παίζουν αυτόνομα χωρίς σύνδεση με υπολογιστή.

Έχει πολλή πλάκα η ανάγνωση των thread για την Lhlabs στο headfi. Στο νήμα για το Geek Pulse γίνεται το έλα να δεις, οι χρήστες κατεβάζουν καντήλια για καθυστερήσεις, υπερτιμολογήσεις, χάλια κουτιά. Κάποιοιο φαίνεται σα να συμμετέχουν σε ένα ιδιότυπο διαγωνισμό, ποιός έχει τραβήξει τα περισσότερα από την Lhlabs. Ένας λέει ότι πλήρωσε το Γενάρη του 2014 και ακόμα περιμένει, πετάγεται άλλος και απαντάει: "Νοέμβριος 2013 εδώ!". Σαν παππούδες που κάθονται στο καφενείο και θυμούνται τα παλιά: "Εμείς στην Κορέα, τι τραβήξαμε!" "Ποιά Κορέα, που να ήσουνα στο Αλβανικό!" κλπ.

http://www.head-fi.org/t/687851/gee...dac-amp-by-light-harmonics/9660#post_11997386

Στα άλλα νήματα, για τα φορητά dac, τα πράγματα είναι πιό ήσυχα.

http://www.head-fi.org/t/763077/lh-labs-geek-out-v2-discussion-thread

http://www.head-fi.org/t/765527/lh-labs-geek-out-v2-discussion-thread

γιατί ξενοδιαβάζετε?
γιατί δεν στηρίζετε τον "τόπο" σας?

:))

Κοίτα, είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Αλλά που και που με πιάνει η όρεξη για ένα πιτόγυρο. με πιάνεις; :-))